Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

bişi sorcam bende rahim ağzı yarası var doktor antibiyotik ve fitil verdi bu ayın 21 de doktora gittim 10 gün sonra yumurtlayacaksın dedi bugün 10.gün ama kan gördüm anlayamadım adetmi oldum geçen ay 4 de olmuştum antibiyotikler adeti etkilemiş olabilirmi

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3-4 ay beklemek gerekir demişti doktorum hamile kalabilmek için. yumurtaların düzene girmesi filan için. ama korkma kısırlık filan yapmaz milyonlarca kadın bu yöntemi kullanıyor. ben de 1-2 ay yazz kullandım ama bebek istediğim için farklı bir ilaç veriyor artık bana doktorum. ilaç ilk başlarda mide bulantısı yapabilir. içinde östrejen var çünkü. geçici bir durum endişelenme. 1-2 haftada alışıyor vücudun. geçmiş olsun canım tekrar

benim de 12 gün kadar gecikti.. niye böyle oldu anlamıyorum. Hava değişiminden olabilir mi? Aynı dertten muzdarip olan varmı? :gitme::gitme:

geçen ay adetim tam 25 gün gecikmişti dr um söktürücü verdi öyle oldum bu ayda 2kez adet oldum hem 6kasımda hem 28kasımda adet döngüm hiç şaşmaz gününü saatini gecirmezdi bugüne kadar neler oluyor böyle anlamıyorum.adet düzensizliğe başlarsa gebe kalınır deniliyor ama bakalım hayırlısı..benim gibi hep düzenli oluo son zamanlarda düzensiz olan varmı?

herkeste adet olmama sorunu var bendede 1 seneye yakındır her ay rütün zamanında oluyorum ama en az 15 sürüyo. tahliller yaptrdım temiz çktı. bir bilgisi olan yada beni bu konuda aydınlatacak bir dr tanıyan varsa cvp bekliyorum arkadaşlar nolur psikolojim acayp bozulmuş durumda::çok üzgünüm:

bende baş ağrısı çekiyorum adet döneminde..hatta bi kaç gün önceden olabiliyor......seninkide böyle bi sorun bence ama mutlaka doktora git canım...

bencede hemen dr gidin benm de adetlerim çok düzensiz 2 ay falan geciktiği oluyo arada ben dede olmama yakın bi baş ağrısı mide bulantısı sancı falan oluyo bel ağrısı özellikle ben giitim ve dr bana çeşitli horman tetkikleri verdi birde mojazik diye bi ilaç var adet sancılarına süper ii geliyooo geçmiş olsun

yumurtluyo mu önce bu önemli.dr a gitmeli.hayıtı tavsye ediyorum.arkadaşımın öyle düzene girdi.hergün 2 bardak hayıt içti.

merahabalrrr ben yeni üye oldum ve sizlere bişey sormak istiyorum

01-12-2009 da adet oldm 2bucuk gün sürdü sonra 1 gün olmadım ertesi gün yine oldum toplamda 4 gün fln neyse bugün ayın 9 u göğüslerim şişmeye başladı yeniden hamile fln değilim kandan test yaptırdım pazar günü çünkü kısa sürünce şüphelendim gittim hemen hiç bişey yok ama neden hemen 9 gün sonra şişmeye başladım onu anlamadım normalde 14.gün başlardı ???

janım benım sende ıkı ay bu duzensılık kıst fılan oldu ıcın mı boyle gecıkıyor kanaman cunku kanama gecıkmesı kıst ve rahımle alakaı bırseydır .bence bol bol su ıc hastaneye gıt bı ultrasan ceksınler bıde rahım fılmı:enbuyukkk:

benim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebısım mıktar acısından bırısey dıeyemem ama benımde ole buyuk parcalar we duzunsızdı ne sokturuculer ne dogum kontorl hapları kullandım banamasın demedı en sonun da nalet olsn kulanmıorm dedım dr dedım kulanmak ıstemırom dedı dktorum bana (cıwan percemı ada cayı papatya we defne yaparandan 100 gr ) al dedı harmala dedı her gun bı yemek kası buyuk bı kupada kaynat dedı ıkı 3 ay ıc dedı su an duzene gırdı hemde normal kanıyor bı sende denemenı tawıse ederım ben sogan kuru fılan da hıkaya oldunu dusunuyorm haber wer bana kullanırsan:lepi:kaydirigubbakcemile5

bebısım mıktar acısından bırısey dıeyemem ama benımde ole buyuk parcalar we duzunsızdı ne sokturuculer ne dogum kontorl hapları kullandım banamasın demedı en sonun da nalet olsn kulanmıorm dedım dr dedım kulanmak ıstemırom dedı dktorum bana (cıwan percemı ada cayı papatya we defne yaparandan 100 gr ) al dedı harmala dedı her gun bı yemek kası buyuk bı kupada kaynat dedı ıkı 3 ay ıc dedı su an duzene gırdı hemde normal kanıyor bı sende denemenı tawıse ederım ben sogan kuru fılan da hıkaya oldunu dusunuyorm haber wer bana kullanırsan:lepi:kaydirigubbakcemile5

kızlar son adet tarihlerim eylül 10 ekim 15 kasım 22 idi bu ayın 13ündeyim ve hastalandım ve çok kan geliyor aynı durumu yaşayan varsa neden olduğunu söleyebilirmi?:uhm:

merhaba arkadaşlar ben arkadaşım için soru soracağım..

arkadaşımın adetinde düzensizlik var bekar kendisi. 4 aydır da adetlenmiyor. doktor hormon ilaçları falan verdi sonra kesiti bi gelen giden yok. kız çok kötü şişti.

adet getirici önerdiğiniz bir çay bişey varmıdır?

slm herkese benimde bi sorum war ama dajavunun yazdıını görünce korktum :1shok: bayaa bende bu ay 2gün erken oldum üstelik uzun sürdü 8 gün ve aradan 10 gün geçti dün bi daha oldum neden olabilirki mafoldumben

stresten sinirden falanda boyle olabiliyor bir hafta arayla bir daha olanları gordum ben ama kesinlestirmek icin doktora gorun bence

sogan suyu icsin gercekten ise yarıyor ve adacayı benimde dusensizdi adetim bi ara baska bir nedenle adacayı ictim hemen gununde oldum

ultrasona girdinmi peki genelde adet gecikmesi kist veya hormanlardan kaynaklanıyor ve baska doktorada git bazıları pek ilgilenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…