Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar ben bundan 2 ay önce aylık iğne vurdum.ilk başlarda ara kanamam çok oldu doktora gittim gebelik testi bile yaptırdım ama sonuç negatifdi. Ve hala ara ara kanamalarım olmasına rağmen tam anlamıyla hasta olamıyorum.Acaba nolmuş olabilir bana bir akıl verin nolur ?

Merhabalar acil bilgi almam lazım ben geçen adetim 2 hafta sürdü ardından 1 hafta geçti tekrar adet oldum ve şuan 9 gündür damla damla geliyor kasigimda bi ağrı var hani eşimle iliskimiz sık bir şekilde oldu bu aralarda ama anlam veremedik hastaneye gitmeye korkuyorum sizce sebebi ne olabilir

Bu sefer 3 ay sonra oldu. 2 aydan sonra eczaneden ılac aldım ama içmemekte direndım..doğal yolla adet olayım ıstedım...hergun ıkı yumurta yedım. Beyaz dut yedım arada..civan percemı içtim sabahları. Ve hurma hergun 1-2 tane.. bır kaşık da pekmez ..bu ay oldum çok şükür

Hayırlı günler bayanlar. Bi kaç sorum olacak çok merak ediyorum. Benim adetim düzenliydi ama bu ay adetim 3 gün gecikti bu sırada çok az pembe leke geldi ve 2 gün üst üste kahverengi leke geldi. Eczaneye test almaya giderkenn markete ugrayıp bseyler aldm ve braz ağırdı yoruldm. Eve geline test yapim derken braz kanamam olmuşş. Ağır taşıdıgım içinmi oldu bilmiyorum. Testi yinede yapsammı yoksa adet oldummu ve gectimi artk çok merak ediyorum ((

Arkadaşlar benim de adet düzensizliği var 6 ay kadar doktora gittim herşey yapıldı simir testi vs ultrason hiç bişey çıkmadı prostegan fitil verdi bir hafta kullanıp adet olacağımı söyledi ve ben bebek düşünüyorum aranızda kullanan varmı bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar benim de adet düzensizliği var 6 ay kadar doktora gittim herşey yapıldı simir testi vs ultrason hiç bişey çıkmadı prostegan fitil verdi bir hafta kullanıp adet olacağımı söyledi ve ben bebek düşünüyorum aranızda kullanan varmı bilgilerinize ihtiyacım var

benimde var hersey yapildi tahlil smear iste alttan yumurtaliklara baktı bisey göremedi tahlillerdede birsey yoktu ama tarlusalla adet olsm yani yazz kullancktim bacak agrisi yapinca biraktim pihti yapio ya ne zmn kullansam yapio yazz iceym dedm 3 defa icip biraktm 3 gun yani.aedeti azaltti oda camur gibi leke olrk geldii ve bitti 2 ay oncede yasmini birakmistm birakinca adetm azaldi yazzda kullanamadm ama gununde gelmio nedendr bilinmez

kizlar adet oncesi beyaz bembeysz yani sut kesigi deil kokusuz normal akıntı gelirmi adet olmaya yakın sanki daha oncede gelmisti gecwn aylarda adet oncesi ama takip etmemisim glb kasik agrim oluo bacaklarma dogru vuran sicaklik basio bazen hadi onlari gectim ama beyaz akinti sonrasi bir kac gun icinde regl olan varmi acaba mrk ettm de

Normali böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…