Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

ya benimde adetim normalde düzenliydi hiç sekmezdi günü gününe gelirdi yada en fazla 1-2 gün oynardı ama bu yazın başından beri bi 10 gün gecikti,sora 5 gün erken geldi,sora yine 6 gün gecikti sanırım psikolojik die düşünüorum,çok stresli bi yaz geçirdim,umarım eski düzenine kavuşur...

kızlar bende yaklasık 2,5 senedir adet düzensizliği cekiyorum..bunun için 2 kere doktora gittim..ilk gittiğim doktor Progestan adında bi hap verdi onu içtikten kısa süre sonra adet olmuştum..sonraları kullanmayı bıraktım 2ayda bir gelmeye basladısenağlama sonra yine doktora gittim bu seferki doktor Farlutal adında bi hap verdi bu hap öbürüne göre daha iyiydi yani kısmende olsa düzene girmişti sonra kullanmayı bıraktım 6 ay gelmedi bu ayın basında geldi 11 gün sürdü ama o kadar az ki tek bir pedi bütün gün kullanıyordum..klava:napsam bilemedim doktora gitmeyede korkuyorum off off:a015::a015:

hanımlar ben 32 yaşında 1 çocuk annesiyim.oğlum 10 yaşında.5 yıldır çocuk istiyoruz.ama sürekli çıkan engellerden ötürü bebek planım hep ertelemlere uğradı.tam zamanı derken en son 2 yıl kadar hiper troidi tedavisi gördüm ve atlattım çok şükür.yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz.aylar evveli dr.a gittim bu yüzden.ultrason hormon ve yumurta testlerim normal çıktı.ancak benim adetlerim düzenli ama lekelenme tarzında 1 hafta kadar sürüyor.rengi bile kahve kırmızı arası bi renk.kokusu yok.o kadar azki. dr.a bunu söylediğimde normal dedi.ancak ben 8 yıl evveline kadar tam 6 kez birlikte olduğum ay gebe kaldım.şimdi ise onca uğraşıma rağmen gebe kalamıyorum.dr. rahim filmi istemişti.ama çok korkuyorum ve gitmemiştim.sorum şu

aranızda bu şekilde adet yaşayan oldumu?sizce bu durumum normalmidir.her ay geçip hamile kalamadığımı gördükçe bende kesin bi sorun var hissim arttıyor.nolur yardımcı olun canım baya sıkılmaya başladı

Arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim ne olur fikir verin bana da geçen ay adetimde azalma vardı bu ay ise gecikti bazen stresten zannediyorum ki bir kaç gün ileriye atabiliyor ama bu ay da olmadım canım çok sıkılıyor insan kendisini çok tuhaf gergin hissediyor...Ne olur biri beni de telkin etsin ne olur...

Canım 2 aydır anlattığın durum bu ay bende de oldu.Adetim tam senin tarif ettiğin gibi canım çok sıkılıyor ben de çok korkuyorum.Hiç başıma böyle bişey gelmedi.Senin adetin hep böyle az mı olur du? Yoksa benimki gibi sonradan mı oldur?

Ne yapacağimi bilmiyorum düzen girmedim benim de adetlerim
1 yil önce düşük yaptim ikizlerimi kaybettim ve hala adet lerim düzne girmedi
sizce kizlar bir sorun varmidir yoksa zaman birakmalimiyim
çünkü çok hassas olduğum için ilk düşük yaptiğimda da iki yil toparlanamamiştim

merhaba arkadaşlar 10 aylık oğlum var doğumdan 9 ay sonra adet gördüm fakat uzun sürdü doktora gittim rahim duvarı kalınlaşması oluşmuş parça aldı sonucunda et parçası oluşmuş önemli birşey değil 6 ay tedavi görmem lazımmış bu ay yine adet gördüm fakat çok az geldi doğumdan öncede adet düzensizliğim vardı tekrar oluşmasından korkuyorum

Gözün aydın kardelencim hihoyyyt çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
Bikaç gündür nete giremedim yeni gördüm yazını cnm tekrardan gözünaydın
benimde aynı senin gibi oldu 8 gün sürdü ki normalde 5-6 gün sürer benim herneyse 8 gün boyunca gıdım gıdım uğraştırdı beni nazlı şey mirmirmirmir
bakalım dediğin gibi bi daha ki ay neler olcek kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar benim 7 yaşında kızım var ve hala adatim düzene girmedi bi dönem doğum kontrol hapı kullandım ondan olabilirmi acaba doktarada gözüktük doğum veya sprail taktır dedi ben ikisinide yapmadım ama söktürücü bir hap kullandım ondan sonra düzelir gibi oldu ama gecikme oluyo sıksık hala bicare bulamadım bi fikri olan varmı

kızlar yarrdımmmmmm lütfen! hastalığım gecikmeli gelmişti , 5 gün sürdü ve çok az geldi.bittikten 3-4 gün sonra tekrar başladı bayramın ilk günü.noluyor anlamadım.-tatlicadiarzu- :bbo:normalde 2 si 3 ünde gelirdi.acaba geçen ay geciktide bu ay normale mi döndü?fisfisfis anlayamadım böyle bişi yaşayan varsa lütfen yardım etsin endişelendim çok:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben de aynıyım ilk adetimi lise 2de oldum şimdi 24 yaşımdayım ozamandan beri hep düzensiz ve ben hep ara ara dr lardayım bazen en uzun 8 ay gelmedigi oldu en kısada 10 günde bir oldugum da oldu cocugum yok bu halde zor biraz zaten. bazen cok yogun bazen sadece lekelenme oluyor alıştım size oluyormu bilmiyorum ama ben adet görmedigim zaman hiç bi sıkıntım olmuyor şişme olsun stres olsun maşallah deyim cok rahat oluyo adet olursamda şikayetim yok olup olmadıgımı bile anlamam karın bel agrısı gibi am artık anne olmak istiyorum 4 yıllık evliyim hakkımızda hayırlısı inşallah

pardon unutmuşum her dr.a gidişimde farklı yere gittim ve hepde sorun faklılaştı beyin emarı bile cektirdim bu yüzden düşünün artık şimdi en son 4 yıldır pcosum bakalım ne olucak

Kızlar merhaba;
ßen ugün adet düzensizliginden doktora gittim bişiyim yokmuş yiinede kansızlık için hap ve adet düzenlemesi için hap verdi bilirsiniz sırayla aynı saatte kullanmak gerekir.ben bugünde hastayım doktor biliyordu ama unuttumu bilmiyorum bu hap falan deyip verdi hasta halimle o hapın 1 tanesini kullandım ablam hastayken kullanma tehlikeli olabilir dio sizce napim kullanımmi kullanmımmi. 1tanesini kullanmam bişi deiştirirmi??? cvplarınızı bekliyorum

Merhaba,

Ben Temmuz 14 te adet gördüm o zamandan beri görmedim. Nişanlımla bir birlikteliğim var ama 3 defa farklı zamanlarda eczaneden test alıp baktım hepsi negatif. Hamilelik olayı yok ama hala adet görmedim. 2 yıl gecikmişti doktora gittim. Bana farlutal vermişti o zaman normale dönmüştüm. Bu sefer gittim aldım eczaneden dün bitti ilaç, davul gibi şiştim yüzüm gözlerim hep şiş... Ne kadar zaman sonra adet görürüm bilen varsa yardımcı olsun. Herkese şimdiden Teşekkür ederim.

Düzeltilmiş hali;
Merhaba,

Ben Temmuz 14 te adet gördüm o zamandan beri görmedim. Nişanlımla bir birlikteliğim var ama 3 defa farklı zamanlarda eczaneden test alıp baktım hepsi negatif. Hamilelik olayı yok ama hala adet görmedim. 2 yıl öncede gecikmişti doktora gittim. Bana farlutal vermişti o zaman normale dönmüştüm. Bu sefer gittim aldım eczaneden dün bitti ilaç, davul gibi şiştim yüzüm gözlerim hep şiş... Ne kadar zaman sonra adet görürüm bilen varsa yardımcı olsun. Herkese şimdiden Teşekkür ederim.

canım ben 11-12.günde olmuştum,normalde sanırım ilaç bittikten sonra 1hafta içinde olman lazım,stres yapma olacak elbetkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlarr benn 19 yaşındayım yeni evlendim. son bir yıl genelde ayın 9unda adet oluyordum.bazen bi iki gün önce veya bi iki gün sonra oluyordum. evliliğimin ilk ayı yani geçen ay bi gün önce ayın 8inde adet oldum.iki üç gün gecikti bu ay. hamilelik belirtilerinin hiç biri yokk. yinede ben merakımdan test yaptım sonuç olumsuz. adet belirtileri de yokk üstelik. yanii ben bu durumdan hiç bişey anlamadımm yaa niye böyle oldu yada testlere güvenmek doğrumu yaaa ben sigara kullanıyorum ayrıca baş ağrısı felan için ilaç da içtim ayrıca miğdemden rahatsızım var onun içinde ilaç kullanıyorum o yüzdende korkuyorum hamilelik gibi bi durum olur ve ilaçlarda bi sorun çıkarırsa diye o yüzdende çok endişeleniyorum. sitresten diyip beklemek lazımdır belki ama yaaa hamilelikse diye de düşünüyorumm yardımlarınız için teşekkür ederim

belkı vardır hamılelımk ılacları bırkasan ıyı olur.kan testı yaptırıp ıcını rahat tut bence..

canım geçmiş olsun bende bekarken bu başıma çok gelirdi her sferinde çalıştığım yerden izin alıp eve gitmek zorunda kalırdım aa regl olucam zaman yada reglin 1.günü bu başıma gelirdi evlendiğim zmaan bi kre başıma geldi böyle bi olay doktora gittim kist olduğunu söyledi ve yasmin doğum kontrol hapı verdi sanada tavsiyem bence hemen bir doktora git allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…