Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

benim de duzensiz doktorda bana progeston verdi bende onunla oluyordum ama bana yan etkileri cok dokunuyor o yuzden biraktim simdide olmamma basladim gene hayit otunu ictim onun da etkisi olmadi 2aydir onu da iciyorum bana misin demiyor dogal olarak bu durumda hamilede kalamiyorumBenimde hayatim bu adet duzensizliginde ilac kullanmakla mi gecicek ya

off bende de var bu sorun..
bir bucuk ayı geçmiştir bekliyorum hala regl olmayı.
işin kötüsü son 15 gündür şişmiş haldeyim. göğüslerim falan acıyor dokunduğumda.. ama bir türlü olmuyorum

Merhaba 20 yaşındayım. 4 aydır adet olamıyorum hatta 5. aya girmek üzereyim. Doktora gittim. Ultrasonumda hiç bir anormallik çıkmadı. Horman tahlilleri yaptılar. Hipotroidim çıktı. Adet olmam için bir ilaç verdi Farlutal fakat yine olmadım. Şu anda Cyclo-Progynova diye bir ilaç içiyorum ama hala bir belirti yok. Neden adet olamıyorum. ( Çok merak ediyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

artık adet günlerim yaklaştımı korkar oldum..çok yoğun kanamam oluyor..geceleri uyuyamıyorum..en az 4 5 kere kalkıyorum,dün gece 3 kere üzerimi değiştirdim ve o kadar sancılı geçiyorki dayanmak imkansız,geçen ay kıvran kıvran kendimi yerde ağlarken buldum artık.... ve benim normalde 4 gün sürerken 4. gün bitiyor 2 gün sonra tekrar geliyor, artık ne yapacağımı şaşırdım ....mafoldumben

arkadaşlar acil yardım adet düzensizliğim vardı dr a gittim dr hormon testi yaptı hormonların çok yüzsek o yüzden dedi primalut diye bir ilaç verdi bir sonraki ay tekrar hormon testi yaptırdım hormonlarım düşmemiş bu sefer başka bir dr doğum kontrol hapı verdi bende zaten hamile kalmak istiyorum diye kullanmadım aradan bir ay geçti benim adetlerim düzene girdi bende bir dr a gittim hormon testlerime bakınca sana yanlış test uygulamışlar bu hormonlara bakarsak senin menapoza girmen gerekiyor dedi kontrol etti ve 2,5 cm kist buldu antibiyotik ve fitil verdi bende kullandım yarın simir testi yapacak ama ben korkuyorum kistimin temiz olduğunu söyledi simir testine göre biyopsi falan yapacağız dedi bende korktum ne yapmam lazım şimdi bu gittiğim 5 dr ben buralarda iyi birini bulamayacakmıyım artık korkudan hiç bir şey istemez oldum

offf offf bende 3 aydır adet olamıyorum pko var bende doktor beni bekliyo adet olunca gel dedi ama ben 3 aydır olamıyorum ilaçta kullanma dedi peki ben ilaçsız nasıl olucam soğan kürü falan dediler ona başladım 3 gündür kaç gün devam etmem gerek acaba??

slm kızlar bende kadınlar kulubüne yeni katıldım, bu düzensizlik bütün hanımların derdi gerçekten
benimde adet günüm on beş gün gecikti ve tamamen hamilelik belirtileri ortaya çıkmaya başladı doktora
gittim fakat hamile değilsin dedi bir ilaç verdi adı farlutal bunu kullan adet olacaksın ve hormon testi yapacağız dedi fakat ilaç bitti hala adet olmadım bu nasıl bişey anlamış değilim hamile değilim ağrım sızım yok menapoza mı girdim genç yaşta... bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar var mı acep?mafoldumben

yok canım menepoza girmemeişsindir bazen böyle oluyor kafana takma bir dahali sefer yine gecikise hormon testi yaptırırsın canım oradan belli olur sonuç benimde düzensizlik var 10 15 gün gecikiyor bazen ilaçla oluyor ilaç bittikten sonra 3 yada 5 günde gelmezse takrar dr gitmelisin canım istersen sende soğan suyu iç o düzene sokuyormuş bende içeceğim bu ay canım :teselli:

bende başladım soğan suyuna tadı gerçekten çok kötü ama mecbur içicem çünkü 3 aydır adet olamıyorum çok sinir bozucu bi durum(

katılıyorum bende hemen hemen hepsini içtim ama faydası tam olmadı şöyle belki bazı aylar biraz.sonuçta degişen pek bişey olmadı.ama gene hayıt suyu iççem onun azda olsa bana faydası oldu sogan kürüde iii ama beni zayıflattı sanki.

tşk ederim sevi artık ilaçların faydasını görmessem soğan kürüne başlayacam ama nasıl içicem bilmiyom tadı çok iyi değilmiş

canım bende içtim soğan suyunu ama 3 gün sonra içemedim aslında hiç nefes almadan içtinmi iyi ama sonrası kötü midesi bulanıyor insanın bide ağzı çok kötü oluyor ben arkasından karanfil koyuyordum ağzıma yalnız ben şimdi hayıt tohumuna başladım daha önce içmiştim 3 ay faydasını görmüştüm ama bıraktım yine düzensizleşti şimdi yine başladım bugün inşallah faydasını görürüz canım

arkadaşlar merhaba..bende de adet düzensizliği vardı ve doktora gittim hormon tahlilleri bozuk çıktı ve bana doğum kontrol hapı verdi ve pcos olduğunu söyledi ve hastalığım tekrar ettiği için evlenene kadar o hapı kullanacakmışım.3 ay sonra rahmi dinlendirmem gerekiyormuş.bugün normalde 3 gün sonra olmam gerekirken kahverengi akıntıyla birlikte kan geldi ve hasta oldum sandım çünkü bel ağrım da olmuştu.ama şuan hiçbir kanama yok ve ağrı da yok.hapı kullanırken ara kanama yapar ya onun gibi oldyu ve bitti. oysa şuan hapı kullanmıyorum neden böyle oldu acaba bir fikri olan varsa yorumlarını bekliyorum..

kızlar 3 aydır adet olamıyordum.doktora gittim.farlutal verdi..içtim.hap bittikten sonra civanperçemi çayıda içmeye başladım.günde 2 defa.ve 3 gün adet oldum.biraz damlamıştı..inanamadım görünce..hemen civanperçemi çayı hazırlayıp içtim iyice söksün diye..ve çok şükür güzel oluyor adetim..ama kesinlikle çaydan dolayı miktarı az değil..çümkü önceleride bu hapı içerdim ama az gelirdi adetim..arkadaşlar sizde deneyin.inanın faydasını göreceksiniz.ben 3 aydır hergün kafayı yiyordum sinirden..birde nane çayıda içiyorum..oda içince pıhtılaşmış kanları söküyor..birde bu sıcakda ayağıma çorap giydim.üşütmemeye çalışıyorum..suyla bile uğraşmıyorum valla.bundan sonra adetim başlamasına 15 gün kala hergün bir bardakta olsa civanperçemi çayı içeceğim..sizede tavsiye ederim..

slm arkadaşlar bende farlutalı kullandım ve adet oldum 7.gün geldi adetim.dr adetin 3. günü usg bakacaktı gittim baktı sorun yok dedi ama bana düzenleyici ilaç vs vermeyi bile düşünmeden rahim filmi ve bebek isteğim için çtlatma iğnesi tüp bebek vs dedi bunun için ilaç bile vermeden bu yaptığını nasıl değerlendiriyorsunuz ltf yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…