- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 63
- 32
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.181
Bence pcos olabilirsin benim hep düzenli gelirdi evlenince iki ay olmadım stres dediler bir sürü doktora gittim sadece biri pcos var dediler görür görmez bence bi kaç Dr git 35 günün üstü iyi değil
büyük olasılıkla öyleyim. ama bazı doktorlarda baştan savıyor adetım gecıktyse ılla hamıle olmak zorundaymısım gibi tavır takınıyorlar ilk gittiğimde söktürücü verip oldurucaz dedi gtmedim bidaha da kendım oldum. ben 3 ay adet olmamışım bana söktürücü diyorBence de ilaçla olmadan baktır hormonlara etkileniyor yoksa inş değilsindir pcos çok sıkıntılı bir durum
Bir sıkıntı mı var bakmıyorlar devlet hast çok kötü bu konu da ama özel iyi bana da özelde gittiğim ilk doktor söyledi bu arada Can'ım istersen bir DHSO4 diye bir kan testi var onu yaptır adet olmana gerek yok eğer yüksek çıkarsa pcos var demektir
tamam çok teşekkür ederimEndokrin polk gidin hormonal sıkıntıların olabilir dedi kasın doğumcu deyip kanları istetin bir de diğer hormonları
Ne zaman yapıyoruz bu kürü nasıl oluyor kaç gün sürüyorBa
Ben ilk kez kullandım iki aydır olmuyordum 5. Gün adet oldum bende işe yaradı hemen arkasından da hamile kaldim ama düştü malesefff o yüzden diğer aya olan 5 günlük kullanmayı yapamadım bu ay tekrar başlayım diyorum adeti bekliyorum 3 gün geçti
Bir adet orta boy kahverengi soğanı kaynamakta olan 2 bardak suya dörde bölün atın 5 dk kaynatıp kapatın aç karnına sabah akşam için iki is içinde yaza hazırlayın adet bitiminden 15 gün boyunca her gün bir sonraki adetinden 10 gün önce 5-7 gün yapılacakNe zaman yapıyoruz bu kürü nasıl oluyor kaç gün sürüyor
Yani bildiğim kadarı ile yorumlarım ama yanlış birşey de söylemek istemem burdan takip ettiğim kadarı ile yorumlarımkızlarrr hormon testi yaptırdım acil bildikleriniz paylaşırmızınz sonuçları atsam
üç aylık evliyim adetlerim düzensizleşmeye başladı bebek istiyoruz olmayınca sıkıntı var mı diye doktora gittim doktor muayene etti ilk yumurtalıkların tembel görünümünde ama hormon testi yapcaz normal çıkarsa sorun yok dedi adet oldum doktora gittikten bir gün sonra ve bu arada 45 gün olmamıştım o ay tahlil sonuçlarım şu şekilde E2 39,53 Refarans 18-147Yani bildiğim kadarı ile yorumlarım ama yanlış birşey de söylemek istemem burdan takip ettiğim kadarı ile yorumlarım
e2 40 SINIRDAüç aylık evliyim adetlerim düzensizleşmeye başladı bebek istiyoruz olmayınca sıkıntı var mı diye doktora gittim doktor muayene etti ilk yumurtalıkların tembel görünümünde ama hormon testi yapcaz normal çıkarsa sorun yok dedi adet oldum doktora gittikten bir gün sonra ve bu arada 45 gün olmamıştım o ay tahlil sonuçlarım şu şekilde E2 39,53 Refarans 18-147
fsh 2,67 ( 1,5 7.0 ) LH 3,25 ( 02 - 6,5 )PROlaktin 32,22 Serbest T4 16,19 TSH 1,33
lprolaktinin yüksek Can'ım o gebe kalmayı engelliyor maalesef bir de 45 gün adet olmadıysan pcos olabilirsin zaten yumurtaların tembel derken bunu kastetmiş sanırım ultrasonla bakmadı mı hep 40-45 günde mi adet oluyorsunüç aylık evliyim adetlerim düzensizleşmeye başladı bebek istiyoruz olmayınca sıkıntı var mı diye doktora gittim doktor muayene etti ilk yumurtalıkların tembel görünümünde ama hormon testi yapcaz normal çıkarsa sorun yok dedi adet oldum doktora gittikten bir gün sonra ve bu arada 45 gün olmamıştım o ay tahlil sonuçlarım şu şekilde E2 39,53 Refarans 18-147
fsh 2,67 ( 1,5 7.0 ) LH 3,25 ( 02 - 6,5 )PROlaktin 32,22 Serbest T4 16,19 TSH 1,33
başka bir doktora da mı gitsem iyice kafam karıştı herkes daha erken dene daha iki denemeden doktora gitme diyor hormon testinden sonra sordum tembel diyordunuz sonuçlar nasıl sıkıntı çok mu dedim sıkıntı yok ama iki aylık düzensizliğin geçmesi için cylclo progynova hapı vrdi iki ay korun dediPro
lprolaktinin yüksek Can'ım o gebe kalmayı engelliyor maalesef bir de 45 gün adet olmadıysan pcos olabilirsin zaten yumurtaların tembel derken bunu kastetmiş sanırım ultrasonla bakmadı mı hep 40-45 günde mi adet oluyorsun
Bana da vermişti devlette bir Dr ama içim rahat ermesi sıkıntı yok demişti ama ben özele gittim iyi ki de gitmişim pcos çıktı bütün hormonlar normal sadece ultrasonda belli oldu ve o ilacı kullanma çocuk isteyen birine verilmez dedi öZeldeki Dr kullanmadım bendebaşka bir doktora da mı gitsem iyice kafam karıştı herkes daha erken dene daha iki denemeden doktora gitme diyor hormon testinden sonra sordum tembel diyordunuz sonuçlar nasıl sıkıntı çok mu dedim sıkıntı yok ama iki aylık düzensizliğin geçmesi için cylclo progynova hapı vrdi iki ay korun dedi
bende özele gittim ama benimde içim rahat değil bana sordu iki ay koruncam dersen veriyim yoksa vermeyim dedi bende iyi gelcekse korunurum demiştim vermişti senin bebeğin var mı acaba ne kadarlık evlisin canımBana da vermişti devlette bir Dr ama içim rahat ermesi sıkıntı yok demişti ama ben özele gittim iyi ki de gitmişim pcos çıktı bütün hormonlar normal sadece ultrasonda belli oldu ve o ilacı kullanma çocuk isteyen birine verilmez dedi öZeldeki Dr kullanmadım bende
muayene etti ultrasyonlada baktı bana canımBana da vermişti devlette bir Dr ama içim rahat ermesi sıkıntı yok demişti ama ben özele gittim iyi ki de gitmişim pcos çıktı bütün hormonlar normal sadece ultrasonda belli oldu ve o ilacı kullanma çocuk isteyen birine verilmez dedi öZeldeki Dr kullanmadım bende
14 ay oldu evleneli çocuğum yok biz de istiyoruz bakalım hayırlısı artık bence bi Dr daha görün derim benbende özele gittim ama benimde içim rahat değil bana sordu iki ay koruncam dersen veriyim yoksa vermeyim dedi bende iyi gelcekse korunurum demiştim vermişti senin bebeğin var mı acaba ne kadarlık evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?