- 18 Kasım 2008
- 327
- 8
- 318
- 43
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Merhaba arkadaşlar;
Benim sorunumda sizlerle aynı sayılırAdet düzensizliği.....
bundan 2 ay öncesine kadar adetlerimde 5/6 gün gibi gecikmeler yaşardım ama en sonunda kendiliğinden olurdu..son 2 aydır ise adet görmek için ilaç kullanıyorum.İlk adetim geciktiğinde doktorum hormon testi yaptı herşey normal çıktı.Fatural isimli ilacı verdi ve ilk kez böyle bir durum yaşadığım için 2/3 ay takip ederiz, bu gibi gecikmelerin normal ,sonra duruma göre tekrar değerlendiririz dedi.İlacın bitmesine 2 gün kala adet oldum.
Sonraki ay yine adetim olmadı,bekledim 1 hafta baktım olacak gibi değil,yine doktorumun tavsiyesi ile Fatural isimli ilacı kullandım,ilaç bitmeden Adet oldum.Heray bu şekilde mi olacak diye endişelerimi dile getirdim ama bunun bir sebebi olmadığını,bazen fazla kilonun veya stresin veya psikolojik olduğunu söyledi.Şimdi bu 3.ayım ve adetim tekrar ilaçla mı olacak diye düşünüyorum
Doktor yapılacak şeyin,Yasmin adlı ilacı kullanarak düzene sokmak olduğunu düşünüyor.bende bu ilaçların çok fazla kilo aldırdığını duydum,nasıl kullanıcam bilemiyorum.zaten kilo vermek için mücadele veriyorum (1.70 boy – 80 kg--1hafta önce diyetle ve kullandığım kilo vermeye destek ilaçla 4kg vermişim) ilaç alıpta,kiloların üzerine daha da eklenirse psikolojim tamamen bozulur şimdi ilaç kullanmadan ,doğal yolla nasıl düzene girer bilgisi olan varmı?
Durumu sizlerle paylaşmak istedim,belki bu durumu daha önce yaşayan veya yaşıyor olan insanların fikirlerini ,yaşadıklarını öğrenmiş olurum.
Teşekkürler
selam canım benimde adetim düzensiz geliyordu ben hayıt tohumu kullandım düzeldi ama benim fsh hormonumda yüksekti onuda düzeltti şimdi düzenli sayılır çünkü 3 ay kullandım 1 sene falan olacakmı bide soğan kürüde iyi geliyormuş adet düzensizliğine canım tavsiye edrim çok iyi geldi diyen arkadaşlar var bu sitede okursuan görürsün bak ben içemedim midem rahatsız olduğu için eğer hayıt tohumu içmek istersen sana nasıl içileceğini yazarım canım acil şifalar :1hug:
Merhaba arkadaşlar;
Benim sorunumda sizlerle aynı sayılırAdet düzensizliği.....
bundan 2 ay öncesine kadar adetlerimde 5/6 gün gibi gecikmeler yaşardım ama en sonunda kendiliğinden olurdu..son 2 aydır ise adet görmek için ilaç kullanıyorum.İlk adetim geciktiğinde doktorum hormon testi yaptı herşey normal çıktı.Fatural isimli ilacı verdi ve ilk kez böyle bir durum yaşadığım için 2/3 ay takip ederiz, bu gibi gecikmelerin normal ,sonra duruma göre tekrar değerlendiririz dedi.İlacın bitmesine 2 gün kala adet oldum.
Sonraki ay yine adetim olmadı,bekledim 1 hafta baktım olacak gibi değil,yine doktorumun tavsiyesi ile Fatural isimli ilacı kullandım,ilaç bitmeden Adet oldum.Heray bu şekilde mi olacak diye endişelerimi dile getirdim ama bunun bir sebebi olmadığını,bazen fazla kilonun veya stresin veya psikolojik olduğunu söyledi.Şimdi bu 3.ayım ve adetim tekrar ilaçla mı olacak diye düşünüyorum
Doktor yapılacak şeyin,Yasmin adlı ilacı kullanarak düzene sokmak olduğunu düşünüyor.bende bu ilaçların çok fazla kilo aldırdığını duydum,nasıl kullanıcam bilemiyorum.zaten kilo vermek için mücadele veriyorum (1.70 boy – 80 kg--1hafta önce diyetle ve kullandığım kilo vermeye destek ilaçla 4kg vermişim) ilaç alıpta,kiloların üzerine daha da eklenirse psikolojim tamamen bozulur şimdi ilaç kullanmadan ,doğal yolla nasıl düzene girer bilgisi olan varmı?
Durumu sizlerle paylaşmak istedim,belki bu durumu daha önce yaşayan veya yaşıyor olan insanların fikirlerini ,yaşadıklarını öğrenmiş olurum.
Teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun canım.Bende düzensilik sorunu yaşıyorum.Yasminide kullandım.Kilo falan yapmıyo ama göğüslerde şişkinlik oluyor.Yalnız bu ilaç bende fazla yan etki yapmıştı.Halsizlik,uyku,baş dönmesi vs....O yüzden bitkisel yöntemler denemeye başladım.Daha öncede yazdığım gibi dioskorides diye bi bitkisel tablet kullanıyorum.Hiç bir yan etkisi yok.Tamamen doğal.2 ay kullanman gerek.Tavsiye ederim canım bide bunu dene a.s
Merhaba;
yorumun için çok teşekkür ederim.
ben daha hiç ilaç yada bitkisel bir ürün kullanmadım.
iyice araştırmak ve kullanan kişilerin yorumlarını inceledikten sonra karar vericem. ama Yasmin isimli ilaç yani doğum kontrol ilaçları bana çokta sıcak gelmiyo
son 2 aydır nedensiz adet görememe durumunu açıklayan bir sebebim bile yok
En iyisinin yine de bitkisel ürünler olabileceğini düşünüyorum.
Evet nedeninin bulunamamsı daha kötü zaten.Bende yıllarca doktorlara gittim.dört farklı doktor değiştirdim.Ama hiçbirisi nedenini bulamadı.Sanki sıkışınca psikolojik diyorlarmış gibi geliyo bana mirmirmirmir Bencede araştır içine en çok sinen neyse o tedaviye başla.aloşifa.com a da girip bakmanı tavsiye ederim.adet düzensizliği ve başka rahatsızlıklarla ilgili bitkisel tabletler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?