- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Canım 2 aydır anlattığın durum bu ay bende de oldu.Adetim tam senin tarif ettiğin gibi canım çok sıkılıyor ben de çok korkuyorum.Hiç başıma böyle bişey gelmedi.Senin adetin hep böyle az mı olur du? Yoksa benimki gibi sonradan mı oldur?hanımlar ben 32 yaşında 1 çocuk annesiyim.oğlum 10 yaşında.5 yıldır çocuk istiyoruz.ama sürekli çıkan engellerden ötürü bebek planım hep ertelemlere uğradı.tam zamanı derken en son 2 yıl kadar hiper troidi tedavisi gördüm ve atlattım çok şükür.yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz.aylar evveli dr.a gittim bu yüzden.ultrason hormon ve yumurta testlerim normal çıktı.ancak benim adetlerim düzenli ama lekelenme tarzında 1 hafta kadar sürüyor.rengi bile kahve kırmızı arası bi renk.kokusu yok.o kadar azki. dr.a bunu söylediğimde normal dedi.ancak ben 8 yıl evveline kadar tam 6 kez birlikte olduğum ay gebe kaldım.şimdi ise onca uğraşıma rağmen gebe kalamıyorum.dr. rahim filmi istemişti.ama çok korkuyorum ve gitmemiştim.sorum şu
aranızda bu şekilde adet yaşayan oldumu?sizce bu durumum normalmidir.her ay geçip hamile kalamadığımı gördükçe bende kesin bi sorun var hissim arttıyor.nolur yardımcı olun canım baya sıkılmaya başladı
hastalandım kızlar dünhihoyyyt ama çok az oluyor eskisi gibi deil.CADIARZU kaktus cum 5 gün kullandıktan 10 gun içinde gelmesi gerek . bana doktor o süre içinde gelmezse gel demişti tekrar. ama 7. gününde geldi ama yinede endişeliyim gelcek ay da gecikirse diye. inş bekleyen herkesin en kısa zamanda gelir:Saruboceq:
slm arkadaşlarr benn 19 yaşındayım yeni evlendim. son bir yıl genelde ayın 9unda adet oluyordum.bazen bi iki gün önce veya bi iki gün sonra oluyordum. evliliğimin ilk ayı yani geçen ay bi gün önce ayın 8inde adet oldum.iki üç gün gecikti bu ay. hamilelik belirtilerinin hiç biri yokk. yinede ben merakımdan test yaptım sonuç olumsuz. adet belirtileri de yokk üstelik. yanii ben bu durumdan hiç bişey anlamadımm yaa niye böyle oldu yada testlere güvenmek doğrumu yaaa ben sigara kullanıyorum ayrıca baş ağrısı felan için ilaç da içtim ayrıca miğdemden rahatsızım var onun içinde ilaç kullanıyorum o yüzdende korkuyorum hamilelik gibi bi durum olur ve ilaçlarda bi sorun çıkarırsa diye o yüzdende çok endişeleniyorum. sitresten diyip beklemek lazımdır belki ama yaaa hamilelikse diye de düşünüyorumm yardımlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?