- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
o nasıl bir ilaç yani adet düzensizliğine mi iyi geliyor yani zamanında regl olup hamile mi kalnıyor böylece ve hergün kullanılıyormu.. Hamile kalınınca ve daha öğrenmemişsek zararı yokmuu... detaylı anlatırmısın...
canım beni adetim su anda düzenli çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum. evlenmeden öncede kullanmıştım. benimde psikolojimde kötü. evleneli 3 ay oldu ve eşimle bebeğimiz olmasını çok istiyoruz ama bir yandan daha erken diyoruz bir yandan da malum durum. doktor bazı kişilerde evlenince yada doğumdan sonra bu sorun düzelir demişti. bende düzelmedi gibi görünüyor o yüzden de doktorum bebek olayını pek uzatmamam gerektiğini söylüyor. bakalım inşallah herşey iyi olur bitanem.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.adet düzensizliği sorunu bende de var. Ergenlik döneminden beri hiç düzenli olduğumu görmedim. daha sonrasında birsürü doktora göründüm.hepside yumurtalıklarında küçük kistler var ve bu yumurtalıklarını tembelleştirmiş dediler. O günden beri değişik değişik doğum kontrol hapları kullandım. Su anda evliyim ve kullanmaya devam ediyorum. ilacı kullandığım zaman gününde oluyor ama bırakınca tekrar basa dönüyorum. Su anda yasmin diye bi ilaç kullanıyorum memnunum. Bu ilacı kullanmadan önce 3 ay adet olmadığım zamanlarda oluyordu. Bu gibi durumlarda doktor tavsiyesi ile 5 günlük bi ilaç kullanıyordum. ilaç bitince hemen adet başlıyordu rahatlıyordum.
merhaba arkadaşlar bende adet düzensizliği yaşıyorum.18 yaşımdan beri gitmediğimn hastane kalmadı.şimdi 23 yaşımdayım ama sorunum hala geçmedi.özel hastanelerede gittim sigortayada.her gittiğim hastanede hep tahlil yaptılar.sonuç ise doktorların söylemesine göre dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyormus bana diana35 verdıler kullandım.kullandıgım zaman hasta oluyorum kullanmadıgım zaman hasta olamıyorum.birazda düzensiz kullandım 1ay kullandım 2 ay kullandım bıraktım hep.ama 6ay düzenli kullanmam gerekıyormuş bende öyle kullanmadım.doktorumda 6ay düzenli kullanıcaksın dememişti zaten.diana35 bende şişkinlik yaptı benı hep rahatsız etti başka doktora gittim ama oda bana aynı hapı verdı.bana evlenınce düzelir dediler.evlendım 1,5yıllık evlıyım ama yine düzelmedi.artık dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.çünkü çocukla ilgili sorun yaşamak istemiyorum.1ay önce tekrar doktora gıttım ve doktorum bana yumurtalıklarımda kist oldugunu söylediÇok üzgünüm çoook .bu doktorda bana diana35 kullanmamı soyledi ne zaman çocuk düşünürsem bu hapı kullanmayı bırakacakmışım.hastalıgımın 3,günü tekrar doktora gitcem ve bana tahlil yapcaklar.ne yapcagımı bılmıyorum been yaa kafamda çokk karışık.önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı?lütfen yardımcı olun arkadaşlarÇok üzgünüm çoook
canım istanbulun neresinde oturuyorsun ?
Arkadaşlar ben de doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım sizce napmalıyım..Ben normalde düzenli adet oluyorum, bir problemim yoktu bu aya kadar..Bu ay yüksek lisans tezimle ilgili savunmaya girdiğim döneme denk geldi adet günüm..Çok stres olduğum için dönemim tüm belirtilerini yaşamama rağmen adetim gecikti..Ve sonra iç çamaşırım kirlendi ama 3 gündür kanama yok..sizce doktora başvurmalı mıyım.Yoksa bu 1 aya özgü deyip bir daha ki ayı mı beklemeliyim..Yardım edebilecek arkadaş varsa fikir verirse sevinirim..
aynı sorun bendede var canım ben 1,5yıllık evlıyım ama eşimle ben şuan çocuk düşümüyoruz ama bu sorun yüzünden çocugum olmazsa diyede çok korkuyorumAllah hepimize acil şifalar versin canım.pisikolojim bozuldu valla geceleri düşünmekten uyuyamıyorum eşimide zorlamak istemiyrum napcam ben yaa kafamçokkarıştı
mrb canım bendede aynı sorun var bende ergenlikden beri ilaç kullanıyorum dogum kontrol hapı kullanmayınca hasta olamıyorum kullandıkdan sonra hasta oluyorum.3ay 4ay hasta olmadıgımı bılıyorum sonra doktora gıdıyorum doktorda bana farlutal diye bi hap verıyor beşgünlük sabah akşam kullanıyorum hap biter bitmez hasta oluyorumgeçen ay doktora gittim yumurtalıklarımda kist varmıs adet duzensızlıgım ondanmıs yumurtalıklarım tembel çalısıyormuss ilaç kullanmam şartmıs hastalıgımın 3,günü tahlil yaptırcam bakalım ne çıkcak bu sorundan ne zaman kurtulcaz:1no2:
bagcılarda oturuyorum canım
canım bende 3 aylık evliyim ama şimdiden çocuk istiyoruz eşimle.bir yandan da erken diyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. inşallah hepimizin yavruları olur.istersen yavaş yavaş kendinizi bu çocuk fikrine alıştırın canım. bebeğinizin erken olması sonradan sorun yaşamanızdan iyidir değil mi?opuyorumnanaktan
inşallah bir sorun çıkmaz bitanem. sonucu yazarsan sevinirim.
aaa bak canım bu çok iyi. ben edirnede oturuyorum. sadece doktorum için istanbula gelip gidiyorum. senin hemen dibindeymiş. polikistik olduğumu öğrenince bir sürü doktorla görüştüm senin gibi gittim geldim bir sürü yere. sonra netten doktorumu buldum. Allah bin kere razı olsun ondan. önce iltihabımı geçirdi ki aylardır uğraşıyordum. sonra polikistik belirtilerim de tamamen geçti. hormonlarım düzeldi kistlerimin hepsi gitti. ki bunu diane 35 yasminle yapmadı. ben kullanmak istemiyorum dedim alternatif tedavi oluşturdu. bakırköyde muayenesi carouselin karşısında. burcu kardaş arslan ismi. google da arat dünnya bilgi var hakkında.muayene ücreti de çok uçuk deil. sana her şeyi anlatıyor sabırla dinliyor cevaplarını anlayabileceğimiz şekilde veriyor. çok insancıl çok.. kesinlikle öneririm canım hem sana hem arkadaşlara. bir ara onunla ilgili bir topik açıcam zaten. herkes faydalansın böyle güzel doktorlardan..
eşininde seninde çocuk istemen ne kadar güzel:) ben kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum zaten ama eşim pek öyle degil.eşimin pek istememeside maddi durmevimiz kiraa bi ev almayı düşünüyoz.aslında çok haklısın canım ilerde çocuk için sorun yaşamaktansa erken olması daha iyi.
eşinde haklı ama canım bizimde evimiz kira.bizde nişanlıyken felan ev almadan çocuk yapmayalım diyorduk ama artık kararımız değişti. biraz daha birikim yapıp(doktor kontrolleri,doğum ve hazırlıklar için) hemen yapmak istiyoruz.hepimiz için hayırlısı bitanem
aaa bak canım bu çok iyi. ben edirnede oturuyorum. sadece doktorum için istanbula gelip gidiyorum. senin hemen dibindeymiş. polikistik olduğumu öğrenince bir sürü doktorla görüştüm senin gibi gittim geldim bir sürü yere. sonra netten doktorumu buldum. Allah bin kere razı olsun ondan. önce iltihabımı geçirdi ki aylardır uğraşıyordum. sonra polikistik belirtilerim de tamamen geçti. hormonlarım düzeldi kistlerimin hepsi gitti. ki bunu diane 35 yasminle yapmadı. ben kullanmak istemiyorum dedim alternatif tedavi oluşturdu. bakırköyde muayenesi carouselin karşısında. burcu kardaş arslan ismi. google da arat dünnya bilgi var hakkında.muayene ücreti de çok uçuk deil. sana her şeyi anlatıyor sabırla dinliyor cevaplarını anlayabileceğimiz şekilde veriyor. çok insancıl çok.. kesinlikle öneririm canım hem sana hem arkadaşlara. bir ara onunla ilgili bir topik açıcam zaten. herkes faydalansın böyle güzel doktorlardan..
sende haklısın canım.şimdi ev için birikim yapıyoz ama ya yaptıgım o birikim yarın öbür gün çocuk masrafından fazla olursa vay benim halımee.çok haklıısn canım ben eşimle bi tekrar görüşeyeim konunun ne kadar önemli oldugunu daha açık bi şekilde anlatayım :)aslında zorlamakda istemiyorum ama zorlamadanda olmayacak herhalde.tahlılerımı yaptırmayı bekliyorum tahlil bi yapılsında o zaman anlayacagım durumumun ne oldugu canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?