E
esorbir
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Adet düzensizliğini daha ılk adet gordugumden beri yaşıyorum.6 ay dogum kontrol hapı kullandım bıraktıgım ay gelmedi bir sonrakı ay duphaston diye adet getiri kullandım geldi 15 gün sünra fakat bu ay yine gelmedi .Kafayı yemek üzereyim yani.
benımde cok gecıkıyo mesela ben ağustosun 9 unda hastalanmıstım eylul ayında ahastalanmadım bıde ekimin 11 inde hastalandım ılk defa ben hamıle oldugumu dusunuyodum ama degıldım sımdıde kasımın 26 sında agustosun 19 unda oldum 1 ay cok yogun oluyo bas edemıyorum obur ay ıse sadece suruluyo nerdeyse hıc hastalanmamısım gıbı bende artık nezaman hastalanacam bılmıyorum benım bekarkende duzensızdı ama bu sekılde hıc olmamıstı sadece ya 2 gun gecıkmıstır yada 2gun erken olmustur.
acaba bi sorun olur mu doktora gıttıgımde polikiztik ovır sendromu var dedi ondan olabılırmı acaba
hanımlar bende adet düzensizliği yaşıyodum
sitede yeşimmm adlı arkadaşımızın kullanması ve hamile kalması üzerine
bende fertilaid adlı ilacı sipariş ettim
normalde 3 kutudan sonra etki gösteriyomuş
fakat ben ik kutudan sonra hamile kaldım
tavsiye ediyorum.....
slm kızlar adet duzensızlıgıne testere uclu aslan pencesı cok ıyı gelıyormus kullanan varmı
benimde aynı sorunum var ve şimdi bebek istiyorum ama bebeğim olmuyo tedaviye başladım sana tavsiyem fazla geçiktirmeden tedavini özel olarak yaptırmanklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?