- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.161
Canım kesinlikle hormon bozukluğu ve ya kist var sende geciktirmeden doktora git bence büyük ihtimalle dogum kontrol hapı vercekler sana bir de testere dişli aslan pençesi iç istersen adeti düzene sokuyormus ama tabş en önce doktora görünmelisinMerhaba öncelikle belirtmek isterim ki 20 yaşındayım ve bekarım..benim uzun zamandır kafamı karıştıran bir konu var, yaklaşık 3 aydır regl olamıyorum, aslında hiçbir zaman adetim muthiş düzenli olmadı daha önceleri 1 ay olmadan atladığımda oldu yani günü gününe adet oluşum çok nadirdir ama hiç bu kadar uzun süre böyle bir durum yaşamamıştım, normalde yoğun gelen adetim son oluşlarımda azalmaya 4-5 günde kesilmeye başlamıştı,özellikle çene bölgemde sivilcelenme hatta iltihaplı büyük sivilce problemlerim ve akıntılarım oluyor. bu zamana kadar konuştuğum kişiler hormon bozukluğu ya da kist olabilir dedi en kısa sürede doktora gitmeyi planlıyorum tabiki ama sizlerinde görüşlerini almak isterim :)
Canım cok tebrik ederim saglıkla kucağına al inş bebeğini :) endişelenme iyi düşün iyi olsun ben tam bilmiyorum ama bir cok gebenin basına böle syler geliyordur herhalde doktorların neden oldugunu söylüyorCanlarım benim, size muthiş bir haberim var. Ben hamileyim. En son 15 kasımda yazdım aynı gunde test yaptım be pozitif çıktı. Sonra hastaneye gidip emin olmal için kan testi yaptırdım o da pozitiv çıktı 5 hafta diye. Doktora gittim ) dün tam 7 haftamız oldu. Ama beni endişelendiren şu 10 gune yakındır lekelerim var kahveyi renginde. Proluton depo yazdılar iyne haftada 1 kere ve daha da durmadın
Canım kesinlikle hormon bozukluğu ve ya kist var sende geciktirmeden doktora git bence büyük ihtimalle dogum kontrol hapı vercekler sana bir de testere dişli aslan pençesi iç istersen adeti düzene sokuyormus ama tabş en önce doktora görünmelisin
Rica ederim canım bende aynı sen gibiydim ama bende bu sıkıntılar 16 yasında falan baslamıstı doktor polikistik over dedi dogum kontrol hapı düzene sokuuor polikistiksen sogan kürü denemeni öneririm faydasını gören cok insan varmıs bende içiyorumçok teşekkürler yorumunuz için,en kısa zamanda doktora görüneceğim :)
Çok çok saçma bana mide kanseri dedi verem dedi ve seçtiklerim de sadece halsizlik yorgunluk dikkat dağınıklığıGeçenlerde birsiteye rast geldim. semptomlarınızı söylüyorsunuz size hastalığınızı söylüyor. Yapay zeka kullanan bir doktor uygulaması. Çok beğendim. www.eteshis.com ve kullanım videosu.
Rica ederim canım bende aynı sen gibiydim ama bende bu sıkıntılar 16 yasında falan baslamıstı doktor polikistik over dedi dogum kontrol hapı düzene sokuuor polikistiksen sogan kürü denemeni öneririm faydasını gören cok insan varmıs bende içiyorum
Arkadaşlar sogan kürünün işe yaradığı akıntının fazlalasmasından mı anlaşılıyor ben bayadır içiyorum hiç akıntım fazlalasmadı bana fayda etmedi mi demek oluyor bu? ( polikistik overim.)
Arkadaşlar sogan kürünün işe yaradığı akıntının fazlalasmasından mı anlaşılıyor ben bayadır içiyorum hiç akıntım fazlalasmadı bana fayda etmedi mi demek oluyor bu? ( polikistik overim.)
Merhaba bende soğan suyu içtim faydasını gördüm yanlız sormak istediğim birşey var ben bir kere yaptım yazılanlar da 6 ay da bir yapılmalı yazıyor pcos var bende de acaba siz her ay mı yapıyorsunuz öyle mi yapmalıyım bendeRica ederim canım bende aynı sen gibiydim ama bende bu sıkıntılar 16 yasında falan baslamıstı doktor polikistik over dedi dogum kontrol hapı düzene sokuuor polikistiksen sogan kürü denemeni öneririm faydasını gören cok insan varmıs bende içiyorum
Ben ilk kez kullandım iki aydır olmuyordum 5. Gün adet oldum bende işe yaradı hemen arkasından da hamile kaldim ama düştü malesefff o yüzden diğer aya olan 5 günlük kullanmayı yapamadım bu ay tekrar başlayım diyorum adeti bekliyorum 3 gün geçtiMerhabalar benim adet duzensizligim var soğan kurunu soracaktım nasıl iyi geliyor mu nasıl yapiliyor
Bence pcos olabilirsin benim hep düzenli gelirdi evlenince iki ay olmadım stres dediler bir sürü doktora gittim sadece biri pcos var dediler görür görmez bence bi kaç Dr git 35 günün üstü iyi değiladetlerim çok düzensizleştigeçen yıl 3 ay adet olamadm doktors gttım sorun yok dıyor nasıl sorun deilse bu .. sonra takip etmeye başladım 3 aydan snra adet oldum sonra 18 gün snra yıne oldum sonrada 42-38-42-41-42-49-38..ve bu ay olamadım daha .. çamurumsu leke geliyor 10 gündr falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?