Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Arkadaşlar bugün doktordan sonuçlarımı aldım reglimde gecikmişti estrojenim yüksek çıktı muayenemde de rahmimin kalınlaştığını söylemişti ama regli olup sökülemediğim için mi yoksa yumurtlama olmadığı için mi kalınlaşma oldu bilmiyorum. Adet söktürcü verdi doktor kullanacağım ve regli olunca yumuetlama gününde gidicem yumurtlarıma bakılacak acaba yumurtlamamda sorun var mıdır yoksa regli oluca sorun kalkar mı rahmin ve estrojenim normale döner mi...

selam kızlar

benım gecen ay adetım 12 sınde geldı hıç şaşmazdı en fazla 15ınde muhakkak gelırdı halen daha yok bıde gecen ay adetım 4 gun sürdü bittiğinden beri cok koyu peynırımsı akıntım geldı neden acaba halen daha var
bekarım bu arada
cok sıkıntı verıyor bana

canım ya bişey sorcam burcu hanımı araştırdım biraz muayne ücerti 120ytl tahliller300-400bulurmu peki hiç tahlil yaptrıdın mı canım

yok canım ya bulmaz benden hormon testi istedi 120 ye yaptırdım ama orada değil. edirnede yaptırıp geldim. başka da test istemedi zaten. hatta o hormon testini devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabiliyorsun oranın doktoru isterse. mutlaka git canım maddi durumun elveriyorsa..

arada adet gecikmesi olabilirmis yilda bir iki defa bu nprmalmis bildigime gore stresten hava degisikliginden yada hic sebeb yokken ama eger cok fazla gecikirse gunun yada her ay gecikmeli duzensiz olursa o zaman bi doktora gorunmende fayda var bence

Arkadaşlar bende de PKO var. Ben senelerdir adet düzensizliği yaşıyorum. Evlendikten sonra adet olamama süresi daha da uzadı. Birincisi eğer sıkıntılı bir dönem geçiriyorsan sebep bu olabilir. Yada hormonal bir değişikliğe bağlı olabilir. ( kilo alma, kilo verme gibi ) Geçmiş olsun canım. Beklenen adet gelmediğinden benim hormonlar hep tavan:bbo: ve genelde hep başım ağrır, midem bulanır.

Arkadaslar benide endiselendiren bir durum var. Tüm gün calistigim icin maalesef henüz doktora gitmeye imkanim olmadi. Benim adetim tam 3 hafta gecikti, yani aralik ayinda hic adet olmadim. Bundan tam 1 hafta öncesi simsiyah leke gelmeye basladi ve bu tam 1 haftadir sürüyor. Hatta bazen bi azaliyor, bi cogaliyor. Bunu daha öncede yasayan oldumu?? Bir fikri olan varmi acaba, ne olabilir?? Simdiden yorumlariniz icin tesekkür ederim.

anladım canım yaa bilgi için çok sagol.120 iyiymiş canım yaa.devlet hastanesinde yaptırabılmekde güzelmiş.ben şimdi bi hastaneden randevu aldımm.canım perşembe günü gidip muayne olcam bakalım ordan memnun kalmazsam burcu hn.giderim.benim için dua et canım inş.kötü bişey çıkmaz.tekrar sagol :)

bence bi doktora git canım böyle şeyler ertelemeye gelmiyor ilerde sorun çıkartıyor.bir doktora görünmenin faydası var canım

inş bir sorun çıkmaz da gitmek zorunda kalmazsın. ama eğer sorun varsa doktorundan memnun bile olsan kesinlikle Burcu Hanıma da git derim ben. sonuçta bu hastalık grip gibi değil. tedavisi uzun sürebiliyor. sonra tekrarlayabiliyor. ama sorun bile olsa yaşın çok genç. bunun avantajı olacaktır sen de. erken başlamak da çok önemli çünkü

hanımlar benim de bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim.benim normalde adetim 2-3 gün öne gelirdi ama 2 aydır 9 gün öne geldi.en son bu ayın 2 sinde regli oldum ve bü gün yine bi karın ağrısı hissediyorum olmak üzereyim ama daha reglim biteli 10 gün oldu bu ne ya hiç bişey anlamadım.bu arada 1,5 yıllık evliyim ve daha önce böyle sorunlarım olmamıştı.yazılanların çoğunu okudum herkes olamamaktan şikayetçi ve geç oluyor ama benim de tam tersi çok sık oluyorum.yardım lütfenakannehir:bbo:

canım geç adet görmek gibi sık adet görmek de iyi değil. çok basit bir sebep stres kilo alımı ya da verimi gibi bir durum olabileceği gibi kist gibi bir durumda olabilir. vakit geçirmeden doktora git derim ben

çok sagol canım birazda olsa içimi rahatlattın sen nasıl oldun iyimisin

çok şükür ben iyiyim canım. işte şu an sadece prolaktin yüksekliği sorunum kaldı. inş o sorun da bitince meleğime kavuşmak için bekliyor olacağım :Saruboceq:

iii valla ne güzel canım inş.o sorunda hemen gider :Saruboceq:

bakalım ben ne yapcam aslında bu hastalıgım yüzünden çocuk düşünüyorum aslında olsun bi tane sonuçda bakılır 2 arada büyür diyorum ama eşim hiçç lafını bile etmiyor çok kötüyüm yaa napcam been bilmiyorum akşm konustum yine eşimle gitmedigin hastane kalmadı yine sana aynı hapı vercekler sankı farklı bişey mi vercekler diyor.hemen kestirip atıyor.sanki ben onun hiç umrunda degılmısım gıbı hissediyorum bilmiyorum yaa napcam bensenağlama

eşin kaç yaşında canım?

mrb.canım bende hap kullanıyorum ama hapın ortasında falan gelmiyor bende kahve rengi lekeler daha dogrusu hiç gelmiyordu ama su son bir haftadır felae sankı hasta oluyormusum gibi geliyor valla yarın doktora gitcem bu sorunumuda soyleyecem sana yazarım canım ama bence sende bi doktora görün

canım geç adet görmek gibi sık adet görmek de iyi değil. çok basit bir sebep stres kilo alımı ya da verimi gibi bir durum olabileceği gibi kist gibi bir durumda olabilir. vakit geçirmeden doktora git derim ben

saol canım bu ay da böyle bi sorun olursa gidicem sanırım.aslın da korkudan cesaret edemiyorum ya bişey çıkarsa diye:1no2:

nasıl bi tedavi gördün de adetin düzene bindi canım
benimde hep geçer adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…