Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

arkadaşlar benim de gecikti zaten ne zaman erken geldi ki :uhm: 12 gün gecikti idrar testinde sonuç hep negatif ama ben stres yaptıkça iyice gelmiyor herhalde

arkadaşlar bu civanperçemini mutlaka deneyin ben doğum kontrol hapıyla adet oluyordum şu iki aydır adetten 10 gün önce civanperçemiyle birlikte hayıt tohumu kullanıyorum çok rahat adet oluyorum mutlaka deneyinnn

mrhb kızlarrrrr çok mutluyum benim adetlerimde hep düzensizdi kullanmadığım hap bitki gitmediğim doktor kalmadı.şimdi civan perçemi yada zencefil tozunu balla yada pekmezle karıştırıp yiyorum hemen 2-3 gün içinde kanamam başlıyor tavsiye ederim.(civan perçemini suyu kaynatıp demliyorum zencefil tozunuda balla yada pekmezle karıştırıp yiyorum):dance:sonrada şişliklerden kurtuluyorum.....

mrb kızlar benim 7 aylık bir oğlum var. doğumdan sonra 2 ay adet olmadım ama sonra hep düzenli oluyordu ayın 18 inde mutlaka oluyordu ama şimdi gecikti. dün akşam test yaptım negatif çıktı hiç böyle olmazdı. acaba bidahamı test yapsam. sancımda var kaç gündür. çok moralim bozuldu yaa ne yapmalıyım sizce

arkadaşlar doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bende de adet düzensizliği başladı iki ayda bir adet oluyorum. doktora gittiğimde hormonlarımda sorun olduğunu öğrendim, tiroid hormonum yüksek, progesteronum düşük. doğum kontrol hapını kullanmadan önce gayet sağlıklıydım adetlerim de düzenliydi, hapı bıraktım bütün hormonlarımın altüst olduğunu gördüm. ve bence doğum kontrol haplarının zararı çok.

Benim hiçbir sorunum yok çıkan tahlil sonuçlarına göre.Dr. doğum kontrol hapı kullanablirsin dedi ama ben ilaç kullanmaktan yana değilim 2 ayda bir oluyorum ben de malesef düzensiz:S

kızlar lütfen banada bir fikir verin.27 yaşındayım daha geçen aya kadar adetlerimde gün bile şaşmazdı.6-7 gün sürüyordu herşey gayet normaldi.adet olmadan önce karnım ağrır bağırsaklarım hareketlenirdi taki geçen aya kadar geçen ay korkunç bir baş ağrısı ve kokulara karşı hassasiyet ama kanama olmadı sadece lekelenme bir damla bile değil.eşim askere gittiği için strestendir dedim ama bu ayda hem 1,5 hafta erken lekelenme oldu ve 3 gündür başım ağryor inanmazsınız uyurken bile başımın ağrıdığını hissettim.ve gene kanama yok en çok adet düzensizliğinden korkuyordum bilmiyorum endişelenmelimiyim.doktoro gitmek için 1 ay daha beklesem mi sizce

canım eşinin askere ne zaman gittiğini yazmamışsın ondan soruyorum.. hamile olabilir misin acaba. bu anlattığın belirtiler hamilelik belirtisi gibi. bazı gebelerde de lekelenme olabiliyor bebek rahime yerleşirken.

eşim askere gittikten 1 hafta sonra lekelenmeler oldu.bu ayda geçen aydan 1.5 ay önce adet oldum.Eşim korunuyor hamilelik hiç aklıma gelmemişti.sanırım doktoro gimem gerekiyor:kedi:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.adet düzensizliği sorunu bende de var. Ergenlik döneminden beri hiç düzenli olduğumu görmedim. daha sonrasında birsürü doktora göründüm.hepside yumurtalıklarında küçük kistler var ve bu yumurtalıklarını tembelleştirmiş dediler. O günden beri değişik değişik doğum kontrol hapları kullandım. Su anda evliyim ve kullanmaya devam ediyorum. ilacı kullandığım zaman gününde oluyor ama bırakınca tekrar basa dönüyorum. Su anda yasmin diye bi ilaç kullanıyorum memnunum. Bu ilacı kullanmadan önce 3 ay adet olmadığım zamanlarda oluyordu. Bu gibi durumlarda doktor tavsiyesi ile 5 günlük bi ilaç kullanıyordum. ilaç bitince hemen adet başlıyordu rahatlıyordum.

slm kızlar benımde adetım son 3 aydır sapıttı
ondan once gunu gunune olurdu doktora gıttım
pkolu degılmısım bıraz kılom var bırde trıot cıktı
ılac alıyorum ama adetım gunbe gun atıo ılerı tarıhlere
39 oldu 42 oldu cok uzuluyorum duzene sokmak ıcın onerılerınız varmı

geçmiş olsun canım.arkadaşlar benimde aynı derdim var.ben son altı aydır düzensiz adet oluyorum az oluyo.doktora gittim yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi ilaç verdi migrenime dokundu diye bıraktırdı başla ilaç vermedi hala düzensiz az oluyorum. çok korkuyorum çocuğum olmuycak diye bana bi akıl verin moralim çok bozuk

canım bende de aynı sorun var yumurtalıklarım yavaş çalışıyor. ılk başlarda bende korktum çocuğum olmayacak diye ama sonra birazda olsa doktorum beni rahatlattı. yumurtalıkları normal çalışan insanlar 1 ayda hamile kalıyorsa sen 2 yada 3 ayda hamile kalacaksın dedi. çünkü bizlerin yumurtalıları yavaş çalıştığından 2 yada 3 ayda bir yumurtlayabiliyoruz. hamile kalabilmek içinde yumurtlamak gerek. Doktor birkaç ay hamile kalabilmek için ilaçsız sen dene eğer olmazsa hormonlarını yükselterek hamile kalmanı sağlarız dedi. inşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz canım.

peki ya seninde adetlerinde düzensizlik varmı canım nasıl oluyo şuan.inşallah sorun yaşamayız çok fena bişey bu benim psikolojim alt üst oldu

canım beni adetim su anda düzenli çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum. evlenmeden öncede kullanmıştım. benimde psikolojimde kötü. evleneli 3 ay oldu ve eşimle bebeğimiz olmasını çok istiyoruz ama bir yandan daha erken diyoruz bir yandan da malum durum. doktor bazı kişilerde evlenince yada doğumdan sonra bu sorun düzelir demişti. bende düzelmedi gibi görünüyor o yüzden de doktorum bebek olayını pek uzatmamam gerektiğini söylüyor. bakalım inşallah herşey iyi olur bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…