- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.501
canım benmde senin gibi ara kanamam oluyo peçeteye gelen şekilde yani doktora gittim bi sıkıntı yok dedi tahlillerde de bişi çıkmadı strese bağladı geçen hafta yine aynı şey oldu dün adet oldum 28.günümde tam da ama benimde kafamı yoruyo artık doktora gitsem yine stres dicek valla bilmiyorum üzülüyorum sadece
benimki kistler yüzündendi.polikistikover sendromu vardı bende o yüzden hep düzensizdi.bu adet düzensizliğinin nedeni rahimdeki kistler diyorlar doğru mu acaba?
prolaktin yapıyor adet düzensizliği yediğinize içtiğinize dikka edin prolaktini yükseltiyorprolaktin yuksek benimde sadece adet düzensizliği yaşıyorum.
ben yaşıyorum..prolaktin ve Lh hormonu yüksek olup adet düzensizliği yaşayan var mı?
Bi ilaç vs kullanıyor musunuz?bana doğum kontrol hapı verdi kullanmadımben yaşıyorum..
prolaktin yüksekliği icin dostinex verdi doğum kontrol sıra gelmedi. onu alma amaciyla gitmistim.Bi ilaç vs kullanıyor musunuz?bana doğum kontrol hapı verdi kullanmadım
Normali böylekizlar adet oncesi beyaz bembeysz yani sut kesigi deil kokusuz normal akıntı gelirmi adet olmaya yakın sanki daha oncede gelmisti gecwn aylarda adet oncesi ama takip etmemisim glb kasik agrim oluo bacaklarma dogru vuran sicaklik basio bazen hadi onlari gectim ama beyaz akinti sonrasi bir kac gun icinde regl olan varmi acaba mrk ettm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?