- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Adet görme konusunda düzensizlik çekiyorsanız özelden iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz...
ama bu bende ergenlikten beri var:S çokmu anormal herkeste kan su gibimi gelio
CADIARZU kızlar bende 2 aydır söktürücüyle oluyorum hormonlar norman ultrason sonucu iyi hiç bi sorun yok ama adet olamıyorum.neden ?
slm kızlar ben yeni üye oldum çok yararlı bi site olmuş hayran kaldım bende adet düzensizliği var bekarım hiç bi sorunum yok ağrı gibi her şey normal sadeçe günüm geçiyo 15 günü buluyo adet olmaya başladığımdan beri hep aynı çok nadir 2 3 defa günü gününe tuttu geçen sene doktora gittim bu arada 23 yaşındayım tahlillerde hiç bisorun çıkmadı hormonlarım normal yumurtalıklarımın yumurtlaması zayıfmış LUTENYL diye bi ilaç verdi6 ay kullandım hiç bir şeye yaramadı saadece 15 kilo almama sebep oldu aetimle beraber psikolojimde bozuldu. şimdi başka bi doktora gittim bana YAZZ diye bir doğum kontrol hapı verdi bekar olduğum için doğum kontrol haplarına karşı bi antipatim var kısırlık yaparmı diye korkuyorum dün kullanmaya başladım arkadaşlar sizden yardım istiyorum doktorlar ilaçlar satılsın diye bizim üstümüzden yararlanıyolar sakıncalı bi ilaçmı bu ilacı kullanıp bırakınca hamile kalan bayanlar varmı cevap bekliyorum herkezden şimdiden teşekkürler
canım yumurtalıklarının ultrason görüntüsünde sorun çıktı mı. polikistik over diye bir rahatsızlık var onun en önemli belirtileri kilo ve adet düzensizliğidir.bende de var polikistik. kilo sorunum yok ama adet düzensizliğim var. eğer polikistik isen bebek istemeyenlere doğum kont hapı kullandırır doktorlar. adetin ancak o şekilde düzene girebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?