- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
bence bir dr gitmelisin canım bak evlenckmişsin hem düzene girecek bir ilaç verri dr kullanırsın sonra çocuk istersen ondada zorlanırsın bak benim düzensizlik var çocuğum olmuyor tedavi oluyorum sende bence dr git canımmeraba arkadaşlar
bende adet düzensizliğinden dertliyim mirmirmirmir
ilk adet qörmeye başladığımdan beri düzenli qidiyo sayılmas :1no2:
bu sebeple hiç doktorada qitmedim çünkü senelerdir teysemde aynı sorundan şikayetçi
o hep doktorlara baş vurdu ama bi çösüm bulamadılar ...
ben daha önce doktora qitmeyi düşündüğümde annem qeçici olduğunu zaman sonra
düselebileceğini söyledi..ayrıca hormonsal ilaçların tüy yapıcağı korkusuyla vasgeçtim mirmirmirmir
bi ara düselmiş qibiydi aydan aya bi kaç qün qecikmeli olarak qörüyodum adetimi
bu beni mutlu edyodu çünkü önceleri 4 ay 5 ay olmadığım qünler oluyodu...
son zamanlarda yine teklemeye başladı senağlama
bi düzenli bi düzensiz oluyo...
en son nisan 19 unda olmuştum ve sonrasında buqün daha yeni oldum mayısı atladı senağlama
yaaa napıcam ben böle bilmiyorum ekimde kısmetse evlenicem((
ama ya diyorum evlendikten sonra daha büyük sorunlar çıkarsa
sizce bi doktora qitmelimiyim arkadaşlar ??
Ama simdi artik zencefili kaynatip iciyorum.. 3-4 gun iciyorum 5 ci gun ise yariyor..
sizlerede tavsiye ederim.. tadi pek guzel degil ama mecburen[/B][/COLOR][/QU
merhaba benimde ilk defa adetim gecikti hem13 gün oldu strese girdim ya,canım sen zencefili adet olmak içinmi kullanıyorsun bide nasıl yapıyorsun en kısa zamanda cevabını bekliyom çünkü temmuzdaki adetimde tüp bebek tedavime başlayacağım iptal olmasından çok korkuyorumsenağlama
ben 15 yaşındayım yaklaşık bir seneden beri adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittim 4 ay önce yumurtalıklarımın çatlamadığını tembel olduğunu söyledi climen diye bir ilaç verdi kullandım 3 ay adet oldum sonra 4üncü ay olmam gerekiyordu yine olamadım ben pko hastası mıyım acaba çünkü 3 4 ay adet olmadığım oluyor yumurtalıklarım tembelmiş.1 sene önce de 1ayda 3 4 kere adet olurdum bu sefer hiç olamıyorum kısacası ilaç içmeden adet olamıyorum bende kistte yok ama neden böyle oluyor çözemedim adet olalı 2seneyide geçti 2sene içinde böyle şeyler olur yumurtalıkların oturmamıştır deniliyordu ama benm 3sene oldu.BU konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen yada eskiden benim yaşımdayken böyle olanl ablalarım varsa yardımlarınızı bekliyorumilerde çocuğum olmayacak diye de çok korkuyorum..
bugün bunu bende deneyeceğim bugün tam 18 gün oldu adetim geçeli çıldırmak üzereyim doktora gittim bi sorun çıkmadı gebelik testide yaptım yok inşallah benimde işime yarar.
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum.yardımlarınıza ihtiyacım var 5 aydır çocuk istiyoruz.bu yaşıma kadar adetlerim hep düzenliydi 27 günde bir oluyordum taki son üç aya kadar korunmayı bıkaktığımız iki ay herşey eskisi gibi normaldi ama bu son üç aydır adetim bitiyor 10 gün sonra tekrar oluyorum ve 15 gün filan sürüyor doktora gittim 3 ay korunmam gerekiyor dedi sizce ne yapmalıyım ve neden olmuş olabilir cevap yazarsanız çok sevinirim
kızlar 3 aydır adet olamıyordum.doktora gittim.farlutal verdi..içtim.hap bittikten sonra civanperçemi çayıda içmeye başladım.günde 2 defa.ve 3 gün adet oldum.biraz damlamıştı..inanamadım görünce..hemen civanperçemi çayı hazırlayıp içtim iyice söksün diye..ve çok şükür güzel oluyor adetim..ama kesinlikle çaydan dolayı miktarı az değil..çümkü önceleride bu hapı içerdim ama az gelirdi adetim..arkadaşlar sizde deneyin.inanın faydasını göreceksiniz.ben 3 aydır hergün kafayı yiyordum sinirden..birde nane çayıda içiyorum..oda içince pıhtılaşmış kanları söküyor..birde bu sıcakda ayağıma çorap giydim.üşütmemeye çalışıyorum..suyla bile uğraşmıyorum valla.bundan sonra adetim başlamasına 15 gün kala hergün bir bardakta olsa civanperçemi çayı içeceğim..sizede tavsiye ederim..
3.gün diye yazacağıma 3 gün demişim.düzeltiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?