- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.461
Ben yaşadım aynı şeyi.. rehin bitti 5 gün sonra tekrar regl oldum.. Dr gittim ve yumurtlamaolmayinca bu olabiliyor dedi Dr... Tekrar yaşamadım ...Merhaba hanımlar, yıllardır düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzensizliği için.. Şimdiye dek karşılaşmadığım bir problemim var. 1 hafta önce biten reglimden sonra dün birden kıpkırmızı kanamam oldu ve bugün de hem kırmızı hem kahverengi şekilde devam etti. Bu şekilde bir durum yaşayanınız oldu mu acaba?
Kızlar size bişi sorcam adetim hep düzenlidir hani nadiren 1 2 gün ya erken ya da geç olur ama bu sefer adetimden 18 gün sonra (ilk olduğum gün dahil) kahve akıntım var ve yaklaşık 8 gündür devam edio doktora gittim ne kist var ne rahimde bişi herşey tertemiz ilaç verdi 2 gün oldu kullanmaya başlayalı onu bırakınca adet görcekmişim ama hala devam edio kahve akıntı sebebi ne olabilir bu kadar uzun akıntısı olan oldu mu
Duphaston mu öle bi ilaç verdi adet görünce de test yapalım hormonlarına bakalım dedi ama artık ped değiştirmekten yoruldum çok stresli bi dönemdeyim acaba o mu etkili oluo diorum ama yine de ilaç içince keser die düşünüodum yok bide bu akıntı hep böyle mi devam eder artık onu düşünüorum ya beynim gitti resmenDr gittiyseniz dert etmeyin.. bende yaşadım bunlari .. eğer ilaç ta.... İle başlayan ilacsa içerken bu akıntı oluyor..Bitinceye kadar ...bitincede regl olunuyor...
İnanın kız aynı şeyler...Hata bugün reglim üçüncü günü..Ve kan verdim bu sabah.. ekim ayından beri pes ile geziyorum neredeyse...Ama sıkıntı etmeyin... Bende kist var 7 cm... Ameliyat etmeyelim dediler hiç doğum yapmadigim için..Ama çok ağrım oluyor... Bu gidişle ameliyat olurum sanırım..Duphaston mu öle bi ilaç verdi adet görünce de test yapalım hormonlarına bakalım dedi ama artık ped değiştirmekten yoruldum çok stresli bi dönemdeyim acaba o mu etkili oluo diorum ama yine de ilaç içince keser die düşünüodum yok bide bu akıntı hep böyle mi devam eder artık onu düşünüorum ya beynim gitti resmen
Ay sende böle dedin şimdi daha da sıkıntı yaptım ya yemin ederim bayan olmaktan soğudum ne çok dert oluo bizde yaaaa erkekler hayat onlara güzel walla yaaynı şey benim başıma geldi bişey cıkmadı adet oldum 3.gunu test yaptılar hormonlardada bişey çıkmadı. şuan 15.gün geçti adetim napıcam bilmiyorum.
Benimde adetlerim çok fazla ağrılı oluyo bende kist vardır die düşünüodum her sene de kontrol ettiririm ama sonuç 0 herşey tertemiz kısmetse 3 ay sonra düğünüm var hani ona denk gelmese bari yaİnanın kız aynı şeyler...Hata bugün reglim üçüncü günü..Ve kan verdim bu sabah.. ekim ayından beri pes ile geziyorum neredeyse...Ama sıkıntı etmeyin... Bende kist var 7 cm... Ameliyat etmeyelim dediler hiç doğum yapmadigim için..Ama çok ağrım oluyor... Bu gidişle ameliyat olurum sanırım..
İlaç ile düzene girer canını sıkma....Benimde adetlerim çok fazla ağrılı oluyo bende kist vardır die düşünüodum her sene de kontrol ettiririm ama sonuç 0 herşey tertemiz kısmetse 3 ay sonra düğünüm var hani ona denk gelmese bari ya
İnşallah ya inşallahİlaç ile düzene girer canını sıkma....
Canım... Benim Dr stres ten olmuyor vs demişti...Rahat ol.. herşey temizse sıkıntı yapma.. bunlar olabilecek şeyler... Sen seni bekleyen güzel günleri planla.. takılma bunlara... Herşey düzelir emin ol...Allahın izniyle...Ya işin garip yani ilacı kullanalı 3,gündeyim bu sabah bildiğin adet olmaya başladım gibi bişi oluo ya bana noluo anlamıorumm ilaç içiorum bırakınca olması gereken şey bu sabah olur gibi oluo bide takvimime göre bugün adet dönemimin başlangıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?