Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

:çok üzgünümf ya canım üzüldüm sizin adınıza ama hiç mi umut yok tüp bebek sadece ankarada yapılmıyor biraz daha araştırın hem sen niye çalışmıyorsun iş mi yok? yoksa eşin mi çalıştırmıyor,sen mi çalışmayı istemiyorsun...sende çalışsan para biriktirmeniz daha kolay olur daha az zaman alır canım bence sen kendine iş bak böylece kimseye muhtaç olmazsınız bebeğine de çok geç olmadan kavuşursun...fiyatları iyice araştırın belki daha uygun fiyatlarda bulursunuz ...para biriktirin ... nisanda olması şart değildir herhalde bu yıl içinde para biriktirip başka bir tüp bebek merkezi bulun...bir çok yer var ... Allahtan umut kesilmez..gör bak bir kapı açılacaktır.. ya ben şunuda merak ettim :uhm: hadi diyelim ki senin ailen yardım etmiyor küs falan ama eşinin ailesinin yardım etmesi gerekmiyor mu şutarafagitti nasıl bir aile bağınız var çok merak ettim canım...bizlerde küsüs falan ama öyle bir durum olsa benim ailem yardım etmesede eşimin ailesi kesin yardım ederdi bin yıl konuşurdu kayınvalidem ama yinede yardım ederdi:1rolleyes: neyse canım umarım yanlış anlamazsın yardıklarımı ama inan ki çok üzüldüm oyüzden merak ettiklerimi yazdım...canım üzme kendini...9 ay uzun bir süre değil ama .. senin daha öncede adet düzensizliğin varmıydı ne zaman başladı düzensizliklerin...tüp bebek yapmayı doktorunuz mu istedi...izmirde yaşıyorsun dimi canım ordada iyi doktorllar var diyorlar diğer topikteki arkadaşlar...umarım iyi bir doktora denk gelmişsindir...çünkü bu tür durumlarda doktor seçimi de çok önemli...umarım herşey gönlünce olur be canım..aaa.bu arada bende dün akşaö adet oldum hihoyyyt çok sevindim ya hiç olmicam sandım...adetimin 5.günü ilaçlarıma başlıcam bakalım artık neler olucak bir dünya ilaç verdi doktorum...bende kistler azalmış ama iltihap ve akıntı var onun için 2fitil 2 normal ilaç ve birde değişik bir ilaç verdi başlıcam ama neler olucak çok merak ediyorum umarım ters bir etki yapmaz:uhm::uhm:neyse canım yine uzattıkça uzattım ben öptüm seni üzme:teselli: kendini umudunuda yitirme olurmu ... hadi öptüm Şeniz:1hug:

canım ya benim derdim adet düzensizliği dr tüp bebk yaptırmamaız gerektiğini söyledi ama bizim maddi gücümüz olmadığı için yaptıramıyorduk ama ekolaydam bedava tüp bebk kazndık ama ona bile sevinemedim tam olarak çünkü 2600 lira ialaç parası istediler bide orada kalcam yemek içmek derken toplam 3000 lira lazım ama bizde 1500 lira var eşimin ailesi verdi onu gerisini siz tamamlayın dedi bizde 750 tamamladık ama 750 eksik yani ben ankaraya gidemiyorum ialç parasını çok istediler herkese söyledim çok diyor bilmiyorum bende ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın canım benim ailem yardım etmez çünkü benimle konuşmuyor babam konuşsaydı ederdi kesinlikle ama konuşmuyor benimle ben artık duyduğum bütüm şifalı otları yapıyorum canım artık doğal yolla olursa olacak olmazsa napacam bilmem çok zor durumum anlayacağın allah yardım etsin bana ve benim gibi durumu zor olanlara canım yaşımda geçiyor genç olsan hiç sorun değil ama yaş geçti geç evlenmenin zararları ben çalışmak istiyorum ama iş yok daha vermiyorlar krizden dolayı daha öncede çalışmak istedim babm izin vermedi şimdide bulamıyorum senin kullandığın ilaçlar ters tepki yaratmaz canım dr un bildiği vardır sen soğan suyunu içiyormuydun onun faydası oluyormuş kiste akıntıya onu iç istersen allah acil şifalar versin sana canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun burada bebek haberlerini alırım öpüyorum seni çok çok canım kendine iyi bak tatlım seni üzmemişimdir inşallaha kusura bakma ya canım çok sıkkında paylaşmak istedim ama herkesde öğrendi hikayemi napayım öğrensinler artık benim gibi olan çok arkadaş vardır burada bilmediğimiz doğru değilmi neyse uzattım bende ya kafanı şişirdim senin görüşürüz canım :teselli::1hug:

merhaba kızlar benimde adetlerim düzensizleşti evlendikten sonra bebiş istiyoruz ama olmuyor dr gittim hormon testi yaptırdım hormonlar çok yüksek çıktı bir ay primalut diye bir ilaç kullandım yine yüksek çıktı hormonlar özel dr a gittim gösterdim tahlilleri beni huzursuz etti yumurtlama düzensizliği yumurtalıkların bozulmuş dedi gittiğim hastane tüp bebek servisiydi bu ay evde ot çayları içiyorum stres yapmıyoruım gittiğim dr doğum kontrol hapı verdi kullanmıyorum 2 ay daha bebişi ertelemek istemiyorum bol bol dua ediyorum bu ayda hormon testi yaptırıcam birde folik asit kullanmaya başladım aktardan kadın hastalıkları için satılan çaydan aldım inşallah bu iki ay içinde hamiş kalabilirim herkese allah istediği beişleri kucaklarına versin kucaklarımız boş kalmasın

canım benimde hormonlarım yüksek bende hayıt tohumu içiyorum benim biraz düştü ama bu ay yaptırmadım hormon testi her ay aynı şeyi yaşıyorum düştümü acaba diye çok zormuş keşke herkes doğal yolla hamile kalabilse ama olmuyor işte amin canım allah herkesi annelik duygusunu tattırsın canım

selam difa1975 dr bana da primolut yazmıştı.ben 1,5 ay adet olmayınca.ama kullanmadım bu adet düzenleyici ilaç gebeliğe etki ediyo çünkü.prospektüsü okudum.yani gebelik varsa yan etkileri oluyo.

Slm kızlar yıne gebe kalamadım on gun gecıkmem olmustu cok umutlandım cunku burdakı doktor hap vermıstı gebe kalmam ıcın ama sımdı adet odum senağlama senağlama

Slm cnm senın adına cok ama cok uzuldum hıkayenı bılen bılsın hıc umurunda olmasın bence hepımızınde kendıne gore bır takım sorunları var uzme canını.Keske hanı yardıma muhtac olan ınsanlara yardım etme ımkanımız olsaydı yada ALLAHTA bızım dualarımızı kabul edıp yuzumuzu guldurseydı ınsallah hersey yoluna gırecek merak etme allah duysun sesımızı insallah :teselli: bende bu gun adet oldun gecıkmem olmustu umutlanmıstım ama olmadı senağlama bende kendımı sıgaraya vermısım onunda etkısı var bılıyorum senağlama neyse cnm ben pek gıremıyorum ama gırdıkcede yazar sızınle paylasırım.K.i.b ınsallah dualarımız kabul oacak enınde sonunda ama bıraz sbretmemız lazım opuyorum sızlerı hoscakalına.s.

sağol canım ya sizlerin desteği beni çok mutu ediyor canım sende üzülme olurmu inşallah bigün seninde bebeğin olcak görürsün bak ben hep o gecikmeleri yaşıyorum hepte tahlil yaptırıyorum hayal kırıklığını yaşıyorum canım napalım kader kısmet işte ama olcak inşallah ben buna inanıyorum canım:1hug::teselli:

Evet cnm kesınlıkle bızde bır gun anne :CüvCüvlucaz bebelerımız kucaklarımızı dolduracak ama ıste bıraz sabır lazım ınsallah en kısa zamanda dualarımız kabul oacak. Umudumuzuda yıttırmeyelım ınancımız olsun yeterkı,hersey duzelır ınsallah.Optum byye :1hug:

kadın olmak zor iş sanırım, allah hepinize kolaylıklar versin, bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

kadın olmak zor değilde anne olmak zormuş doğal yolla sorun olunca olunmuyormuş canım sen evli değilsin galiba inşallah senin böyle sorunun olmaz canım sağolasın öpüyorum

tşkler tatlım evet evli değilim ben. allah hepinize sabır kolaylıklar versin. illa tüp bebek mi olmak zorunda sizin başka yolu yok mu bu işin ?

tşkler tatlım evet evli değilim ben. allah hepinize sabır kolaylıklar versin. illa tüp bebek mi olmak zorunda sizin başka yolu yok mu bu işin ?

malesef başka yolu yok canım dr öyle diyorlar doğal yolla hamile kalamazmışım keşke kalsam çok iyi olurdu allah bütün arkadaşlara yardım etsin canım güzel dileklerin için saolasın :1hug:

merhaba kızlar benim bugun 50 günüm ne adet var ne bebek var nede başka bişi... Polikistik overliyim Bunu biliyorum. 3 aydır adetlerim normaldi. 2 ay hayıt kullandım O benım hormonlarımı ortaladı bu ay kullanmadım. Hala ne gelen var ne giden. 2 kan verdim negatif 4 idrarda negatif. ınat ettim olana kadar gitmiycem hekime çünkü psikolojik olarak bunaltı beni..

selam kizlar bendede adet duzensizligi var.hemde ne duzensizlik
3 ay 4 ay adetim olmuyor.doktora gittim.polikistik oversin dedi
buna bagli adetlerin duzensiz oluyor dedi.
ilac kullaniyorum adet duzenleyici.ama ilaci birakinca eskisi gibi oluyor.
ne yapacagimi bilmiyorum.ilk adet oldugum gunden beri boyle duzensiz.
bu yuzdende 3 senedir cocugum olmuyo.kizlar zamanla duzene girermi sizce.
doktora gitmekten biktim artik.gidiyorum ilac veriyo.kullaniyorum bitiyo gene ayni offff
bende artik dogal haline biraktim herseyi.ne olur yardim benim gibi olan var mi.
birde adetim duzene girmeden cocugum olmazmi

canım benimde adet düzensizliğim var ama benim fsh hormonum yüksek ondan benimde bebğim olmuyor bebk olması için adet düzenli olması gerekiyormuş bende hayır tohumu içtim o biraz düzeltti sende iç hatta sen soğan suyunu içersen daha iyi olur çünkü soğan suyu kistleri yok ediyormuş adetide düzenliyormuş tavsiye eden arkadaşlar var ben içemedim midem rahatsız olduğuiçin senin miden iyise içebilirisin canım allah tez zaman da bizleri bebeklerimize kavuşturur canım :1hug:

meraba bayanalar... bende adet olmaya başladığım ilk günden beri düzensizlik yaşıyorum.ilaç aldığım zamanlarda oluyorum bırakınca yine yok.dört ayrı doktora gittim ve hepsi aynı şeyi söyledi herşey normal senin durumun psikolojik...Ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum.mutlaka biyerde atladıkları bir sorun vardır heralde.bende araştırmalarım sonucunda bitkisel tablet aldım aktardan.içinde 100 adet var.günde 3 defa ikişer tane alınıyor.2 ay kullanmak gerekiyor.ilk ay kullandım ve çok memnun kaldım hatta ara verdim denemek için gerçektende kendiliğimden adet olabildim.şimdi ikinci kutuya başlıyorum.sizede tavsiye ederim.yan etkisi falan yok.iş yerinde de rahatlıkla içilebiliyor.....bende temmuz gibi artık bebiş istiyorum umarım sorun olamadan meleğime kavuşurum.ama korkuyorum sorun oalcak diye....Allah hepimize şifa versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…