- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
arkadaşlar bu civanperçemini mutlaka deneyin ben doğum kontrol hapıyla adet oluyordum şu iki aydır adetten 10 gün önce civanperçemiyle birlikte hayıt tohumu kullanıyorum çok rahat adet oluyorum mutlaka deneyin
merhaba arkadaşım, bu bitkileri nasıl kullandığını yazabilirmisin. 15 gün kadar adetim gecikti. maalesef bebekte yok. doktora gitmiştim düzensizliğim için. hap kullandım. haplar bittikten birkaç ay sonra yine düzensizliklerim başlıyordu.
bende doğum kontrol hapını bırakınca düzensizlik başladı.benimde progesteronum düşük. düşük oluncada hamile kalamıyorum.
kızlar lütfen banada bir fikir verin.27 yaşındayım daha geçen aya kadar adetlerimde gün bile şaşmazdı.6-7 gün sürüyordu herşey gayet normaldi.adet olmadan önce karnım ağrır bağırsaklarım hareketlenirdi taki geçen aya kadar geçen ay korkunç bir baş ağrısı ve kokulara karşı hassasiyet ama kanama olmadı sadece lekelenme bir damla bile değil.eşim askere gittiği için strestendir dedim ama bu ayda hem 1,5 hafta erken lekelenme oldu ve 3 gündür başım ağryor inanmazsınız uyurken bile başımın ağrıdığını hissettim.ve gene kanama yok en çok adet düzensizliğinden korkuyordum bilmiyorum endişelenmelimiyim.doktoro gitmek için 1 ay daha beklesem mi sizce
canım bende de aynı sorun var yumurtalıklarım yavaş çalışıyor. İlk başlarda bende korktum çocuğum olmayacak diye ama sonra birazda olsa doktorum beni rahatlattı. yumurtalıkları normal çalışan insanlar 1 ayda hamile kalıyorsa sen 2 yada 3 ayda hamile kalacaksın dedi. çünkü bizlerin yumurtalıları yavaş çalıştığından 2 yada 3 ayda bir yumurtlayabiliyoruz. hamile kalabilmek içinde yumurtlamak gerek. Doktor birkaç ay hamile kalabilmek için ilaçsız sen dene eğer olmazsa hormonlarını yükselterek hamile kalmanı sağlarız dedi. inşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?