Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canm ben dün bi doktorla görüştüm.yumurtalıklarında kan birikintisi var dedi yumurtalıklar içeri çatlamış bu yüzden adet olamıyosun dedi,kan seviyen çok düşük dedi ve b vitamini eksikliği var bunlardan oluyo olabilir dedi.hormon testi yaptı ve hamilelik testi yaptı bugün sonuçları alıcam tam olarak bakalım ne diyecek.kadınsal hiç bir organınızda bi problem yok dedi stres çok önemli bunu kafanıza takmamanız lazım dedi beyin otomatik olarak sizin düşündüğünüz gibi algılıyo ve tepki vermiyo dedi.eğer hormon testi olumlu gelirse herşey iyi dedi bakalım.anlıyorum seni bizde nişanlımla aynı şeyleri düşünüyoruz ama şimdi diyosa doktor uzatmayın bence ilerde Allah korusun bi sorun yaşamaktan iyidir, üzme kendini tıp da herşeyin çaresi var eminim olucaktır canım stresden uzak durmamız lazım...

sağol canım. inşallah rabbim hepimize sağlık verir. ben birçok doktora gittim hepsi aynı dedi bakalım kısmet yakında ailmizin sayısı artar inşallah. canım umarım seninde tahlillerinde bi sorun çıkmaz . ama ne olursa olsun mutlaka kontrollerini ihmal etme.

canım şimdilik bişey yok rpl testi vetroid testi istedi, guatr da adet düzensizliği yapıyomuş korkuyourm valla inşallah daha fazla sorun çıkmaz hiç birimizde,ben daha 8 yaşındayken çocum olsun istiyodum mafoldumben

canım bu arada önemli birşey sölemek istiyorum. ben adet düzensizliği gittiğim ilk doktor bana yumurtalıklarımın tembel oldupğunu ama bunub pek önmeli olmadığını ve aslında sorunun yumutalarımın büyük olması dedi ve ameliyatla alınması gerek dedi. o anda dünya başıma yıkıldı. ve bunu diyen özel bi hastanenin doktoruydu. daha sonra ben onu bıraktım ve başka doktorla devam ettim. ve hiçbir sorun olmadığını ve herşeyin normal olduğunu söylediler. sakın canım çok dikkat et ve inşallah böyle bişay olmaz ama eğer bu gibi bir sorunla karşılaşırsan sakın o doktora güvenme hemen başka bi doktora git. çünkü insanlar artık para için herşeyi yapıyorlar. biz insanları ameliyat edelimde para kazanalım diye.su anda doktorumu buldum ve çok memnunun.
.

banada ilk gittiğim doktor aynen öyle dedi yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi laç verdi sonra artık kendi haline kalıcak dedi sonra daha kötü ağrılarım başladı.ama şimdi gittiğim doktorum çok iyi ilgileniyo boşa ialç yazmıyo tahlil yapıyo kafanda hiç bir soru işareti kalmasın diyo bakalım canım artık adet olduğumun ikinci günü yapılacakmış inşallah kötü bişey çıkmaz canım.evlenmeme iki yıl var sözlüyüz bu yaz nişanım olucak acayip canım sıkıldı bu mevzularda soğudum herşeyden

ya bide ben acayip çocuk delisiyim bana büyüğünce ne olucan dedikerinde anne diyodum,şimdi anne olamayacağım ihtimali beni çok üzüyü

canım bu kadar kafana takma bende nişanlıyken özellikle nişanlımla doktora gittim. oda herşeyi bilsin aklında bir soru işareti kalmasın diye. sende nişanlınla gitmişsin. umarım anlayışlıdır bu konularda. çünkü insan biraz olsun rahatlıyor.stresten uzaklaşıyor.

Genelde, reglinizin düzenli olduğunu söylüyorsunuz. Ve ilk defa böyle bir ağrı hissetiğinizi dile getiriyorsunuz.
Büyük ihtimal ile; bu ay, Kasıklarınız, ayaklarınız ( v.b yerler) ay içerisinde, çok üşümüş ve soğuk algınlığı almışsınız.
Ayrıca, sinizütünüz de varmış. Stres ve iş yoğunluğunda birleşince: regl döneminize yakın, böyle şiddetli bir ağrı yaşamanız normal.
Fakat; bir dahaki regl döneminizde yine aynı şiddetle, ağrıyı yaşarsanız.
Mutlaka bir hekime başvurmanız gerekmekte.:lepi:

benimde aynı sorunum var ve şimdi bebek istiyorum ama bebeğim olmuyo tedaviye başladım sana tavsiyem fazla geçiktirmeden tedavini özel olarak yaptırmanklava:

benımde cok gecıkıyo mesela ben ağustosun 9 unda hastalanmıstım eylul ayında ahastalanmadım bıde ekimin 11 inde hastalandım ılk defa ben hamıle oldugumu dusunuyodum ama degıldım sımdıde kasımın 26 sında agustosun 19 unda oldum 1 ay cok yogun oluyo bas edemıyorum obur ay ıse sadece suruluyo nerdeyse hıc hastalanmamısım gıbı bende artık nezaman hastalanacam bılmıyorum benım bekarkende duzensızdı ama bu sekılde hıc olmamıstı sadece ya 2 gun gecıkmıstır yada 2gun erken olmustur.
acaba bi sorun olur mu doktora gıttıgımde polikiztik ovır sendromu var dedi ondan olabılırmı acaba

evet canım ondandır özellikle bu sendromda yapıyor çünkü bende zararsız ve küçük bir kist olmasına rağmen yine de olamamıştım doğum kontrol hapıyla geçti. Ama bıraktım artık ve yine başladı sanki düzensizlik bugün 31. günüm ama hala olamadım beklemedeyim inşallah yine kist olmamıştır diye dua ediyorum. Salı günü genel bir muayeneye gitcem doktora bakalım ne diyecek...

arkadaşlar bende uzun süre d.kontrol hapı kullandım.bıraktım ve kasım 7 de adet oldum.aralık ayındada 7 sinde oldum.şimdi ayın 10 u oldu hala tık yok.przv.ile korunduk ama beni bi korku aldı.eşim bi sorun yoktu diyo hani yırtılma vs.ama ben sürekli düşünüyorum olabilirmi diye.maydonoz suyu kekik suyu içtim forumdan okuduklarımı uyguladım dün akşam ve bugün.ama hala yok..napıcam ben yabilmiyorumkismile

Arkadaşlar birşey sorcam yaa... Ben geçen ay ayın 10'unda e regl olmuştum. Bu ay hala olamadım. 28-35 gün arası normal kabul ediliyor. Benim 28. günüm 7 sine denk geldi ve şimdi bugün 32. gün olddu. Geçen ay onunda oldum yaa 1 günlük bir gecikmeden mi sözedebilriz yoksa 28. günden mi saymam gerekiyor. Sizin nasıl oluyordu 28 gün olunca son olan reglinin birkaç gün öncesine denk geliyor her ay.. Yani öylesimi normal yoksa her ay aynı tarihte olmak mı... Kafama çok takıyorum geciti diye yarında doktor kontrolüm var... birkaç ay sonra çocuk düşünüyorum ama sorun çıkacak diye ödüm kopuyor..

hanımlar bende adet düzensizliği yaşıyodum
sitede yeşimmm adlı arkadaşımızın kullanması ve hamile kalması üzerine
bende fertilaid adlı ilacı sipariş ettim
normalde 3 kutudan sonra etki gösteriyomuş
fakat ben ik kutudan sonra hamile kaldım
tavsiye ediyorum.....

o nasıl bir ilaç yani adet düzensizliğine mi iyi geliyor yani zamanında regl olup hamile mi kalnıyor böylece ve hergün kullanılıyormu.. Hamile kalınınca ve daha öğrenmemişsek zararı yokmuu... detaylı anlatırmısın...

merhaba arkadaşlar bende adet düzensizliği yaşıyorum.18 yaşımdan beri gitmediğimn hastane kalmadı.şimdi 23 yaşımdayım ama sorunum hala geçmedi.özel hastanelerede gittim sigortayada.her gittiğim hastanede hep tahlil yaptılar.sonuç ise doktorların söylemesine göre dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyormus bana diana35 verdıler kullandım.kullandıgım zaman hasta oluyorum kullanmadıgım zaman hasta olamıyorum.birazda düzensiz kullandım 1ay kullandım 2 ay kullandım bıraktım hep.ama 6ay düzenli kullanmam gerekıyormuş bende öyle kullanmadım.doktorumda 6ay düzenli kullanıcaksın dememişti zaten.diana35 bende şişkinlik yaptı benı hep rahatsız etti başka doktora gittim ama oda bana aynı hapı verdı.bana evlenınce düzelir dediler.evlendım 1,5yıllık evlıyım ama yine düzelmedi.artık dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.çünkü çocukla ilgili sorun yaşamak istemiyorum.1ay önce tekrar doktora gıttım ve doktorum bana yumurtalıklarımda kist oldugunu söylediÇok üzgünüm çoook .bu doktorda bana diana35 kullanmamı soyledi ne zaman çocuk düşünürsem bu hapı kullanmayı bırakacakmışım.hastalıgımın 3,günü tekrar doktora gitcem ve bana tahlil yapcaklar.ne yapcagımı bılmıyorum been yaa kafamda çokk karışık.önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı?lütfen yardımcı olun arkadaşlar Çok üzgünüm çoook

slm kızlar adet duzensızlıgıne testere uclu aslan pencesı cok ıyı gelıyormus kullanan varmı

mrb.ben aslanperçeni,civanperçemi,adaçayı üçünü kaynatıp içtim.benim bir arkadaşıma çok iyi geliyormus.ve adetinin düzene sokmuş günde 3ögün aç karınla içiliyormuş.ben 10gün kullandım ama tık yok :1no2: fayda etmedi yani.ama istersen dene faydasını görenler var

benimde aynı sorunum var ve şimdi bebek istiyorum ama bebeğim olmuyo tedaviye başladım sana tavsiyem fazla geçiktirmeden tedavini özel olarak yaptırmanklava:

bendede aynı sorun var yaaa ilaç kullanmadan hasta olamıyorum:1no2: şuan çocuk düşünmüyoruz daha doğrusu eşim pek düşünmüyor.aslında bende kendımı pek hazır hissetmiyorum 1,5yıllık evliyim ilerdeçocuk sahibi olamam diyede çok korkuyorum yaa napcam ben napcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…