Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Canım kesinlikle hormon bozukluğu ve ya kist var sende geciktirmeden doktora git bence büyük ihtimalle dogum kontrol hapı vercekler sana bir de testere dişli aslan pençesi iç istersen adeti düzene sokuyormus ama tabş en önce doktora görünmelisin

Canım cok tebrik ederim saglıkla kucağına al inş bebeğini :) endişelenme iyi düşün iyi olsun ben tam bilmiyorum ama bir cok gebenin basına böle syler geliyordur herhalde doktorların neden oldugunu söylüyor

çok teşekkürler yorumunuz için,en kısa zamanda doktora görüneceğim :)

çok teşekkürler yorumunuz için,en kısa zamanda doktora görüneceğim :)
Rica ederim canım bende aynı sen gibiydim ama bende bu sıkıntılar 16 yasında falan baslamıstı doktor polikistik over dedi dogum kontrol hapı düzene sokuuor polikistiksen sogan kürü denemeni öneririm faydasını gören cok insan varmıs bende içiyorum

Merhaba,
Benim düzenli bir regl dönemim vardı.Uzun zaman sonra ilk defa 12 gün gecikti.Doktora gittim hormon testim için her şey normal demişti.Geçen sene rutin kontrol için gittiğimde de normal demişti.Ama östradiol hormonum çok düşmüş.46 imiş 25'e düşmüş.Yani bu kadar düşüşe normal demesi normal mi? Yoksa devlet hastanesi diye çok mu üzerinde durmadı.Zira 4 hastayı aynı anda içeriye alınca tereddütte kaldım.Bilgisi olan paylaşabilir mi?
FT4 0,93 iken 0,92 olmuş.
TSH 3,26 iken 1,40 olmuş.
FSH 6,11 iken 6.78 olmuş
LH 5,60 iken 6,70 olmuş.
Östradiol 46 iken 25 olmuş.
Prolaktin 19,24 iken 24,90 olmuş.

Merhaba arkadaşlar burada soruları cevaplayan profesyonel biri varmı acaba? Hamilelik süphemnyok va adetlerim her zaman çok düzensiz fakat bu ay tam 12 gün gecikti ne yapmam gerekiyor çok rahatsızım bu konuda

Merhaba kizlar ben yaklasik 1 yildir falan en az 15-16 gun regl oluyorum. Yani mesela bu ay tam 15 gun regl oldum 20 gun falan geciyor tekrar basliyor yine 2 hafta kadar suruyor iki devlet hastanesine ve bi özel hastaneye gittim ama hicbir sonuc alamadim bi ilac verdi doktor kullandim ama duzelmedi malesef.. Kansizlik da vardi zaten iyice kan degerim dustu dun olcturdum 11.2 ultrasona girdim sag overimde 20 mm sol overimde de 30 mm kist var doktor da ilac vermedi ne yapmam lazim kendi kendine mi geciyor bu kistler? Bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Arkadaşlar sogan kürünün işe yaradığı akıntının fazlalasmasından mı anlaşılıyor ben bayadır içiyorum hiç akıntım fazlalasmadı bana fayda etmedi mi demek oluyor bu? ( polikistik overim.)

Arkadaşlar sogan kürü böbreklere zarar verir mi böbreklerim agrımaya basladı basına böle birşey gelen var mı

Geçenlerde birsiteye rast geldim. semptomlarınızı söylüyorsunuz size hastalığınızı söylüyor. Yapay zeka kullanan bir doktor uygulaması. Çok beğendim. www.eteshis.com ve kullanım videosu.
Çok çok saçma bana mide kanseri dedi verem dedi ve seçtiklerim de sadece halsizlik yorgunluk dikkat dağınıklığı

Herkese iyi geceler, ben bi konu acmistim ama bir cevap alamadigim icin birde buraya yazim istedim. Ben 11 ay once dogum yaptim, hala adet gormedim. Bana hep normal dediler cevremdekiler,aslinda doktorumda normal, olabilir dedi. Fakat bana tarlusal verdi ben onu 10 gun kullandim, hastalanmadim. Daha.sonra 1 ay ara verip tekrar tarlusal kullandim yine adet gormedim. Su anda da civanpercemi cayi iciyorum. Hala olumsuz. Bi fikir verin.doktora gidecegim ama gtmeden bi.fikir almak istedim. Kist olabilir falan diye okudum olabilirmi.. Bu arada hala emziriyorum..

Merhaba, bende çok ciddi sıkıntılar yaşıyordum ve de hem ilaçlardan, hem de bitkisel arayışlardan yorulmuştum. Geçen yaz kızımın da regl dönemlerinin başlamasıyla bir arayışa girdim ve yepyeni bir ürünle tanıştım. Angels Secret hijyenik ped... hem kızıma hem bana ilaç gibi geldi diyebilirim. çok az sayıda eczanede bulunuyor ama doğrudan satış yöntemiyle nerede olursanız olun ulaşabilirsiniz. Ben ulaşım kolaylığı olması için firmaya kayıt da oldum. Ben artık sadece bu pedleri kullanıyorum ve çevremdeki tüm hanımlara da tavsiye ediyorum...
Sıkıntısı olan herkese acil şifalar dilerim. https://www.facebook.com/berrinonerakdag/

Merhabalar. Pkoluyum. 2 ay once 10 gun sogan suyu ictim. 2 aydir duzenli geliyor reglim.

Merhaba arkadaşlar adetim normalde bikac gün gecikir bu ay doktora gittim 8. Gün test yaptı doktor sonuç negatif duphaston verdi bitmeli 3 gün oldu toplam 21 gün oldu gecikeli hala olmadım 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor ilk defa bu kadar uzun süre geciktim bugün idrar testi yaptım negatif

Er
Merhaba bende soğan suyu içtim faydasını gördüm yanlız sormak istediğim birşey var ben bir kere yaptım yazılanlar da 6 ay da bir yapılmalı yazıyor pcos var bende de acaba siz her ay mı yapıyorsunuz öyle mi yapmalıyım bende

adetlerim çok düzensizleşti geçen yıl 3 ay adet olamadm doktors gttım sorun yok dıyor nasıl sorun deilse bu .. sonra takip etmeye başladım 3 aydan snra adet oldum sonra 18 gün snra yıne oldum sonrada 42-38-42-41-42-49-38..ve bu ay olamadım daha .. çamurumsu leke geliyor 10 gündr falan ..

Ba
Merhabalar benim adet duzensizligim var soğan kurunu soracaktım nasıl iyi geliyor mu nasıl yapiliyor
Ben ilk kez kullandım iki aydır olmuyordum 5. Gün adet oldum bende işe yaradı hemen arkasından da hamile kaldim ama düştü malesefff o yüzden diğer aya olan 5 günlük kullanmayı yapamadım bu ay tekrar başlayım diyorum adeti bekliyorum 3 gün geçti

Bence pcos olabilirsin benim hep düzenli gelirdi evlenince iki ay olmadım stres dediler bir sürü doktora gittim sadece biri pcos var dediler görür görmez bence bi kaç Dr git 35 günün üstü iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…