Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

takmamaya çalışsanda zaman geçiyo ve bu bekleme gercekten stresli birşey. hani ortada birsey yok gibi ama adette olamıyorsun ee 1 ay daha bebiş yok sonra 1 ay daha. diye diye eylülden ocak ayına geldik. nasip tabi de işte illa insan stres sıkıntı yapıyo sıkıntı yapmasa gıcık kapıyo :)

Yaş kaç ki......

yastan değil o süreç çok sıkıntılı yıne adet olmadım e bebekte yok bi sorunmu var acaba vs.. diye.

yastan değil o süreç çok sıkıntılı yıne adet olmadım e bebekte yok bi sorunmu var acaba vs.. diye.
Ben yaşınızı sorunun yaştan olduğunu düşünerek sormadım..Yanlış anlaşılmak istemem... Gençsinizdir mutlaka herşey bir düzene girer demek istedim.. Sıkıntı yapmayın....

merhaba kızlar bende de düzensizlik olmaya başladı temmuz ayında reglimden 15 gün sonra küçük kanama oldum doktora gittim muayene oldum bişi çıkmadı stres dedi yine olunca ilaç verdi sonra düzeldi bu ayın 4ünde oldum bugünde lekenlenmem oldu niye oluyo bunlar anlamıyorum kontrollermde bişi çıkmıyo

tahmın edebiliyorum aynı dertten muzdaribiz çarşamba gidicem doktora bişi derse yazarım bilgi olur szede ama sanmıyorum yıne adet olmaz için ilaç vericek 1-2 ay olucam sonra yıne malum

iimi kötümü düşünceğimi bile şaşırdım nette biraz araştırıym dedim iice korktum kontrollerde bişide çıkmadı safi sıkıntı ne zor ya bizim işimiz kadın olmak çok zor

sorma azizim kadın olmak çok zor. erkekler ne rahat bide oturdukları yerden şikayet ederler. adet oldum-olmadım .istersin bebek olmaz istemzsin bebek olur. kistiymiş sancısıymış doğumuymuş loğusalığı kılosu. Allah dayanma gücü versin hastalıktan korusun cümlemizi.

gittim doktoraaaa. sıfır bilgiyle döndüm pöfff yıne tarlusal verdi peki neden oluyo dedim hormonlar yüzünden dedi bebek istiyoruz haliyle o da olmuyo dedim dur bi 1 yıl geçsin bakalım dedi.. 1 yıl geçicekte ozaman doktora gidicezde olmuyosa tedaviye başlıycazda artık ondan sonra kaç ay sonra tedavi sonuç vericekte. gercekten cok zor. tükendim

Iyi aksamlar arkadaslar.adet duzensizligi bendede bir sorun.Hep ileri atar prolaktinim yuksek bi yildan fazladir.adet duzensizligimi ona bagliyordum Ama bi aydir ara kanamam oluyor cok korkuyorum Hic basima gelmemisti.peceteyee siliyorum pempemsi zamanla kirmiziya donuyor Yada akintiyla karisik geliyo.yarina randevu aldim Ama doktora gitmeyede korkuyorum. Rabbim saglik versin.basiniza gelen varmi ara kanama Yada lekelenme yasayan

canım benmde senin gibi ara kanamam oluyo peçeteye gelen şekilde yani doktora gittim bi sıkıntı yok dedi tahlillerde de bişi çıkmadı strese bağladı geçen hafta yine aynı şey oldu dün adet oldum 28.günümde tam da ama benimde kafamı yoruyo artık doktora gitsem yine stres dicek valla bilmiyorum üzülüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…