Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

mrb arkadaslar 20 gun önce rahım yapısıklıgı nedenıyle operatıf hıstereskopı oldum..dr cyclo progeynova verdı ılac bıtelı 5 gun oldu ve hala adetım gelmedı..bu gıbı durumla karsılasan varmı??????

2010 yılında sağ over çikolata kisti ameliyatı oldum ozamanın parasıyla 2.bin tl.ydi tabi şimdi bilemem. frozen la bakıldı o biraz para ediyormus
normal kist ameliyatları genellikle sezeryan doğum parası kadar oluyor diye biliyorum.

Laparoskopik overkist operasyonu için Bir hastanede 5100 digerindede 4000 istediler... sağlığımız ile pazarlık yapılmasından nefret ettim Bir daha....
Paranın yok sa ..sosyal güvence yoksa ol git... Üzgünüm hem de çok....

Merhaba hanımlar, yıllardır düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzensizliği için.. Şimdiye dek karşılaşmadığım bir problemim var. 1 hafta önce biten reglimden sonra dün birden kıpkırmızı kanamam oldu ve bugün de hem kırmızı hem kahverengi şekilde devam etti. Bu şekilde bir durum yaşayanınız oldu mu acaba?

Merhaba kızlar. Bende 37 günde bir regli oluyorum ama adet olmaya başladığım günden beri böyle bu evlenmeden önce çok sancı çekerdim ve mide bulantısı istifar olurdu şimdi daha az sancı çekiyorm Niğde bulantısı yaşamıyorum şükür ama hâlâ 37 günde bir hashalanirim ve garip olan bunu yeni fark ettim her ay mutlaka bitiş günümun ertesi günü hasta oluyorum ben ayda bir oluyorum diyodum ama hesaplanacak 37 çıktı varmı benim gibi olan ne yapmam gerekir nedeni nedir acaba doktor a gitmedim daha

Ben yaşadım aynı şeyi.. rehin bitti 5 gün sonra tekrar regl oldum.. Dr gittim ve yumurtlamaolmayinca bu olabiliyor dedi Dr... Tekrar yaşamadım ...

Kızlar size bişi sorcam adetim hep düzenlidir hani nadiren 1 2 gün ya erken ya da geç olur ama bu sefer adetimden 18 gün sonra (ilk olduğum gün dahil) kahve akıntım var ve yaklaşık 8 gündür devam edio doktora gittim ne kist var ne rahimde bişi herşey tertemiz ilaç verdi 2 gün oldu kullanmaya başlayalı onu bırakınca adet görcekmişim ama hala devam edio kahve akıntı sebebi ne olabilir bu kadar uzun akıntısı olan oldu mu

Dr gittiyseniz dert etmeyin.. bende yaşadım bunlari .. eğer ilaç ta.... İle başlayan ilacsa içerken bu akıntı oluyor..Bitinceye kadar ...bitincede regl olunuyor...

Dr gittiyseniz dert etmeyin.. bende yaşadım bunlari .. eğer ilaç ta.... İle başlayan ilacsa içerken bu akıntı oluyor..Bitinceye kadar ...bitincede regl olunuyor...
Duphaston mu öle bi ilaç verdi adet görünce de test yapalım hormonlarına bakalım dedi ama artık ped değiştirmekten yoruldum çok stresli bi dönemdeyim acaba o mu etkili oluo diorum ama yine de ilaç içince keser die düşünüodum yok bide bu akıntı hep böyle mi devam eder artık onu düşünüorum ya beynim gitti resmen

aynı şey benim başıma geldi bişey cıkmadı adet oldum 3.gunu test yaptılar hormonlardada bişey çıkmadı. şuan 15.gün geçti adetim napıcam bilmiyorum.

İnanın kız aynı şeyler...Hata bugün reglim üçüncü günü..Ve kan verdim bu sabah.. ekim ayından beri pes ile geziyorum neredeyse...Ama sıkıntı etmeyin... Bende kist var 7 cm... Ameliyat etmeyelim dediler hiç doğum yapmadigim için..Ama çok ağrım oluyor... Bu gidişle ameliyat olurum sanırım..

aynı şey benim başıma geldi bişey cıkmadı adet oldum 3.gunu test yaptılar hormonlardada bişey çıkmadı. şuan 15.gün geçti adetim napıcam bilmiyorum.
Ay sende böle dedin şimdi daha da sıkıntı yaptım ya yemin ederim bayan olmaktan soğudum ne çok dert oluo bizde yaaaa erkekler hayat onlara güzel walla ya

Benimde adetlerim çok fazla ağrılı oluyo bende kist vardır die düşünüodum her sene de kontrol ettiririm ama sonuç 0 herşey tertemiz kısmetse 3 ay sonra düğünüm var hani ona denk gelmese bari ya

aynen öyle şikayet etmek istemıyorum beterin de beteri var ama böylede olmuyo be albayım modundayım aylardır.

Ya işin garip yani ilacı kullanalı 3,gündeyim bu sabah bildiğin adet olmaya başladım gibi bişi oluo ya bana noluo anlamıorumm ilaç içiorum bırakınca olması gereken şey bu sabah olur gibi oluo bide takvimime göre bugün adet dönemimin başlangıcı

Canım... Benim Dr stres ten olmuyor vs demişti...Rahat ol.. herşey temizse sıkıntı yapma.. bunlar olabilecek şeyler... Sen seni bekleyen güzel günleri planla.. takılma bunlara... Herşey düzelir emin ol...Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…