Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

evet adet düzensizliğine polikistik overe , hormon dengesizliğine
kısacası hamile kalmak isteyenler için yurt dışında üretilmiş doğurganlık arttıran vitamin
içeriğinde antioksidan,folik asit,Gingko,sibirya ginsengi gibi vitaminler var
eşinin sperm sayısı düşük olanlar için fertilaid men var beraber kullanıp şansınızı arttırabilirsiniz

aynı sorun bendede var canım ben 1,5yıllık evlıyım ama eşimle ben şuan çocuk düşümüyoruz ama bu sorun yüzünden çocugum olmazsa diyede çok korkuyorum Allah hepimize acil şifalar versin canım.pisikolojim bozuldu valla geceleri düşünmekten uyuyamıyorum eşimide zorlamak istemiyrum napcam ben yaa kafamçokkarıştı

mrb canım bendede aynı sorun var bende ergenlikden beri ilaç kullanıyorum dogum kontrol hapı kullanmayınca hasta olamıyorum kullandıkdan sonra hasta oluyorum.3ay 4ay hasta olmadıgımı bılıyorum sonra doktora gıdıyorum doktorda bana farlutal diye bi hap verıyor beşgünlük sabah akşam kullanıyorum hap biter bitmez hasta oluyorum geçen ay doktora gittim yumurtalıklarımda kist varmıs adet duzensızlıgım ondanmıs yumurtalıklarım tembel çalısıyormuss ilaç kullanmam şartmıs hastalıgımın 3,günü tahlil yaptırcam bakalım ne çıkcak bu sorundan ne zaman kurtulcaz:1no2:

canım istanbulun neresinde oturuyorsun ?

Arkadaşlar ben de doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım sizce napmalıyım..Ben normalde düzenli adet oluyorum, bir problemim yoktu bu aya kadar..Bu ay yüksek lisans tezimle ilgili savunmaya girdiğim döneme denk geldi adet günüm..Çok stres olduğum için dönemim tüm belirtilerini yaşamama rağmen adetim gecikti..Ve sonra iç çamaşırım kirlendi ama 3 gündür kanama yok..sizce doktora başvurmalı mıyım.Yoksa bu 1 aya özgü deyip bir daha ki ayı mı beklemeliyim..Yardım edebilecek arkadaş varsa fikir verirse sevinirim..

Arkadaşlar reglisinde gecikme olupta doktora gidip rahminde kalınlaşma tespit edilen oldu mu... Ben bugün doktora gittim rutün kontrol için reglim gecikmemişti daha randevu aldığımda randevu günüm gelene kadar gecikti doktor karındna baktı rahim iç zarı kalınlaşmış dedi ama bir sorundna söz etmedi birde akıntın varmı diye sordu. Hormon testi istedi beta hcg de vardı içinde ama hamile olaiblirmiyim. cuma günü alcam sonuçları yani öğrenmke istediğim her regli gecikmesi rahim iç zarının kalınlaşmasına neden oluyor mu yaşayan var mı...

bence bir aylık gecikme o kadarda önemli değil
dediğin gibi stres kaynaklı olabilir
diğer aylardada devam ederse hekime görünmelisin

canım bende 3 aylık evliyim ama şimdiden çocuk istiyoruz eşimle.bir yandan da erken diyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. inşallah hepimizin yavruları olur.istersen yavaş yavaş kendinizi bu çocuk fikrine alıştırın canım. bebeğinizin erken olması sonradan sorun yaşamanızdan iyidir değil mi?opuyorumnanaktan

inşallah bir sorun çıkmaz bitanem. sonucu yazarsan sevinirim.

arkadaslar benim de sorunum gecikmekden yana deil,erken olmamda.bu ayin icinde 10 gunde bir oldum .30 aralikda bitmisti,9 ocakda yine oldum.bu ucuncu tekrarlayisi ve her seferinde cok yogun yasiyorum.doktora gidicem ama boslugunu yakaliyamiyorum.kistten supeleniyorum ben ama okudugum yazilarda kistti olan arkadaslar hep gecikme yasiyormus.tam terside olabiliyo mu acaba.bir de 2 yildir ilk gunu sol bacagim kasiliyo ve muthis agriyo bunu icin doktora gitmistim ama bir netice cikmadi.bilgisi olan arkadaslarim varsa bunu benle paylasirlarsa cok sevinirim.tesekkurler.

bagcılarda oturuyorum canım

aaa bak canım bu çok iyi. ben edirnede oturuyorum. sadece doktorum için istanbula gelip gidiyorum. senin hemen dibindeymiş. polikistik olduğumu öğrenince bir sürü doktorla görüştüm senin gibi gittim geldim bir sürü yere. sonra netten doktorumu buldum. Allah bin kere razı olsun ondan. önce iltihabımı geçirdi ki aylardır uğraşıyordum. sonra polikistik belirtilerim de tamamen geçti. hormonlarım düzeldi kistlerimin hepsi gitti. ki bunu diane 35 yasminle yapmadı. ben kullanmak istemiyorum dedim alternatif tedavi oluşturdu. bakırköyde muayenesi carouselin karşısında. burcu kardaş arslan ismi. google da arat dünnya bilgi var hakkında.muayene ücreti de çok uçuk deil. sana her şeyi anlatıyor sabırla dinliyor cevaplarını anlayabileceğimiz şekilde veriyor. çok insancıl çok.. kesinlikle öneririm canım hem sana hem arkadaşlara. bir ara onunla ilgili bir topik açıcam zaten. herkes faydalansın böyle güzel doktorlardan..

eşininde seninde çocuk istemen ne kadar güzel:) ben kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum zaten ama eşim pek öyle degil.eşimin pek istememeside maddi durm evimiz kiraa bi ev almayı düşünüyoz.aslında çok haklısın canım ilerde çocuk için sorun yaşamaktansa erken olması daha iyi.

sagol canım :)bende bi araştırayım.bencede bir topik hazırla arkadaşlar yararlansın canım :)

eşinde haklı ama canım bizimde evimiz kira.bizde nişanlıyken felan ev almadan çocuk yapmayalım diyorduk ama artık kararımız değişti. biraz daha birikim yapıp(doktor kontrolleri,doğum ve hazırlıklar için) hemen yapmak istiyoruz.hepimiz için hayırlısı bitanem

sende haklısın canım.şimdi ev için birikim yapıyoz ama ya yaptıgım o birikim yarın öbür gün çocuk masrafından fazla olursa vay benim halımee.çok haklıısn canım ben eşimle bi tekrar görüşeyeim konunun ne kadar önemli oldugunu daha açık bi şekilde anlatayım :)aslında zorlamakda istemiyorum ama zorlamadanda olmayacak herhalde.tahlılerımı yaptırmayı bekliyorum tahlil bi yapılsında o zaman anlayacagım durumumun ne oldugu canım hayırlısı

canım ya bişey sorcam burcu hanımı araştırdım biraz muayne ücerti 120ytl tahliller300-400bulurmu peki hiç tahlil yaptrıdın mı canım

hakkınızda hayırlısı canım

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR!!!Doğum kontrol hapı içiorum adetlerimin düzenlemesi için kanamalar gununde oluyor o yuzden bir şikayetim yok.Ama içtiğim hapın ortalarına geldiğim zaman ve o gunlerden itibaren KAHVERENGı LEKELER GELıYOR inanın bıktım artık gözetlemekten böyle sorunu olan varmı?Lütfen cevap yazın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…