Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım ben 11-12.günde olmuştum,normalde sanırım ilaç bittikten sonra 1hafta içinde olman lazım,stres yapma olacak elbetkaydirigubbakcemile3

o kadar dert ettimki kendime anlatamam hamilelik korkusu bi taraftan, kist varmıdır korkusu bir taraftan, ya bidaha hiç olamazsam korkusu başka bir taraftan beynimi yediler... bıraktığım lustral a devam etsemmi acaba belki kafama takmamama yardımı olur ne dersiniz?

lustral ne işe yarıyo ve ne zamandır kullanıyordun?ben glucophage ile günügününe olmasa da oluyordum bırakınca başıma aynı şeyler geldi,hem de evlenmek üzereyken..aynı stres bende de vardı bilirim.sıkma canını olcak elbet :içelim:

Lustral depresyon hapı, kendime güvenimi getiren kafama hiç bişi takmamamı sağlayan, ayrıca ağlamayı unutturan bir ilaçtı... glupcophage şeker ilacımıydı?

selam kızlar BENİMDE bir derdim var ... benim adetim hamilelikten önce tıkır tıkır zamanında giderdi sezeryanla dogum yaptım 10,4,07 de yaklasık 5 ay sonra adet oldum.. çok yogun oluyor yani eskiden 6 gün sürerdi simdi ise 9 gün ve kanamam da aşırı artma var günde adetimin ilk 4 günü gün içersinde 4 ped diyebilirim .... ve şu gibi bir durumda var mesela gecen ay 14 de adet oldum bu ay ise 10 da oldum ya yalvarıyorum bilen yasayan varsa bana cevap versin Ş.URFANIN İLÇESİNDEYİM devlet hastanesinden korkuyorum çünki hiç steril degil... merkeze de ha deyince gidemiyorum eşim polis görevi yüzünden böyle kaldım lütfen bir bilgi

herkese merhaba..
ben yaklaşık 6 yıldır doktordan doktora koşuyorum. adet düzensizliği yaşıyorum. herzaman sonuç aynı çıktı yumurtalıkların tembel dediler. 4 ay önce evlendim. son zamanlarda hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum. dr. a gittik kist olduğunu söyledi. ayrıca idrar yolları iltihaplanması var dedi. hamilelikle atabileceğimi fakat hamileliğinde zor gerçekleşeceğini söyledi. o günden beri moralim bozuk. sizce kist gerçektende hamile kalmama engelmi?

çok teşekkür ederim. umarım sağlığına kavuşursun bir an önce... allah yardımcımız olsun.senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar uzun süredir yoktum net aleminde bikaç haftadır sayfaların hepsini okudum bıraktığım yerden derdi olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Allah'ım bi an önce şifa versin :Saruboceq:
Benim bir derdim var arkadaşlar bu konuyu ayrı bi topictemi sormalıyım bilmiyorum uzun süreli korunarak ilişkiye girmek kısırlığa yol açıyormu bilen var mı?
En son doktora gittiğimde şu an için bi problem olmadığını testlere de gerek görmediğini fakat 6 aydan fazla korunurak ilişkiye girersek çocuğumun olmama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söledi ve o günden beri nerde bi bebek görsem ya anne olamazsam die korkulu bakar oldum (((( senağlama
sizce ne yapmalıyım başka bi doktora gidip test mi yaptırmalıyım yoksa çocuk mu benneyaptımki
eşim çocuğumuzun olmasını çok istiyor ama ben biraz daha evliliğin tadını çıkarmak ve işimden olmamak istiyorum kafam çok karışık lütfen bana bi fikir verin :sm_confused:

bu konuda bilgi sahibi değilim kesinlikle yanıltmak istemem seni. ama şunu söyleyebilirim ki bebekten yana kullan hakkıını. ben çok yeni evliyim ve bebek düşünmüyoduk pek. ama dr. zor kalabilceğimi olasılığın çok düşük olduğunu söyledi ve şimdi bebek için dualar etmeye dr.lara gitmeye başladık. ilk zamanlarda gittiğimizde sorun yok dedi ama şimdi... bence işini boşwer olur bidaha. ama bebek hakkı bi kere gittimi geri gelmezse çok üzülürsün. yeğenime olan sevgime dayanarak söylüyorum ki o bebek dünyaya gelince herşeyi aklından silecektir eminim buna...
güzel haberlerini almak dileğiyle...:1rolleyes:

Bence mutlaka testlere girmelisin..Doktorun elinde sağlıklı veri olmadan yorum yapmasını mantıklı bulmuyorum..Testlerini yaptır ve o sonuçlara göre tedaviye başla bence..Ayrıca bu tür tahmini ihtimallerle psikolojinde bozulabilir..

Öncelikle derdimi dinleyip yardımcı olduğunuz çok tşk.ederim yerimseniben
Dr. geçen ay farlutal adında bi adet düzenleyici hap vermişti onu içtim 1 tane kala oldu azar azar geldi ama oldu neyseki bu ayda aynı günde başlıcaksın dedi ikinci kutuya öle yaptım bende kutu bitti ama hala tık yok bizimkinden fisfisfis
şimdi de hamilelik olabilir die bi korkum var ama dediğim gibi kafam çok karışık hasta olup bitince başka doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum ve büyük ihtimalle de çocuğa karar vercez gibi görünüyo her ne kadar istemiyorum desemde içimden bi ses annelik dürtülerimi ön plana çıkarıyor :CüvCüv:
gelişmelerle karşınızda olacağım sevgili dostlarım... :1hug:

hadi bakalım inşallahkaydirigubbakcemile5

benim adetim ilk olduğum günden beri hiç düzenli gelmedi sende zannetmiyorum çünkü bir defa olan bir şey stres den dolayı olması çok daha büyük olasılık korkmana gerek yok bence

yokmu bu hastaligin bir cozumunu bulan yillardan beri biktim gercekten Allah ima sukur Allah byundan kotu hastalik vermesin her ay adet olanlara ozeniyorum valla benim hipotalamusta sorun varmis biliyorsunuz onun hormon salgilamasi lazim ama beyinden problem sinyal gitmiyormus asagiya:) nefret ediyorum sakamaka isteyince sip diye hamile kalanlar ne guzel bu bir nimettir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…