- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Meraba kızlaarrr.Ben 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım.İlk ay vaktinde geldi.Şu son 3 aydır hep gecikiyo bugün 10. gün oluyo gecikeli.Bana fenalıklar geliyo tüm belirtiler var ama bi türlü gelemedi.Sizde de böyle olan var mı varsa hapı bıraktıktan sonra ne zamn düzene girdi.
canım ilaçtanmıdır bilmem benim komşumda sürekli günü gününe adet gören biriydi geçen ay ağrısı oldu lekelenmeler oldu birgün geldi ve bitti bu ayda aynı şekilde ağrısı olacak gibiydi lekelenmeler oluyordu o adet olacağını beklerken hamile çıktı çok şaşırdı seninde öyle olmasın ama bellide olmaz
iyi günler,
arkadaşlar ben de size birşey danışmak istiyorum
benim gecen ay 1inde adetim başladı ama çok ilignç bir şekilde sdece tuvalete girdiğimde geldi.yani tuvalete girmesem asla gelmedi 7 8 gun surdu ama bazen hic gelmedi geldiği zaman da cok cok az geldi, benim normalde adetlerim zaten düzensizdir cok gelmes fakat bu seferki cok ilginc oldu cok tedirgin oldum, simdi de goguslerim sismeye basladı ama bikac aydır boyle belirtiler gozukmuyordu. Aslında bu bikac aydır cok stresliyim mezun oldum iş buldum ev taşıdım bazı sorunlar oldu acaba bunlardan mı? hiç bir bilgisi olan var mı diye sorucaktım. doktora gitmem gerektiğini biliyorum fakat su anda tatil amaçlı başka bir şehirdeim 15 gun icinde donunce doktora gidicem ama yine de korktugum icin size danısmak istedim.
duphaston verdi 7 gün kullan adet gördüğün ilk gün desolett başla dedi ilacın 3. gününde regl oldum bugün gittim desoleti 1 ay dene bakalım dedi bir dahaki ay belli olur dedi ben tedirgindim çünkü doğum kontrol haplarında:)
slm
bu ay bende çok enterasan bir regl dönemi geçiriyorum
bir ay içinde 3 kez hastalandım yani toplamda sadece 2 günüm temiz geçti
şimdi doktorumun verdiği bir ilaçla kesiyoruz tek üzüntüm ise
eşimle tamda çocuk yapmaya karar verdiğimiz aya denk gelmiş olması
başına daha önce bu tarz birşey gelen var mı arkadaşlar
acaba tekrar düzene girer mi
yada hamile kalmama engel bir durum mudur?
endişeleniyorum
Ya acelen yoksa sogan krunu dene dogal olarak hap kullanma
Tatlım rahimi inceltiyormuş diye duydum korktum açıkçası:1no2:
ıyıde dr sana werdı sokturucyu ılk kes dudum ben kaclık fatural wermesı gerekırdı bence fatural we weermıs oldu ılacı nette prospektuslerını bı karsılasıtıp okurmusun :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?