- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
arkadaşlar fartural kullanan varmı ben içtim bi kutu üzerinden 4 gün geçti hala bişey yok.. nezman oluyor ? ilk kez kullandımda
slm kızlar bende kadınlar kulubüne yeni katıldım, bu düzensizlik bütün hanımların derdi gerçekten
benimde adet günüm on beş gün gecikti ve tamamen hamilelik belirtileri ortaya çıkmaya başladı doktora
gittim fakat hamile değilsin dedi bir ilaç verdi adı farlutal bunu kullan adet olacaksın ve hormon testi yapacağız dedi fakat ilaç bitti hala adet olmadım bu nasıl bişey anlamış değilim hamile değilim ağrım sızım yok menapoza mı girdim genç yaşta... bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar var mı acep?mafoldumben
Benim adet döngüm 40-45 gün arasında..Böyle durumda olan varsa bilsin ki bu sizin bünyenizin periyodik düzeni..Doktorlar eğer bekarsanız ultrason ve hormon tetkiklerinizde de sorun yoksa fazla uğraşmak istemiyorlar..Bana yasmin verip yolladı hatta kovdu bişeyin yok kızım senin diye..Hapı bırakınca yine düzensiz..Adaçayı,soğan kürü,kekik suyu ne varsa içtim,anladım ki kafanı serbest bırakmadıkça içtiğin adaçayı istediği kadar rahim kaslarını uyarsın faydası yok..mucize bi bitki bulsunlar artık
:1no2:
tşk ederim sevi artık ilaçların faydasını görmessem soğan kürüne başlayacam ama nasıl içicem bilmiyom tadı çok iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?