E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
canım ben 11-12.günde olmuştum,normalde sanırım ilaç bittikten sonra 1hafta içinde olman lazım,stres yapma olacak elbetkaydirigubbakcemile3
o kadar dert ettimki kendime anlatamam hamilelik korkusu bi taraftan, kist varmıdır korkusu bir taraftan, ya bidaha hiç olamazsam korkusu başka bir taraftan beynimi yediler... bıraktığım lustral a devam etsemmi acaba belki kafama takmamama yardımı olur ne dersiniz?
lustral ne işe yarıyo ve ne zamandır kullanıyordun?ben glucophage ile günügününe olmasa da oluyordum bırakınca başıma aynı şeyler geldi,hem de evlenmek üzereyken..aynı stres bende de vardı bilirim.sıkma canını olcak elbet :içelim:
tamam içmiyim o zaman :enbuyukkk:canım bence içme çünkü bu tip ilaçlar da geciktirebiliyor
DİLARA77 çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bugün regl oldum şükürler olsun üstümden kocaman bir yük kalktıtamam içmiyim o zaman :enbuyukkk:
rahim kalınlaşması da adet düzensizliği yapabiliyor kızlar....
DİLARA77 çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bugün regl oldum şükürler olsun üstümden kocaman bir yük kalktı
Herkese merhabalar uzun süredir yoktum net aleminde bikaç haftadır sayfaların hepsini okudum bıraktığım yerden derdi olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Allah'ım bi an önce şifa versin :Saruboceq:
Benim bir derdim var arkadaşlar bu konuyu ayrı bi topictemi sormalıyım bilmiyorum uzun süreli korunarak ilişkiye girmek kısırlığa yol açıyormu bilen var mı?
En son doktora gittiğimde şu an için bi problem olmadığını testlere de gerek görmediğini fakat 6 aydan fazla korunurak ilişkiye girersek çocuğumun olmama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söledi ve o günden beri nerde bi bebek görsem ya anne olamazsam die korkulu bakar oldum(((( senağlama
sizce ne yapmalıyım başka bi doktora gidip test mi yaptırmalıyım yoksa çocuk mu benneyaptımki
eşim çocuğumuzun olmasını çok istiyor ama ben biraz daha evliliğin tadını çıkarmak ve işimden olmamak istiyorum kafam çok karışık lütfen bana bi fikir verin :sm_confused:
Herkese merhabalar uzun süredir yoktum net aleminde bikaç haftadır sayfaların hepsini okudum bıraktığım yerden derdi olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Allah'ım bi an önce şifa versin :Saruboceq:
Benim bir derdim var arkadaşlar bu konuyu ayrı bi topictemi sormalıyım bilmiyorum uzun süreli korunarak ilişkiye girmek kısırlığa yol açıyormu bilen var mı?
En son doktora gittiğimde şu an için bi problem olmadığını testlere de gerek görmediğini fakat 6 aydan fazla korunurak ilişkiye girersek çocuğumun olmama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söledi ve o günden beri nerde bi bebek görsem ya anne olamazsam die korkulu bakar oldum(((( senağlama
sizce ne yapmalıyım başka bi doktora gidip test mi yaptırmalıyım yoksa çocuk mu benneyaptımki
eşim çocuğumuzun olmasını çok istiyor ama ben biraz daha evliliğin tadını çıkarmak ve işimden olmamak istiyorum kafam çok karışık lütfen bana bi fikir verin :sm_confused:
Öncelikle derdimi dinleyip yardımcı olduğunuz çok tşk.ederim yerimseniben
Dr. geçen ay farlutal adında bi adet düzenleyici hap vermişti onu içtim 1 tane kala oldu azar azar geldi ama oldu neyseki bu ayda aynı günde başlıcaksın dedi ikinci kutuya öle yaptım bende kutu bitti ama hala tık yok bizimkinden fisfisfis
şimdi de hamilelik olabilir die bi korkum var ama dediğim gibi kafam çok karışık hasta olup bitince başka doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum ve büyük ihtimalle de çocuğa karar vercez gibi görünüyo her ne kadar istemiyorum desemde içimden bi ses annelik dürtülerimi ön plana çıkarıyor :CüvCüv:
gelişmelerle karşınızda olacağım sevgili dostlarım... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?