- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
ultrasonda bisorun çıkmadı herşey normaldediler yumurtlamayla ilgili bi sorun var geç oluyomuş kilom eskiden normaldi lutenyl diye bi ilaç verdi doktor ödem ve kilo yapıcıymış o yüzden kilo aldım şimdi başka bi doktora gittim bana yazz diye bi doğum kontrol ilacı verdi şimdi bu ilacı kullanıyorm 2 gün oldu benim tedirginliğim ilerde evlendiğimde çocuk sahibi olmak istediğimde bi engel olurmu beni dikkate aldığın için teşekkür ederim canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede hemen dr gidin benm de adetlerim çok düzensiz 2 ay falan geciktiği oluyo arada ben dede olmama yakın bi baş ağrısı mide bulantısı sancı falan oluyo bel ağrısı özellikle ben giitim ve dr bana çeşitli horman tetkikleri verdi birde mojazik diye bi ilaç var adet sancılarına süper ii geliyooo geçmiş olsun
benim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar ben arkadaşım için soru soracağım..
arkadaşımın adetinde düzensizlik var bekar kendisi. 4 aydır da adetlenmiyor. doktor hormon ilaçları falan verdi sonra kesiti bi gelen giden yok. kız çok kötü şişti.
adet getirici önerdiğiniz bir çay bişey varmıdır?
slm kızlar ben yeni üye oldum çok yararlı bi site olmuş hayran kaldım bende adet düzensizliği var bekarım hiç bi sorunum yok ağrı gibi her şey normal sadeçe günüm geçiyo 15 günü buluyo adet olmaya başladığımdan beri hep aynı çok nadir 2 3 defa günü gününe tuttu geçen sene doktora gittim bu arada 23 yaşındayım tahlillerde hiç bisorun çıkmadı hormonlarım normal yumurtalıklarımın yumurtlaması zayıfmış LUTENYL diye bi ilaç verdi6 ay kullandım hiç bir şeye yaramadı saadece 15 kilo almama sebep oldu aetimle beraber psikolojimde bozuldu. şimdi başka bi doktora gittim bana YAZZ diye bir doğum kontrol hapı verdi bekar olduğum için doğum kontrol haplarına karşı bi antipatim var kısırlık yaparmı diye korkuyorum dün kullanmaya başladım arkadaşlar sizden yardım istiyorum doktorlar ilaçlar satılsın diye bizim üstümüzden yararlanıyolar sakıncalı bi ilaçmı bu ilacı kullanıp bırakınca hamile kalan bayanlar varmı cevap bekliyorum herkezden şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?