Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

bende hap kullandım adet düzenleyici daha düzensiz oldu.adet belirtileri şindi 15 gün evvel geliyo sanki bayılıcam başımı dödürüyo yedirmiyo geliyo o az.inş cok olur en kısa zamanda.

Benim hamile olma gibi ihtimalim olamaz kii:umursamaz:
Ben bekarım kaydirigubbakcemile3

öncelikle sıkı takipçisiyim sitenin aklıma takılaan soruların cvplarını bulabiliyorum burda bakmadan geçmiyorum herkeze merhaba :):)
jinekologdan çıkmıyorum bu ara sorunum adet düzensizliği ve doktorun bana verdiği hormon düzenleyici ve doğum kontrol hapı desolett ama hiç kullanmadım bu tarzda haplar ve yan etkilerindn korkuyorum bulantı kusma kilo kıllanma v.s şeyler yaparmı çok okudum ama sizlerdende kullananlardanda duymak istiyorum kullanıp kullanmamakta kararsızım deliricema.s.a.s.a.s.

duphaston verdi 7 gün kullan adet gördüğün ilk gün desolett başla dedi ilacın 3. gününde regl oldum bugün gittim desoleti 1 ay dene bakalım dedi bir dahaki ay belli olur dedi ben tedirgindim çünkü doğum kontrol haplarında:)

adet olabilmek icin dogal bi yontem yokmu ya bende kist var gecikiyo ara ara asprin falan iciyorum zararsız diye baska yontemi olan varmı

iyi günler,
arkadaşlar ben de size birşey danışmak istiyorum
benim gecen ay 1inde adetim başladı ama çok ilignç bir şekilde sdece tuvalete girdiğimde geldi.yani tuvalete girmesem asla gelmedi 7 8 gun surdu ama bazen hic gelmedi geldiği zaman da cok cok az geldi, benim normalde adetlerim zaten düzensizdir cok gelmes fakat bu seferki cok ilginc oldu cok tedirgin oldum, simdi de goguslerim sismeye basladı ama bikac aydır boyle belirtiler gozukmuyordu. Aslında bu bikac aydır cok stresliyim mezun oldum iş buldum ev taşıdım bazı sorunlar oldu acaba bunlardan mı? hiç bir bilgisi olan var mı diye sorucaktım. doktora gitmem gerektiğini biliyorum fakat su anda tatil amaçlı başka bir şehirdeim 15 gun icinde donunce doktora gidicem ama yine de korktugum icin size danısmak istedim.

selam lütfen cevap gelsin acele =(
bundan önceki ay reglimi 8inde olmuştum şimdi ayın 21i ben hala olmadım dr.a gittim yumurtalıkların etrafında ufak kistçikler var ama önemsiz dedi. farlutal verdi. bugün başlasam 6 gün kullanıcam ama ayın 30unda da tatile gidiyorum. sizce şimdi başlasam tam tatile gelince rezillik mi çekerim bir fikir verin yoksa kullanmayıp tatil dönüşüne mi bıraksam?

canım senin de dediğin gib sitresten dolayı bu tür değişiklikler olabiliyor

canım senin söylediğin ilacı bilmiyorum ama ben yasmin kullanmıstım hiç bir zararını görmedim kilo alma gibi bi durum olmadı hatta şimdikinden bile daha zayıftım ama tabi bu durum bünyeye göre değişiyor diyolar

merhaba bende adet düzensizliği vardı ve sürekli s,stit oluyordum yani idrarımda yanma ve daha sonra acıyla gelen kahverengi bir akıntı doktora gittim bana sürekli antibiyotik verdi .ama hep tekrar nüksetti.
ve sarı bir akıntı geliyordu meğerse iltihap kiste çevirmiş ve temastan patlıyormuş şu an bitkisel tedavi oluyorum ve çok memnunum .çünkü bu tedavi edilmezse adet düzensizliği ve daha sonra miyom sonrada tümöre çeviriyormuş .daha sonrada yumurtalık ve rahim alınıyormuş.

sewgılı arkadslarım adet duzensızlıgı gayet normal we dogal bısıdır her ay duzenlı kanama gecıren bı kadın ılla her ay aynı gunde olucak dıyede bısı yoktur oncelıkle bunu bılın. DR wermıs oldu ılaclar 5 tablet seklınde hepsını bıtırın ılaca basladıktan 3 gun we bıttı 3 gun arasında da kanama olma olasılıgı yuzde 80 uzerındedır . ama sunuy unutmamanızı ısterım kı sewgılı arkadslarım ılac bu sonucta we kullandınız ılac yanı sokturucunun yan etkılerı olabılıor mıde bulantısı kusma we bas agrısı gbı artı adet gordukten we kanamanız olduktan sona 15 gun sona bı kanamanız olursa korkmayaın buda normal bı kanamadır aklınızda olsn sıze tawsıyem ılac yerıne eger bı sorununuz yoksa her hangı yane kıst we ıltaplarda kanamanızı gecıktıren etkenler unutmayın. sıze tawsıyem ıbrahım saroglunun sogan kurunu bı okumanızı tawısye ederım cok onemlı dogal we yararlı bısı sokturuceden daha organık oldu kesın :)

slm
bu ay bende çok enterasan bir regl dönemi geçiriyorum
bir ay içinde 3 kez hastalandım yani toplamda sadece 2 günüm temiz geçti
şimdi doktorumun verdiği bir ilaçla kesiyoruz tek üzüntüm ise
eşimle tamda çocuk yapmaya karar verdiğimiz aya denk gelmiş olması
başına daha önce bu tarz birşey gelen var mı arkadaşlar
acaba tekrar düzene girer mi
yada hamile kalmama engel bir durum mudur?
endişeleniyorum

balım sen cok stres yapmısın olabılcek seler bunlar alsında ben bı ayda ıkı kes hem ılac kullanarak hasytandım hemde baska bı yani normal hastalandım stresın etkısıde buyuktu tabı ama bı test yaptır ıcınde supede kalmaması onemlı benım bıde duzensızdı adetlerım ama uzulme kanamalar normal seler bız ona normal kanamada dyebılırıs bı dk gorun gununu olsn munanesı olsn ıyı olur senın ıcın de hamıle kalman gerenekn donemıde ogren sona bısı warmı onu ogren genel munae ol :) korkma uzulme stres hersyee sebep olan kotu bısı oldunuda unutma :enbuyukkk:

Kızlar bende 2 aydır adet olamıyorum doktor Progestan verdi.Bu hapı kullananan var mı

ıyıde dr sana werdı sokturucyu ılk kes dudum ben kaclık fatural wermesı gerekırdı bence fatural we weermıs oldu ılacı nette prospektuslerını bı karsılasıtıp okurmusun :enbuyukkk:

Fatural dediğin ne
Doktor bana Progestan verdi.
Şu anda adet olacak gibiyim şişlik var karnım ağrıyo bi türlü olamadım bu zamanda soğan suyu içmek zararlı diye duymuştum ben.Rahmi inceltiyormuş regl zamanında içince

bıtanem kullanılan ılaclar sokturucu ıste kanamayı saglıyan dyım her ay kullanılmayan kanama olmadı zaman once bu sokturucuyu werır dr sona duzee gırsı dıe kanaman dogum kontrol hapını dayar sana ama dogum kontol hapı da 1 1.5 kesınlıkle gecmemelıdır be 17 yasımda basladım adetım duzene gırdı 3 sene kullandım dr dedı baska bı dr gıttımde kızım delımısın dedı angı dr sana 3 sene kullan dedı o dıl raopurm wardı we duzenlı o dr gıdıodumnerden bılım zararlı oldunu doselette basladık sona bu yenı moda yasmın cıkmıstı o zaman pıyasadıkı en az zarar weren hapmıs dr dedı bı kadın 1 seneden fazla kullanmamlı ılerde umarım cocun zorluk cekmeden olur dedı cok pısmanım anlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…