Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım bir dra gitsen iyi olur belki hormonların yükselmişdir oda adet düzensizliği yapıyor benim öyle çünkü fsh hormonum yüksek canım adet düzensizliğim ondan hayıt tohumu içtim faydasını gördüm sende iç içebilirsin düzne sokuyor bide adaçayı oda çok faydalımış ben içmedim ama arkadaşlar öyle diyor acil şifalr dilerim canm

Bende doktora gidicem çünkü hormonlarım düzgünken sanırım kafayı yedi :)
Hayit tohumunu bende aldım. birazı tane şeklide birazı da çekilmiş halde.
çekilmiş un gibi olan hayit tohumunu yoğurtla yenebildiğini duydum,bunun hakkında bilginiz var mı arkadaşlar?__

merhaba arkadaşlar
1,5 yıllık evliyim. adet düzensizliğim evlendiktem sonra başladı. doktor önerisiyle doğum kontrol hapıyla geçtiğimiz kim ayına kadar geldim. tekrar düzensizlik başladı. doktor bu seferde klomen verdi. düzene girdi. ilaç bitti ama düzensizlik başladı. bu ay 8 gün gecikti. test yaptım negatif çıktı. sinirlerim çok bozuldu. bebekte istiyorum artık.
hayıt tohumunu burda duydum. nerde bulunur nasıl içilir. faydası nasıldır. bana yardımcı olurmusunuz.
inanılmaz sinirlerim yıprandı.

merhaba canım;
benimde 3 aydır düzensiz ilaçla oluyor adetim.Bende araştırıyorum neler yapabilirim diye .doktora kalsa belli Yasmin .... ama Yasmin kullanmak istemiyorum ...
civanperçemi - Hayit Tohumu - soğan Kürü - İncir Kürü ... bunların hepsi adet düzenleyici diye biliniyor...
Fakat hangisi sende işe yarar ve düzene sokar bilinmez.
deneyip görmek lazım bence...
çok sıkıcı bir durum ama Doğal yolla tedavi olmak daha güzel ,sen Civanperçemi karışık bitki çayı'ını içmeye başla bakalım ...
inşallah faydasını görürsün ...

:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler, biryerden başlamam gerek artık. deneyeceğim.
doğum kontrol ilaçları ile düzene giriyor ama kilo aldırıyor. ben 6 ayda diana 35 kullanarak 12 kilo aldım. şimdide veremiyorum.
bakalım artık nasıl olacak.

Her insana farklı bir etki yapıyor ya bu doğum kontrol ilaçları demekki
kimisi kilo verdim diyor. kimisi aldım .kimisi mide bulantısı yaptı vs.
ben iştahlıyım eğer dikkat etmessem kilo alıyorum heeemen..çivanperçemli bitki çayı içmeye başlıcam eğer adetim olursa devam edicem eğer etki göstermesse ,yasmin ' e başlamak zorunda kalıcam..tabi Diyete de devam edicem,kendini yayarsan Kiloları Yasmin e yıkarsın sonra diyorum kendime simdiden:):)
Lida kullanıyırum zaten (kilolarımla dertliyim de)
yani kısacası;
Kadın olmak kolay değil hep bir sey çıkıyo ,yine de şükürler olsun tedavisi olan şeyler ..

Benim adet döngüm 40-45 gün arasında..Böyle durumda olan varsa bilsin ki bu sizin bünyenizin periyodik düzeni..Doktorlar eğer bekarsanız ultrason ve hormon tetkiklerinizde de sorun yoksa fazla uğraşmak istemiyorlar..Bana yasmin verip yolladı hatta kovdu bişeyin yok kızım senin diye..Hapı bırakınca yine düzensiz..Adaçayı,soğan kürü,kekik suyu ne varsa içtim,anladım ki kafanı serbest bırakmadıkça içtiğin adaçayı istediği kadar rahim kaslarını uyarsın faydası yok..mucize bi bitki bulsunlar artık
:1no2:

benimde adetlerimm çok düzensizdi bunun için dr.a gittim ve pko çıktı dianne35 vericekti çocuk istediğim için vermedi başka bi tedaviye başlıycaz dedi tekrar gidicem bakalım ne diycekk

2 aydır adet olmuorum moralim okadar bozukki anlatamam..vücudumda şişmeyen yerim klamadı..doktorlara gitmekten bıktım..ama bana yine doktor yolu göründü..buarada hamile falanda diilim..

merhaba..ben adet düzensizliği yaşamıyorum fakat adet olacağım tarihlerde çok önemli bir seyahate çıkmam gerekiyor. geciktirici kullanmak istemiyorum. bahsettiğiniz adet sökücü olan fartural benim için uygun mudur?yardımcı olursanız sevinirim.

ah arkadaşlar nedir bu kadınların kadın olmaktan çktikleri dertlerimiz hiç bitmiyor. fisfisfis benim sorunumda geçen ay adetim 10 gün gecikince doktora gittim miyomun var dedi adet söktürücü forlutal verdi 6 gün kullandım 7 gün adet oldum adetim bitti bi hafta sonra dün yine adet oldum oofff offf ne bu şimdi yaaaaaa kafamçokkarıştı
arkadaşlar bu konuda bir fikri olan varmı ne olur yardım edin moralim çok bozulduuu senağlama:a015:

arkadaşlar merhaba,
ben diane 35 kullanıyordum. Adet düzensizliğim var. aynı zamanda pkos. var. adetim sona erince diane 35i kullanmadım bugün adetimin başlangıcının 10. günü bugünden itibaren kullanmaya başlarsam koruma sağlayabilir miyiz? önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim de adetim sürekli gecikmeli oluyor.Örneğin bu ay 15 gün gecikmenin ardından adet oldum bugünde 1.günüm. Benim çok şiddetli ağrılarım oluyor yani dayanılacak gibi değil. Ağrı kesici falan içmezsem ağrı o kadar şiddetli oluyorki üstüne bir de başım dönüyor ve midem bulanıyor. Bu sizce normal mi ? Birde günde en az 2 tane ağrı kesici içiyorum bununda çok büyük bir zararı olur mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

idrar yolaırnda enfeksiyon kapmış olabilirisiniz inthaplanmaa oluncada mide bulantısı kaırn agrııs oluyo gecen acilliilk olduda ondan biliyom..

düzensizliğe mi girer bilmiyorum ama, bazen adetim atlıyor.. örneği 1 nisansa olmuşum, 1 mayısta olmuyo, 1 haziranda oluyorum.. önceden dr a muayeneye gittiğimde bir anormallik görmediğini sölemişti ama tuhaf yani sonuçta.. anlayamıorum..

bende de bu aralar aynı belirtiler var ama adetim biteli 1 hafta oluyo ve cumartesi günü kahverengi akıntı gelmeye başladı ne olabilir bilmiyorum benimde ilk defa böyle bişey oluyo sizce nedir?

Arkadaşlar şu an bekarım ama merak içindeyim;benim hipotroit rahatsızlığım var şuan değerlerim normal ama buna rağmen adet olamıyorum ne zaman dr. hormon ilacı verirse o zaman oluyorum.ultrason falan normal çıkıyor merakım benim gibi olan olupta hamile kalan varmı acaba adet düzensizliğinde hamile kalınırmı sanırım benimki stresten dolayı aet olamıyorum.

arkadaşlar adet düzensizliği yaşıyorum 2-3 aydır.dr a gittim 2 ayrı dr a hormonlar ultrason bulgularım normal ama en son 24 martta adet oldum.hala yok.tekrar dr a gitcem bu durumda olan var mı?ne yapılabilir?

benimde adet düzensizliğim war.en son 8 martta oldum ve 2 aydır olmuyorum.nane suyu kekik suyu içtim bi faydasnı görmedim.3 gundur civanperçemi die bi otu çay gibi demleyip içiyorum onuda burda okumuştum.1 hafta içicem olmassa dr a gidicem.bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…