Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

selam canım bendede adet düzensizliği vardı ama yavaş yavaş düzene girmeye başladı dr bana farlutal diye ilaç verdi adetim onunla geldi bide bende hayıt tohumu içtim canım 3 ay devamlı günde 2 kez çok faydasını gördüm tavsiye ederim şimdide soğan suyu içiyorum canım oda adet düzensizliğine iyi geliyormuş bakalım faydası olacakmı bazı arkaaşlar çok faydasını gördüler sende içersen belki sanada fayda eder canım acil şifalar

soğan suyunu da denedim ama içemedim yarım bardak içtim tadı kötü geldi.doktora gdip ilaçla düzene grdkten sonra ilacı bıraknca düzen bozulurmu die korkuorum.bilmiorum ne yapıcam.

yok hayır hormon testi yaptırmadım daha önce.doktora gitmedim daha önce adet düzensizliği için.her ay mutlaka oluodum ama şu 2 aydır noldu bilmiyorum.

kızlar benmde işten cıktıgımdan beri adetim duzensiz ocaktan beri
normalde duzenlı adet oluyodum
sanırım benmkı stresten oldu bu ay da 7 gun gecikti civanpercemı otundan alıp denıyıcem 1 hafta
bakalım işe yarayacak mı
kullanıp faydasını goren oldumu

kizlar benim adetimde duzensiz oluyo bazen 2 ay olmaz bazen duzenli olur bu ayda olmadim sadece 3 gundur kahverengi leke geliyor bende anlamadim sogan kuru ise yararmi bende yapsam nasil yapiyorsunuz kac gun iciliyor

kızlar bncee çok takmayın stres yapınca hiç olmuorr..
geçen sene eylülden mayısa kadar hiç olmadım sonra düzeldi doktor kontrolünde. sonra yine bu sene eylülden marta kadar olmadı marttan beride 15-20 günde 1 oluorum bir dengesizlik mevcut ama stres en büyük faktör yani benim için ölee:bbo::bbo:

arkadaşlar adet düzensizliğim vardı.2 kere dr a gittim.hormon testi usg hepsi yapıldı sonuç normal.dr adetim 2 ay geciktiği için farlutal verdi.bugün içmeye başladım.adet olunca 2. yada 3. günü gel usg ile bakıcam dedi.daha sonra klomene başlarız dedi.bu klomen nasıl bişi daha önce kullanan var mı?ben biraz araştırdım klomeni zannedersem bebek istediğim için bunu verdi ne diyorsunuzzz

bende adet duzensizligi var bende hayit otunu iciyorum 2 aydşr gecen ay oldum ama bu ay gene gunum gecti:S

selam duduu
adet düzensizliğinden dolayı senin gibi bende doktora gidip hormon testi yaptırdım. bendede bir sorun çıkmadı. bütün kan değerlerim ve vaginal ultrason sonuçlarım normaldi. doktor adetim düzene girsin diye 2 aylık klomen hapı verdi. hatta bana 1-2 ay içinde hamile bile kalabilirsin dedi. kullandım ilaçları ama ilaç bitince tekrar düzensizlik başladı. farlutalla tekrar adet gördüm.bir sonraki adet günüme 15 gün var. olsada olmasada doktora yine gideceğim. çünkü bebeğim olsun istiyorum artık.bol şanslar sana.

benımde adetlerım 35-40 gun arayla oluyor hormontestlerı ve ultrasonda hersey normal cıkıyor bende anlamadım

arkadaslar benim d eadetim düzensiz hap alsamda almasamda(korunsam da korunmasam da adetim düzensiz)simdi de yeni hapi biraktim..insallah daa düzensiz adetim olmas(asil korktugum ya hamile kalirsam...???)))))

arkadaşlar benim de sorunum adetim düzenli ama 4 veya 5 ay dan sonra ya 7gün geç yada 5gün erken geliyor kafam karışıyor böyle olanlar varmı merak ettim geçikince umutlanıyorum

kizlar bendede adet duzensizligi varr napicami bilmiyorumm bu zamana kadar hic kendiliginden olmadi hep ilac alarak oldu 3 yillik evliyim kullanmadigim ilac kalmadi bi turlu duzene girmiyo ilac kullanmaktan usandim :çok üzgünüm:

arkadaşlar bende her ay düzenli olarak regl olurdum ,bu ay tam 15 gün geçti günümden,test yaptım negatif çıktı(idrar testi),her ay düzenli olurken böyle sekteye uğramasının sebebi ne olabilir,gebelik söz konusu olabilirmi,15.günde test negatif çıkmasına rağmen gebelik şüphesi taşımalımıyım,pazartesi dr a gidicem ama canım çok sıkılıyor bu duruma,kondomla korunuyorduk ,ne dersiniz benim bu durumuma ,birileri bişeyler söylesin pzartesiye saatler var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…