Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Bu tabletleri aldığım yer Bursada.Bende Bursa da olduğum için birebir bilgide alabildim.İlk başta tereddütlüydüm ama yan etkisi olmadığınından içim rahat etti.Gerçektende hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel.tedavi amaçlı birsürü ilaç kullanıyoruz bu ilaçlar bir tarafımız düzeltirken diğer tarafımızı bozabiliyor.hormonlar vs. Bu yüzden şimdi bunu deniyorum.Umarım herkese bir faydası olur :)

arkadaşlar prolaktini yüksek olupta adetleri düzensizleşenle doktora gidipte prolaktini inenler adetler hemen düzene giriyomu yoksa düzene girmesi zaman alıyomu.benım prolaktinim indi ama pek düzelmedi gibi yavaş yavaş bi düzelme var.

kızlar yardım çok korkuyorum,yarın doktora gitcem, 6yıldır adet aralarında kanlı akıntım oluyodu altı yıl önce dr.gitmiştim herşey normal daha çok gençsin hormonlarınla oynamayalım demişti ufacık bişeyden bile hormonlar etkilenebilirdemişti, 6yıl idare ettim sonuçta kafama takmadım dr öle dedi diye,son zamanlarda ilerledi bu iş,reglim bittikten bir hafta sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı bir hafta sürdü sonra yine regliye döndü,reglimi yoksa başka bi kanamamı bilmiyorum annem adet düzensizliği diyo,ya kötü bişi çıkarsa arayıp randevu almaya bile korkuyorum kızlarsenağlamasenağlama:a015:

Merhaba arkadaşlar;
Benim sorunumda sizlerle aynı sayılırAdet düzensizliği.....
bundan 2 ay öncesine kadar adetlerimde 5/6 gün gibi gecikmeler yaşardım ama en sonunda kendiliğinden olurdu..son 2 aydır ise adet görmek için ilaç kullanıyorum.ılk adetim geciktiğinde doktorum hormon testi yaptı herşey normal çıktı.Fatural isimli ilacı verdi ve ilk kez böyle bir durum yaşadığım için 2/3 ay takip ederiz, bu gibi gecikmelerin normal ,sonra duruma göre tekrar değerlendiririz dedi.ılacın bitmesine 2 gün kala adet oldum.
Sonraki ay yine adetim olmadı,bekledim 1 hafta baktım olacak gibi değil,yine doktorumun tavsiyesi ile Fatural isimli ilacı kullandım,ilaç bitmeden Adet oldum.Heray bu şekilde mi olacak diye endişelerimi dile getirdim ama bunun bir sebebi olmadığını,bazen fazla kilonun veya stresin veya psikolojik olduğunu söyledi.Şimdi bu 3.ayım ve adetim tekrar ilaçla mı olacak diye düşünüyorum
Doktor yapılacak şeyin,Yasmin adlı ilacı kullanarak düzene sokmak olduğunu düşünüyor.bende bu ilaçların çok fazla kilo aldırdığını duydum,nasıl kullanıcam bilemiyorum.zaten kilo vermek için mücadele veriyorum (1.70 boy – 80 kg--1hafta önce diyetle ve kullandığım kilo vermeye destek ilaçla 4kg vermişim) ilaç alıpta,kiloların üzerine daha da eklenirse psikolojim tamamen bozulur şimdi ilaç kullanmadan ,doğal yolla nasıl düzene girer bilgisi olan varmı?
Durumu sizlerle paylaşmak istedim,belki bu durumu daha önce yaşayan veya yaşıyor olan insanların fikirlerini ,yaşadıklarını öğrenmiş olurum.
Teşekkürler

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde düzenli deyil buay ongün geccikti ama nihayet bu gün geldi.ama üzüldm çünkü anne olmak istiyorum.Çok üzgünüm çoook

selam canım benimde adetim düzensiz geliyordu ben hayıt tohumu kullandım düzeldi ama benim fsh hormonumda yüksekti onuda düzeltti şimdi düzenli sayılır çünkü 3 ay kullandım 1 sene falan olacakmı bide soğan kürüde iyi geliyormuş adet düzensizliğine canım tavsiye edrim çok iyi geldi diyen arkadaşlar var bu sitede okursuan görürsün bak ben içemedim midem rahatsız olduğu için eğer hayıt tohumu içmek istersen sana nasıl içileceğini yazarım canım acil şifalar :1hug:

merhaba canım,
Benim duyduğum bir çay var adı civanperçemi , arkadaşım önerdi dün akşam bana.
ama eğer hayıt tohumu etkiliyse nasıl kullanılacağını bana yazarsan çok sevinirim.
teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun canım.Bende düzensilik sorunu yaşıyorum.Yasminide kullandım.Kilo falan yapmıyo ama göğüslerde şişkinlik oluyor.Yalnız bu ilaç bende fazla yan etki yapmıştı.Halsizlik,uyku,baş dönmesi vs....O yüzden bitkisel yöntemler denemeye başladım.Daha öncede yazdığım gibi dioskorides diye bi bitkisel tablet kullanıyorum.Hiç bir yan etkisi yok.Tamamen doğal.2 ay kullanman gerek.Tavsiye ederim canım bide bunu dene a.s

Merhaba;
yorumun için çok teşekkür ederim.
ben daha hiç ilaç yada bitkisel bir ürün kullanmadım.
iyice araştırmak ve kullanan kişilerin yorumlarını inceledikten sonra karar vericem. ama Yasmin isimli ilaç yani doğum kontrol ilaçları bana çokta sıcak gelmiyo
son 2 aydır nedensiz adet görememe durumunu açıklayan bir sebebim bile yok
En iyisinin yine de bitkisel ürünler olabileceğini düşünüyorum.

Evet nedeninin bulunamamsı daha kötü zaten.Bende yıllarca doktorlara gittim.dört farklı doktor değiştirdim.Ama hiçbirisi nedenini bulamadı.Sanki sıkışınca psikolojik diyorlarmış gibi geliyo bana mirmirmirmir Bencede araştır içine en çok sinen neyse o tedaviye başla.aloşifa.com a da girip bakmanı tavsiye ederim.adet düzensizliği ve başka rahatsızlıklarla ilgili bitkisel tabletler var.

doktorum çok iyi bir bayan ve her türlü kadın hastalıkları konusunda rahatça konuşabildiğim , soru sormak istediğimde bir telefon uzağımda.ona güveniyorum ama Psikolojik bir durum bile olsa , doğum kontrol ilacından başka bir tedavisi yok diyo doktorlara kalırsa.
Bukadar basit onlara göre ama zararlarını da göz ardı etmek imkansız
senin tavsiye ettiğin siteye de bakıcam ,sanırım civanperçemi ile hayit tohumunu kullanmayı denicem ,işe yarar diye umut ediyorum.
birde kafaya takmamak lazım ,ozaman gittikçe düzensizleşiyor.

merhaba, biz korunmuyoruz ve korunmadığımzdan beri başıma hiç gelmeyen olaylar geliyor. Herkesten duyuyorum düzensizlik falan olurdiye ama yine de kafama takılıyor. Ben 14. gün önce kahve sonra arasıra kırmızı iki günden beri tekrar adet görüyorum ama az az. Benim zaten adetlerim uzundur 7 gün sürer. geçen hafta cumartesi temizlendim dün yine gelmeye başladı. Bu 8-9 ay içinde 3. kere oldu. Sinirimi bozuyor doktora gideyim diyorum sonra bahar ve sonbahar a denk geldi ikisi biri de tatil zamanımıza belki hava değişimidir diyorum. Sizce??

kızlar merhaba bu forumda yeniyim benimde adet düzensizliği sorunum var 19 yasındayım 9 aylık evliyim geçen ay doktor farlutal diye bi ilaç verdi 5 gün kullanmamı 10.gün adet göreceğimi söyledi ve bugün tam 10 gün göğüslerim agrıyo karnım agrıyo ama hala adet olmadım bu arada farlutal hapını içtiğim son gün cocuk yapma calısmalarına basladık bebeğin tutunabilme sansı ne kadar yüksek sizce :Saruboceq:

arkadaşlar bende adet olamadım bu ay 11martta son adetimi oldum. aradan bugünle 34 gün geçti 10 gündür kasıklarım ağrıyor ama tık yok CADIARZU . gebelik testi de yaptıma ama negatif. offf hala kasıklarım ağrıyor... sizce neden?

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldaım. adet düzensizliği bir çoğumuzun başımızın belası.bende 8 aylık evliyim ve benim tam tersi evlendikten sonra adet düzenim tamamen bozuldu.
bir ay normal olurken öbür ay çok hafif 2 günde falan bitiyor.tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…