- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
valla benimde öyle cnm.genç kızlığımda gecikmelerim oluyordu ama ewlendikten sonra düzene girmişti. doğum kontrol hapını bıraktım. adet dönemimde gelmedi .12 gün oldu gecikeli bende bişi anlamış deilim.normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var ?hala daha tık yok bende.çocuk ta istediğimiz için endişeleniyorum biraz. acaba kontrol hapları mı düzeni bozan ?
valla evlenmeden önce bu tarz konuları kimseciklerle konuşamadığım için KK'nın forumlarını okudum saolsun arkadaşların yorumları beni gerçekten bi hayli bilgilendirdi doğum kontrol hapları adette düzensizlik başka olmak üzere kilo kaybı yada kilo alımı yapabiliyormuş(kişiye göre değişkenmiş)bi de kısırlık yapıyormuş bunu geçen dr.a gittiğimde doktor da korunup korunmadığımı sordu ve hapı tavsiye etmediğini söyledi hayır deyince annemin yanında hmm anlıyorum eşin korunuyor o zaman dedi tabi ki ben oracıkta utancımdan yerin dibiyle tanıştım yanii o günden beri annemin yüzüne bakmadan konuşuyorum (
yerimseniben utanma cnm ya bunlar çok doğal şeyler.ben annemle konuşmaktan çekinmem. doğanın gereği bu böyle buunu herkes biliyor.
neyse cnm hapların bitene kadar bekle bakalım belki gelir .bende beklicem inş gelir yaaaa:Saruboceq:
çok sevindim tuche cim senin adına:teytey: . geçmiş olsun gözün aydın. ama ben hala olmadım yaaaaa:çok üzgünüm: ayın 3 ünde olmam gerekirken kaç gün geçti endişelenmeye başladım iyice:1no2:. inş önemli bişiyim yoktur:Saruboceq::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?