Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

slm kızlar bendede adet düzensizli var gecen ay ilacla hastalandım ama bu ay yine geçti kafayı yemek üzereyim neden normal bayanlar gibi hastalanmıyozÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

ben nerdeyse hiç hastalanmıyorum ya bi ara iltihap falan var dediler kaç tane iğne verdiler hastanede falan yattım bi kkaç kere oldum bayağdır olmuyorum ama 5 aydır falan offfffff yasım 16 neden olmuyo

Mrb kızlarr
Benim geçen ay 1 ay boyunca kahverengi leke geldi doktora gittim bana diane35 verdi 1 ay kullandım tam tarihinde adet oldum ama bu ay gecikti ve 15 gün önce de yine lekelenme şeklinde 1-2 gün sürdü arada normal kan da geldi.Bu ay da gecikti
2 ay öncesine kadar çok düzenliydi 1 gün geciktiğini bilmem neden böyle oldu anlamadım.Ultrasyonada girdim birşey çıkmadı.
Kullandığım Diane35 adetimi geciktirmiş olabilir mii

arkadaşlar slm bende düzenli olarak her ayın 5 ve 8 inde adet görüyodum ama mayıs ayında 5 inde adet görmeme ragmen mayısın 25 inde tekrardan gördüm 2 gün sürdü bugün ayın 20 s, ama ben hala adet görmedim bu ay adet görecekmiyim görmeyecekmiyim bilmiyorum bilen birileri varsa yardım etsin hamilelik testi için temmuz 5 i bekleyeyim lüttfeenn ben gibi olan varsa yazsınn tşkk..

slm kızlar bende bu dertten müzdaribim 2aydan fazla odu adet olamıyorum buda kistten kaynaklanıyormuş şuan ilaç kullanıyorum yarın bitiyor sanırım 2-3 gün içinde olursun dedi doktorum bu düzensizlik yüzünden çocuk sahibide olamıyorum hasta olunca hormon testlarim var yapılacak testlerden sonra çocuk tedavisine başlıcam

slm kızlar bendede adet düzenzizligi vardı adetim günüm geçince 10. yada 11. gün geliyordu o arada hamile kaldım ve boş gebelige sebep oldu yumurtalıklarımda tembellik başlamış o nedenle geç adet görüyormuşum doktorum adetim düzelsin diye ilaç verdi ve 2 aydır günü gününe geliyor çok şükür kızlar bençe bunu otlarla falan düzeltmeye çalışıp doktoa gitmeyi ihmal etmeyin

öncelikle özür dileyerek başlayım çünkü sorunumun yeri değil fakat benim için çok önemli.ve acil olmasa kesinlikle konuyu meşgul etmezdim.ayrıca siteye yeni üyeyim ve nasıl konu açacağımıda bilmiyorum..

konudan bağımsızda sayılmaz aslında pek
adetim gecikti ve doktor tavsiyesiyle söktürücü ilaç kullandım.ben ilaçlar bittikten sonra hemen gelmesini beklerken aradan 1 hafta geçti ve bugün adet görmeye başladım.sorunama gelince yarın tatile çıkıyoruz :gitme: benim sizden isteğim adetin kısa sürede bitmesi için uyguladığınız yöntemler hakkında fikir ? :Saruboceq:

benim regl günlerim çok aşırı düzensiz yaa 3 ay gelmez geldimi 10 gün sürer yataktan kalkamam bazen 1 ayda 2 sefer gelir ooff hiç bişey fayda etmiyor hep hamilemiyim korkusuyla yaşamak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar benim derdim de adet düzensizliği hatta düzensizlik ötesi birşey Kasım ayından beri adet görmüyordum(her zaman 2 ayda bir şeklinde düzensizlik vardı bende) evliyim ama eşimle uzak yerlerdeydik sene boyunca,yani gebelik de yok. sonunda arkadaşımın ısrarı ile doktora gittim.Önceden de gidip tedaviyi yarım bırakmıştım doktorun davranışları değişince...önceden cyclo kullandım işe de yarıyordu sanki. neyse hakkarideydim kasımdan beri ve orada 1 tane doktorumuz var gittim muayene oldum ultrason güzeldi.adet görmem için "progestan" verdi ve adet oldum 3. gününde kan testleri tüm infertiliteleri yaptı. herşey normal dedi sadece bir hormonun değeri yüksek dedi adı neydi östrojen mi tam hatırlamıyorum. progestana devam dedi 15 gün kullan 15 gün kullanma tatilden dönene kadar yani 3 ay.
ilk 15 günlük dönemi kullandım ama her hafta hastalanır oldum delireceğim...tatilim zehir olacak...balayına gidemedik daha:) her neyse sorun şu neden her hafta olmaya başladım arada sadece 6 gün var bu son adetimle bir önceki arasında... doktoru aradım bu sefer "orgametril" kullan dedi 2-3 güne kadar keser adetini dedi.ama progestan la aynı özelliğe sahip bir ilaç. ben de düşündüm madem 2-3 güne kadar keser,zaten 2-3 güne kadar adetim bitecek,ilaç değiştirmeye gerek yok??
keşke doktora hiç gitmeseydim diyorum,adetsiz günlerim o kadar rahattıki...biliyorum bir sorun olur sonunda ama her hafta görmekten de sıkıldım...

Meraba kızlaarrr.Ben 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım.ılk ay vaktinde geldi.Şu son 3 aydır hep gecikiyo bugün 10. gün oluyo gecikeli.Bana fenalıklar geliyo tüm belirtiler var ama bi türlü gelemedi.Sizde de böyle olan var mı varsa hapı bıraktıktan sonra ne zamn düzene girdi.

günaydınn arkadaşlar bende çok düzenli adet olan biriydim ancak geçen ay ve bu ay değişti her ayın 14 dünde olurken mayısta 20 ,haziranda ise 25 inde oldum buna göre yumurtlama tarihlerimi hesaplayamıyorum yanş gebe kalmak istiyorum ama sizce bu çok düzensizmi yoksa mevsimden ve sıcaklardan değişmiş olabilirmi bi fikir veririmisiniz arkadaşlar.

selam arkadaşlar.
ben bu siteyi adet düzensizliği ille ilgili araştırma yaparken buldm.çok güsel.benimde bir şikayetim var yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende adet düzensizliği teşhisi konuldu ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.ve de ben ergenliğe 10 yaşında girmiştim.şu an 17 yaşındayım.annem de de böyle çok oluyormuş.anneme sordum 6 ay falan adet göremiyormuş eskiden hatta çocukları da geç olmuş 13 sene kadar.doktorum bana clylo-prognova ile kilo vermeme yardımcı olması için glifor 850 mg lık verdi.ve düzenli egzersiz yapmamı söyledi .cylo-prognova nın ilk kutu bitmemişti ki kanama başladı.ilk kutu böylece yarım kaldı.2. kutu da bitti 7 gün kullanmamak gerekiyormuş.3 gündür kullanmıyorum fakat halen adet olmadım.sizce ne yapmalıyım?tedaviye başlamadan önce yapılan tstlerde prl hormonum yüksek çıkmıştı sonra normale indi..lütfen yardım edin fakülte hastanesine gitmeyi düşünüyorum.:a015:

canım ilaçtanmıdır bilmem benim komşumda sürekli günü gününe adet gören biriydi geçen ay ağrısı oldu lekelenmeler oldu birgün geldi ve bitti bu ayda aynı şekilde ağrısı olacak gibiydi lekelenmeler oluyordu o adet olacağını beklerken hamile çıktı çok şaşırdı seninde öyle olmasın ama bellide olmaz

arkadaşlar adet söktürücü ilaçlar hakkında bilisi olan var mı?,
doktor verdi 15 gündür adet olamıyorum.,
çok sancılı olur ve kanaman çok olur dedi korktum ilaca başlayamadım

benimde düzenlidi adetimin miktarı azaldı ilac kullandım adet düzenleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…