Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Merhaba kızlar uzun zaman oldu foruma uğramayalı hayat koşuşturması derken ama kafamda deli sorular var ve bunun çözümü için ilk size geldim..
15 aylık evliyim son aylarımda sürekli geçikme oldu 8 gun 10 gun en son dr. A gittim stres , yogunluk , hafıfte olsa kilo alımı ki zayıf bi insanım diye etkılermiş . Hormon testi yaptı , ultrosan baktı hıcbsey yok. Son 2 ay yıne bole gecıkmeler oldu Fakat bu ay ki bi karışık ;
Kahverengi akıntım geldi tamam dedım hasta oluyorum sonra baktım hafıf pembeemsı bı akıntı kesın bu sefer dedım baktım hıcbsey yok . Bı baktım bı damlamsı koyu kan gıbı geldı ama sonra hıcbsey yok. Bugun 12. gun gecıkme oldu. Sabah uyandım hafıf leke var kahverengımsı ama hiç bsey yok . Dün test yaptım ıkk 5 dakka bekledım tek cızgı cıktı attım bı müşterim geldı eczacı 15 gun gecıkınce bellı olur genellıkle dedı. Ama sol kasığımdan bı agrı soz konusu belim fena agrıyor ve aşırı gergınlık söz konusu...
İçimi döktüm galiba Bi fikri olan var mı Şimdiden teşekkürler

Evet yine gecikti. Polikistik over hastasıyım. Her ay gecikiyor. Adet söktürücü hap kullanınca oluyorum. Doktorun doğum kontrol hapı verdi kızlar sizce kullanayım mı? Adı yazz. Düzene girer mi kullanırsam??

Kilo problemin var mı canım? Bende de pko var. 28 kilo vermiştim adetlerim çok düzenli olmustu. Geri kilo aldım yine bozuldu. Şimdi kesin kararla zayiflayip şu dertten kurtulmak Istiyorum.

Arkadaşlar ben polikistik overim en son adet tarihimin üstünden 36 gün geçti daha adet olmadım normalde adet bitiminden sonra 14.gün yumurtlama oluyor ya emin olmamakla birlikte sanırım yumurtlayamadım şimdi enson adwt bitim tarihinden 36 gün geçti iki gündür kasıklarım da batma var ve gögüslerim cok olmasa da hafif hassaslaştı yüzümde bir kaç sivilce cıktı sanki biraz da akıntım arttı şimdi sizce yumurtluyomuyum yoksa adetim mi gelcek? Deneyimli bilgili arkadaslar yardımcı olurmusunuz

Ben 15 yasımdan beri polikistik overim yıllardır aralıksız dogum kontrol hapı kullandım kistleri gecirmiyor tedavi edici bir etkisi yok ama baskılıyor yani artmasını engelliyor sadece

Merhabalar bende şuan 17 yaşındayım 13 yaşımdan beri adet oluyorum ve şimdiye kadar hiç düzenli olmadım. Bir sürü hap kullandım doğum kontrol hapı,hormon hapı vs. hapları içmesem olmuyordum kaç tane arkadaşımla beraber başlıyoruz tedaviye onlar düzenleniyor ben kalıyorum 8 ay önce tedaviyi bıraktım çünkü artık korkuyorum kısırlaşmaktan. 8 aydır olmuyordum bu hafta oldum :)

Merhaba kızlar... Aynı problem bende de var ben ilk kez geçen sene düzensizlik yaşadım ve 14 aylık süreç boyunca şurda 3 aydır 35 günde oluyorum soğan küründen sonra düzene girdi çok şükür bu ay da hayıt hapına başladım bakalım faydası olacak mı buradan bilgi veririm bir faydası olursa

Soğan kürünü nasıl ypılıyor acaba anlatır mısın

Sabah akşam aç karnına içiliyor 2 bardak hazır suyu kaynatın sonra orta boy soğanı 4 E bölüp atın 5 dk kaynatın altını kapatıp dinlendirin ılıyınca için 15 gün düzenli yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…