Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

benim mens dönemlerim cok düzensiz yıllardır inanın 15 gün sürdüğü oldu doktora gittim kist olabilir die ama Allaha şükür cıkmadı bişey ama halen aynı düzensiz ilaçlarda işe yaramıyo tamamen hormanel

günaydınn arkadaşlar. pkolu arkadaşlar bişi sorcam yaaa. bende ilk adet olduğumdan beri pkoluyum ama sizin gibi çok geç ader görememe gibi bi durum yok. ancak bunun tam aksi var . çok sık adet oluyorum. ilk adet gördüğüm seneler 3 günde bir oluyordum, yani sadece 3 gün temiz oluyordum. şidi ise 10 günde bir, yani 10 gün temizim 10 gün adetliyim. ve hiç değişmedi senelerdir böyle. bende doktora gittiğimde doğum kontrol habları verdi kullanırken normale biniyo. çinde 21 tane kapsül var ben 22. gün adet oluyordum. şimdide cocuk istiyoruz aşılama oldum 5 gün önce. inşlh hamişimdir. bu dururmu değerlendirin bi yaa kafamçokkarıştı

Selam arkadaşlar..Aynı sorun bendede var..İlk adet oluşumdan beri düzenli olduğumu hatırlamıyorum..normalde 28 günde bir olmak gerekirken ben 40-45 günde bir oluyorum. Evlenmeden önce doktora gittim herşeyin normal olduğunu "tembel yumurtalık" olabileceğini söyledi. Ama bunun çocuğum olmasına bir engel olmadığını söyledi.
Evlendim ve 2 yaşında bir oğlum var. Düzensizliğim devam ediyor. Ve şuanda 2 aydır adet olmuyorum bu kadar gecikmemişti hiç. Test yaptım hamilede değilim. Haftaiçi doktora gidicem..Çok tedirginim.. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmam..

regl gününe 4 - 5 gün kala papatya çayı ve sabah akşam 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı kullanmak, -fizyolojik bir rahatsızlık yok ise- bazı bünyelerde işe yarıyor.

arkadaşlar bana yardım edermsiniz adetim 8 gün gecikti bugun sbah cok az kan gelmiş ama çok az suan hala kan gelmiyo karnım da çok agrıyor gögslerim cok buyudu erkek arkadsımla ılıskye grmedik ama vajınama zev suyu degdi ben adet mı oluyorum yoksa baska bı sorun mu var

benim de son 4 aydır düzensızlığım var. normalde de çok düzenli sayılmazdı ama 30-32 -35 günde bır olurdu. ve yaklaşık 8-9 gün sürüyor.
ama şu son 4 aydır, 45 güne kadar uzadığı oldu iki regl dönemımım arası.

tatlım stresten iice gecikiodr adetin merak etme cok dert ediosan al bi test yap ama sebep kesinlkle stres ben kendim yaşadgm için biliorum 2-3 gün gecikince ay nie gecikti ya bişi olursa ya bi hastalık varsa die tasalanıorum daha da atıo günü o sebeple raht olmanı öneririm dediğim gbi bi gebelik olması mümkn değil cok kçk ihtimallerden bahsediors bunun haricinde istersen bi doktora git ultrasonla baksınlar için daha da rahatlıcaktr bnm gbi ertesi gün hemencecik olursn belki deopuyorumnanaktan
tatlım bence en kısa zmanda doktora git en iisi bu inş bi problem yoktur hem ihmal edilmemiş olur allah korusun bişi de varsa

42-43 gün aralıklarla regl oluyorm diye doktora gittim ultrasonla baktı işi yok dedi ama yumurtalıklr biraz zayıf dedi hormon testi vrdi onları yaptırcam bakalım ama şu yumurtlıklr biraz zayıf demesine cok takıldım evlenince bi problem olur diye korkuyorum

benimde adet düzensizliğim vardı doktorum adet düzenleyici ve yumurta geliştirici ilaç verdi ki ben cogunluka 35-45 gün arası adet oluyordum strese baglı olaraktan ama simdi çook şükür 30-32 gün içinde adet görmeye basladım. bence kesinlikle bir doktora gidin. kafanız rahatlar hiç olmazsa... hem bu arada yumurtalarınız yawassa da geliştirici hızlandırıcı ilaçda takviyede eder

merhaba arkadaslar, yaklasık bır yıldır gırmıyorum bu sıteye bebegımı kaybettıgımden berı.
ben 2 hafta önce cok yogunmantar oldum ve doktorum bana fitil, krem ve ilac tedavisi uyguladı. her ayın 30 u reglı donemımdır bebgımı kaybettıgımden berı hıc sasmadı. fakat bu ay gelmedı. acaba kullandıgım fıtılın yada ılacların etkısı varmıdır bılen varmı aranızda ?

ahh arkadaşlar kiminiz ağrılı oluyrum diyorsunuz kiminiz başka birşey halinize şükredin yinede.ben 22 yaşındayım bekarım adetlerim çok ağrılı oluyordu vede duzensız bunun ıcın doktora gıttım vede hormon tahlıllerı yapıldı sonucu ne çıktı bılıyormusunuz erken menepoz vede hayatım karardıbı tedavısı falanda yok bılyormusunuz cok kotuyum depresyondayım allahtan umıt kesılmezmıs.ben sımdı agrılıda olsa adet olabılmek ıcn neler vermezdım vedde allah korusun hıcbırınız boyle bırsey yasamayın aksatmayın doktora gıdın hormon testı yaptırın.bekar oldugum ıcın bende korkuyordum muayeneden ama bakıre oldugumuz ıcın sadece gobekten ultrasonla bakıyorlar korkulacak bırsey yok yanı.herkes doktora mutlaka gıtsın sonra ahlar vahlar ıse yaramıyormafoldumben

merhaba arkadaslar. 3 aylik evliyim. evlenmeden once adet duzensizligi yasadigimi pek bilmem. her ay duzenli olurdum. ama evlendigimden beri cok erken gelmeye basladi. gecen ay vajinamda enfeksiyon tesbit edildi fitil krem ve bir hap kullandim ve gecti. bu ayda 22.gun adet oldum ve hic olmadigim kadar agrili geciyor kasiklarim karnim ve belim cok agriyor. usutmeden dolayi olabilr mi? erkenden olmamin evlilikle bir ilgisi var mi sizce?

bende de ayni sorun var. bu ilaclarin adet zamanina bir etkisi var mi gercekten bilen varsa cevaplayabilir mi? ben de de erken geldi

bende de ayni sorun var. bu ilaclarin adet zamanina bir etkisi var mi gercekten bilen varsa cevaplayabilir mi? ben de de erken geldi

bendede enfeksiyon vardıtatlım banada doktorum fitil ve hap verdi ama benim erken olmadı 13 gün geç oldu adetim belkide yeni evli olduğunuz içindir hormonlar kendini yeniliyordur olur böyle şeyler belkide haplar erken getirmiştir adetinizi herkesin bünyesi farklı takmayın kafanızaa.s

cok uzuldum allah yardımcınız olsun kardesım umarım tez vakıtte dedıgınız gıbı agrılıda olsa hastalanırsınız ınsalh duzenlı bır sekılde.. dua edıcem sızın ıcın gercketn cokuzuldum gercekten .

ınsallh gelmezde hamıle kalırım :))))

arkadaşlar adet olduğumuzda sizdede topak topak kan geldii oluomu ped üstüne böle jel gibi akıntıyla sadce kan diil yani ...bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

arkadaşlar adet olduğumuzda sizdede topak topak kan geldii oluomu ped üstüne böle jel gibi akıntıyla sadce kan diil yani ...bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

evet benım genelde kendımı cok fazla usuttugumde ve eğer ıltıhap oldugunda dedgınız gıbı pamuksu bır sekılde gelıyor. boyle zamanlarda genellıkle doktora gıdılmesı gerekır ama ben maydonozun suyunu ıcıyorum ıltıhap varsa soksun dıye. ama sız bence bır doktora gorunun. ıltıhaplanma olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…