- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
erkek arkadsımla ılıskye grmedik ama vajınama zev suyu degdi
arkadaşlar bana yardım edermsiniz adetim 8 gün gecikti bugun sbah cok az kan gelmiş ama çok az suan hala kan gelmiyo karnım da çok agrıyor gögslerim cok buyudu erkek arkadsımla ılıskye grmedik ama vajınama zev suyu degdi ben adet mı oluyorum yoksa baska bı sorun mu var
tatlım bence en kısa zmanda doktora git en iisi bu inş bi problem yoktur hem ihmal edilmemiş olur allah korusun bişi de varsabenim de son 4 aydır düzensızlığım var. normalde de çok düzenli sayılmazdı ama 30-32 -35 günde bır olurdu. ve yaklaşık 8-9 gün sürüyor.
ama şu son 4 aydır, 45 güne kadar uzadığı oldu iki regl dönemımım arası.
merhaba arkadaslar, yaklasık bır yıldır gırmıyorum bu sıteye bebegımı kaybettıgımden berı.
ben 2 hafta önce cok yogunmantar oldum ve doktorum bana fitil, krem ve ilac tedavisi uyguladı. her ayın 30 u reglı donemımdır bebgımı kaybettıgımden berı hıc sasmadı. fakat bu ay gelmedı. acaba kullandıgım fıtılın yada ılacların etkısı varmıdır bılen varmı aranızda ?
bende de ayni sorun var. bu ilaclarin adet zamanina bir etkisi var mi gercekten bilen varsa cevaplayabilir mi? ben de de erken geldi
ahh arkadaşlar kiminiz ağrılı oluyrum diyorsunuz kiminiz başka birşey halinize şükredin yinede.ben 22 yaşındayım bekarım adetlerim çok ağrılı oluyordu vede duzensız bunun ıcın doktora gıttım vede hormon tahlıllerı yapıldı sonucu ne çıktı bılıyormusunuz erken menepoz vede hayatım karardıbı tedavısı falanda yok bılyormusunuz cok kotuyum depresyondayım allahtan umıt kesılmezmıs.ben sımdı agrılıda olsa adet olabılmek ıcn neler vermezdım vedde allah korusun hıcbırınız boyle bırsey yasamayın aksatmayın doktora gıdın hormon testı yaptırın.bekar oldugum ıcın bende korkuyordum muayeneden ama bakıre oldugumuz ıcın sadece gobekten ultrasonla bakıyorlar korkulacak bırsey yok yanı.herkes doktora mutlaka gıtsın sonra ahlar vahlar ıse yaramıyormafoldumben
bendede enfeksiyon vardıtatlım banada doktorum fitil ve hap verdi ama benim erken olmadı 13 gün geç oldu adetim belkide yeni evli olduğunuz içindir hormonlar kendini yeniliyordur olur böyle şeyler belkide haplar erken getirmiştir adetinizi herkesin bünyesi farklı takmayın kafanızaa.s
arkadaşlar adet olduğumuzda sizdede topak topak kan geldii oluomu ped üstüne böle jel gibi akıntıyla sadce kan diil yani ...bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?