Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Dr. biraz gıcık etti beni açıkçası bu hapı vericem hastalanıcaksın dedi o kadar adet dönemimde genç kızlığımdan beri sancılı oluyorum bazı aylar dayanılmayacak şekilde şiddetli oluyor sancım bunun nedeni nedir peki diye sordum ayaklarını üşütme diebilirim ancak sana demez mi orda sinir oldum dr. a çıktım anneme hemen başka dr.a gidelim dedim ama annem eğer hapın tesirini görmezsem başka bi dr.a gidebileceğimizi söledi sanırım birazda heyecan yapıyorum...Kızlıktan kadınlığa geçiş ne kadar zormuş meğerse yahuu

valla evlenmeden önce bu tarz konuları kimseciklerle konuşamadığım için KK'nın forumlarını okudum saolsun arkadaşların yorumları beni gerçekten bi hayli bilgilendirdi doğum kontrol hapları adette düzensizlik başka olmak üzere kilo kaybı yada kilo alımı yapabiliyormuş(kişiye göre değişkenmiş) bi de kısırlık yapıyormuş bunu geçen dr.a gittiğimde doktor da korunup korunmadığımı sordu ve hapı tavsiye etmediğini söyledi hayır deyince annemin yanında hmm anlıyorum eşin korunuyor o zaman dedi tabi ki ben oracıkta utancımdan yerin dibiyle tanıştım yanii o günden beri annemin yüzüne bakmadan konuşuyorum (

arkadaşlar o ilaçlar kullandıktan 1-2 günsonra regl olmaya yarıyor.yani ilacın bitmesi gerekiyor ondan sonra 1-2 gün içerisinde belki 3. günde regl olursunuz tabi başka bir sorun yoksa (allah göstermesin)
ilaç bitsin iki gün sonra olmazsanız doktora gidin bence. geçmiş olsun

yerimseniben utanma cnm ya bunlar çok doğal şeyler.ben annemle konuşmaktan çekinmem. doğanın gereği bu böyle buunu herkes biliyor.
neyse cnm hapların bitene kadar bekle bakalım belki gelir .bende beklicem inş gelir yaaaa:Saruboceq:

benimde regl dönemimde midem bulanıyo karnım ,belim,bacaklarım ağrıyo iğrenç bişi yaaa....bide ben hiç düzenli adet olmuyo..bır ay 30 gün sürüyo,diğer ay 25, bole değişiyo hep...neden acaba...

aslında doru çok doğal bişiy ama benim yapımda var aşırı utangaçlık maalesef :Saruboceq:
bakalım yine olmazsa başka bi doktora gidicem ( inş. sende bir an önce regl olursun cnm

bende adet görmeden nerdeyse bir hafta öncesinde vucudumda sıkıntılar hissetmeye başlıyorum.bir gün öncesindede mutlaka çok şiddetli bir baş ağrısı yaşıyorum.migrenim var mutlaka her ay yaşıyorum.birde bulantıdan çok çekiyorum.düzensizlik derseniz 4-5 aydan beri adet miktarında azalma var.benimkide günüden erken geliyor.önümzdeki hafta doktor gıdıcem.ama çok tedırgınım...

oluyor böyle şeyler cnm ya . ben ewlenmeden önce daha çok ağrı çekiyordum ve gelmeden öncede belirtilerim olurdu.ama şimdi pek yok.inş önemli bişi deildir

baş ağrısı bel ağrısı ödem mide bulantısı regl öncesi (3-4 gün) gayet doğal ve çok kişide şiddeti değişen şekilde olabilen durumlar.
herzaman olandan farklı bir şey olduğunda , eğer öncesi 10 15 günde sağlığınızla ilgili herhangibir sorun yaşamamış iseniz direkt doktora gidin bence.
ama herzamanki gibi bir sıkıntı yaşıyor iseniz çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici fazla almayın bence çünkü ağrı kesiciler polikistik overin oluşumunu destekliyor alternatif olarak vücudunuzdaki ödemi çözmeye çalışın bitkisel idrar sökücüler ve eczaneden diüretik alarak bu hem o günlerdeki şişmenizi önler hem de kısmen ağrılarınızı azaltır , çünkü ağrıların bir kısmı ödemin yaptığı basınçtan oluyor.
doktordan çekinmeyin derim
artı bakire iken ağrılı sonra ağrısız veya tam tersi durumlar yaşayabilirsiniz.

Yaşasııınnn arkadaşlar dün iftardan sonra hemen sonra hastalandım hihoyyyt
ama gece boyu sancı çektim:bbo:
gerçi Allah için önceki aylarda olduğu kadar sancım yok Allah'a şükür hihoyyyt
Ohh beee büyük bi sıkıntıdan kurtuldum darısı başına kardelencim :Saruboceq:

çok sevindim tuche cim senin adına:teytey: . geçmiş olsun gözün aydın. ama ben hala olmadım yaaaaa:çok üzgünüm: ayın 3 ünde olmam gerekirken kaç gün geçti endişelenmeye başladım iyice:1no2:. inş önemli bişiyim yoktur:Saruboceq::a015:

merhaba ben elif 16 yaşındayım ve 3 aydır hastalan mıyorum annem ergenlik döneminde böyle şeyler olur diyo ama ben korkuyorum acaba ben ne yapmalıyım bilen varmı açıkcası doktora gitmeyede korkuyorum sizce bu normal bir şey mi

mrb elifcim hoşgeldin.ewt annen doğru söylemiş ergenlikte gecikmeler oluyor benim de 3 ay gelmediği olmuştu o dönem hatta 6 ay bile olmuştu.sonradan düzene girdi ama biraz geç girdi.sen yinede bi doktora görün bence.doktora gitmekten de korma tatlım . çok geçmiş olsun

canım ben uzman değilim ama okuduklarımı anlatayım sana.eğer henüz hiç adet görmediysen bu iç genital organlardan kaynaklanan bir sorun olabilir.ama gördüğün halde 3 aydır olmuyorsan annen haklı olabılır.okuduğum kadarıyla ergenlık dönemlerınde bir takım düzensizlikler olabılıyormuş.ancak bir süre sonra düzene girermiş.internette bununla ilgili bilgiler var.yine de her halükarda doktora gitmenin faydası var bence.en iyisini tabiki onlar bilir.bir ablan olarak sana tavsiyem bu.sevgiyle kal...

Tşk.ederim cnmcm saol hihoyyyt
hastalandım fakat naz yapıo sanırım bana ilaçla zorla getirttim yaa nazlı nazlı gelio -tatlicadiarzu-
doktora sorucam bugün acaba normal mi die benneyaptımki
artık bu ayı böle geçircem önümüzde ki maçlara bakıcaz artık -tatlicadiarzu-
sende üzme tatlı canını güselim Allah devasız dert vermesin :Saruboceq:

kızlar benimde adetim düzensiz şu an orgametril kullandım ve adet oldum fakat biteli 5 gün oldu bugün tekrar kahverengi bişiler gelio ne olabilir bilenvarsa yazsın lütfen

kızlar slm benimde birbuçuk senedir adet düzensizliklerim vardı bu süre içinde bebek için iğne ve ilaç tedavisi felan görmüştüm 3 ay,bıraktıktan sonra daha çok düzensizleşmiti 3 ay kadar olmadığı oluyordu dr sökürücü ilaç felan veriyordu ,sonra 1 ay kadar ada çayı içitim ondan sonraki 3 ay adetim düzenli oldu bırakmıştım tekrar başlıcam çaya,belkide çay sayesinde düzene girdi bilginiz olsun hepinize acil şifalar dilerim.

hastalandım kızlar dünhihoyyyt ama çok az oluyor eskisi gibi deil.CADIARZU kaktus cum 5 gün kullandıktan 10 gun içinde gelmesi gerek . bana doktor o süre içinde gelmezse gel demişti tekrar. ama 7. gününde geldi ama yinede endişeliyim gelcek ay da gecikirse diye. inş bekleyen herkesin en kısa zamanda gelir:Saruboceq:

ben orgametrili 10 gün içiyorum günde 3 tanebıraktıktan 5. gün sonra gelio geldi bitti ama 4-5 gün sonra daha hapa tekrar başlamadan yine geldi değişik bi biçimde pkoluyum vede ayrıca acaba diorum yumurtlama olduda ondan mı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…