Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

selam arkadaslar bir sorum olucak...ben 6 aylik evliyim ve dogum kontrol hapi kullaniyordum en son ekimin 7 sinde son hapi kullandim ve bitti bidaha kullanmadim...en son ekimin 12sinde hastalandim.o gunden beri adet görmedim acaba ilaci biraktigim icin olabilirmi?

ya bende gecen ayin 7sinde son dogum kontrol hapini ictim ayin kaci oldu ben hala hastalanmadim acaba ilactan dolayi olabilirmi...bilgisi olan varsa cevaplarsa memnun olurumm...

CADIARZU kızlar bende 2 aydır söktürücüyle oluyorum hormonlar norman ultrason sonucu iyi hiç bi sorun yok ama adet olamıyorum.neden ?

yaaa kactir yaziyorum kizlar biriniz cevap verin nolur:) 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi kullaniyorduum ama bitti biraktim.son hapimi ekimin 7 sinde ictim ve 12 ekimde hastalandim.bidaha hap kullanmadim ve hala hastalanmadim acaba hapi biraktigim icin olabilirmi.....yada hamile olabilirmiyim....ama karnimda ara ara adet görcekmisim gbi agri hissediyorum ve akintim var...böyle bi sorun yasayan varmi bilgilendirirseniz sevinirim...ACIL CEVAPP

selam bende yaklaşık 12 haftalık bebeğimi kaybettim bu ikinci düşük ilki 6 haftalıktı 1 yıl önce oldu ama o zaman bu kadar sorun yaşamamıştım eylül 1 de alındı hala regl olmadım doktora gittim farlutal verdi beş gün sonra aradan 10 gün geçmesini bekle dedi geçti ve hala regl olamadım tekrar dr a gittim ve 2buçuk santimlik kist oluştuğunu söyledi hormon testi istedi daha sonuçlarını almadım gebelikle alakalı olabilirmi bu durum ya da psikolojik buna benzer bişey yaşayanlar varmı aranızda yani düşük sendromu falan olabilirmi tekrar bebek düşünüyorum fakat önce sağlığıma kavuşmam gerektiğinide biliyorum

Arkadaşlar benimde adetlerimde düzensizlik var mesela çok stres yaptığım zaman o ay hiç olmuyor geçen ay olmadım ve kasıma girdik halen olmadı. Stres yaptıgım zaman hep böyle oluyor doktorada gittim herhangi bişey olmadıgını stresden olabileceğini söyledi stres bu derece etkiliyormu sizide ??

ya bende sorucam
her ay normal adet olurdum
bi iki gün önce yada geç geliodu bazen ama miktarı hep aynıydı
bu ay çok çok az geldi anlamadm
çok mutluydum bu ay ondanmı acaba
bi daha böle olursa doktora gidicem ama korktumda
yaşım 25

ama bu bende ergenlikten beri var:S çokmu anormal herkeste kan su gibimi gelio

ya ben de bunun cevabını çok aradm,çünkü doktorun birinden adet et parçası gibi topak topak gelirse bi sorun vardır diye duymuştum.etrafımdakilere sordum herkes normall karşıladı hee bizde de öle oluyo gibisinden,bende durmuyorum artık üstünde..:icecream:

bende hep düzenli oluyordum, ama 2 ayı geçti adet olmadım, doktora gittim, fizyolojik bir sebep yokmuş, kan tahlili ve ultrason olayında sorun yok. Bana doğum kontrol hapı verdi ama ben farlutal aldım onu kullanıyorum bugün bitiyor bakalaım ne olacak lmaz:

bende de hep adet düzensizlikleri oluyor evlendiğimdne beri ama birkaç gündü en fazla bu sene 10 gün geçince kış aylarında doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ilaçla düşürdük doğum kontrol hapı da düzene soktu ama hapı bırakıyorum yine gecikiyor. Ekimden beri de 10 günde bir regli oldum. Biraz stresli bir zaman geçirmiştim sanırım ondan. Geçen hafta yine erkenden regli olunca bitti ve bugün doktoruma gittim yine muayene etti ama hiçbirşey çıkmadı temizmiş anlamadım yine yasmin verdi kullancam bitcek yine gitcem bakalım.. Ama madem öyle neden bişi çıkmadı ki. Doktorun dediğine göre psikolojikmiş...

kızlar bende yaklaşık 1,5 aydır olmuyorum, evli olmadığım için hamile olma ihtimalim de yok, o yüzden stres nedeniyle olmadığımı düşünüyorum, genelde adetlerim günü gününe olmazdı yani her ay farklı günlerde olurdu bu sefer epey uzayınca telaşlandım biliyorum ki stres çünkü epey sıkıntılı dönemden geçiyorum haliyle adetime de yansıyor doktora gitmeyi düşünüyorum da hemen mi gideyim, yoksa olmasını bekleyip sonraki aylarda yine olmazsa o zaman mı gideyim bilemedim bana akıl verin kızlar?

slm kızlar ben yeni üye oldum çok yararlı bi site olmuş hayran kaldım bende adet düzensizliği var bekarım hiç bi sorunum yok ağrı gibi her şey normal sadeçe günüm geçiyo 15 günü buluyo adet olmaya başladığımdan beri hep aynı çok nadir 2 3 defa günü gününe tuttu geçen sene doktora gittim bu arada 23 yaşındayım tahlillerde hiç bisorun çıkmadı hormonlarım normal yumurtalıklarımın yumurtlaması zayıfmış LUTENYL diye bi ilaç verdi6 ay kullandım hiç bir şeye yaramadı saadece 15 kilo almama sebep oldu aetimle beraber psikolojimde bozuldu. şimdi başka bi doktora gittim bana YAZZ diye bir doğum kontrol hapı verdi bekar olduğum için doğum kontrol haplarına karşı bi antipatim var kısırlık yaparmı diye korkuyorum dün kullanmaya başladım arkadaşlar sizden yardım istiyorum doktorlar ilaçlar satılsın diye bizim üstümüzden yararlanıyolar sakıncalı bi ilaçmı bu ilacı kullanıp bırakınca hamile kalan bayanlar varmı cevap bekliyorum herkezden şimdiden teşekkürler

canım yumurtalıklarının ultrason görüntüsünde sorun çıktı mı. polikistik over diye bir rahatsızlık var onun en önemli belirtileri kilo ve adet düzensizliğidir.bende de var polikistik. kilo sorunum yok ama adet düzensizliğim var. eğer polikistik isen bebek istemeyenlere doğum kont hapı kullandırır doktorlar. adetin ancak o şekilde düzene girebilir.

ultrasonda bisorun çıkmadı herşey normaldediler yumurtlamayla ilgili bi sorun var geç oluyomuş kilom eskiden normaldi lutenyl diye bi ilaç verdi doktor ödem ve kilo yapıcıymış o yüzden kilo aldım şimdi başka bi doktora gittim bana yazz diye bi doğum kontrol ilacı verdi şimdi bu ilacı kullanıyorm 2 gün oldu benim tedirginliğim ilerde evlendiğimde çocuk sahibi olmak istediğimde bi engel olurmu beni dikkate aldığın için teşekkür ederim canım sağol kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…