- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.201
bakalım biraz o ilacı kullanıyım olmazsa giderim tabiki seninde olur inş hemen çok zormuş ya böyle hiç aklıma gelmezdi çocuk için uğraşcağım14
14 ay oldu evleneli çocuğum yok biz de istiyoruz bakalım hayırlısı artık bence bi Dr daha görün derim ben
Aynen ben olacak hemen diye çok korkuyordum şimdi istiyoruz uğraşıyoruz bakalım tabbim zorlaştırmasın inşbakalım biraz o ilacı kullanıyım olmazsa giderim tabiki seninde olur inş hemen çok zormuş ya böyle hiç aklıma gelmezdi çocuk için uğraşcağım
inşşAynen ben olacak hemen diye çok korkuyordum şimdi istiyoruz uğraşıyoruz bakalım tabbim zorlaştırmasın inş
Kilo problemin var mı canım? Bende de pko var. 28 kilo vermiştim adetlerim çok düzenli olmustu. Geri kilo aldım yine bozuldu. Şimdi kesin kararla zayiflayip şu dertten kurtulmak Istiyorum.Evet yine gecikti. Polikistik over hastasıyım. Her ay gecikiyor. Adet söktürücü hap kullanınca oluyorum. Doktorun doğum kontrol hapı verdi kızlar sizce kullanayım mı? Adı yazz. Düzene girer mi kullanırsam??
Ben 15 yasımdan beri polikistik overim yıllardır aralıksız dogum kontrol hapı kullandım kistleri gecirmiyor tedavi edici bir etkisi yok ama baskılıyor yani artmasını engelliyor sadeceEvet yine gecikti. Polikistik over hastasıyım. Her ay gecikiyor. Adet söktürücü hap kullanınca oluyorum. Doktorun doğum kontrol hapı verdi kızlar sizce kullanayım mı? Adı yazz. Düzene girer mi kullanırsam??
Soğan kürünü nasıl ypılıyor acaba anlatır mısınMerhaba kızlar... Aynı problem bende de var ben ilk kez geçen sene düzensizlik yaşadım ve 14 aylık süreç boyunca şurda 3 aydır 35 günde oluyorum soğan küründen sonra düzene girdi çok şükür bu ay da hayıt hapına başladım bakalım faydası olacak mı buradan bilgi veririm bir faydası olursa
adet gününden önce veya sonra mıSabah akşam aç karnına içiliyor 2 bardak hazır suyu kaynatın sonra orta boy soğanı 4 E bölüp atın 5 dk kaynatın altını kapatıp dinlendirin ılıyınca için 15 gün düzenli yapın
Adetin 7. Günü başlanıyordu 15 gün yapılıyor diğer ay adet olmadan 10 gün önce 5-7 gün daha yapılacak ben sadece 15 gün yaptım kimyasal gebelik oluştuadet gününden önce veya sonra mı
Adetin 7. Günü başlanıyordu 15 gün yapılıyor diğer ay adet olmadan 10 gün önce 5-7 gün daha yapılacak ben sadece 15 gün yaptım kimyasal gebelik oluştu[/QUOTE
geçmiş olsun cnm ya ama faydası var demekki o bile birşey
benm adetlerim düzensizleşti ya nasıl on gün önce anlayıp yapcam :Adetin 7. Günü başlanıyordu 15 gün yapılıyor diğer ay adet olmadan 10 gün önce 5-7 gün daha yapılacak ben sadece 15 gün yaptım kimyasal gebelik oluştu
Adet in 7. Günü başlanacakadet gününden önce veya sonra mı
En son hangi tarih de adet olursan diğer ayın aynı tarihine 10 gün kala olarak hesaplayacaksın en az 5 gün yapınca bile adet oluyorsun benim öyle oldubenm adetlerim düzensizleşti ya nasıl on gün önce anlayıp yapcam :
(
tamam canım teşekkürlerEn son hangi tarih de adet olursan diğer ayın aynı tarihine 10 gün kala olarak hesaplayacaksın en az 5 gün yapınca bile adet oluyorsun benim öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?