- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
polikistik over hastası olan varmı ?
iyi akşamlar arkadaşlar, benim de adetim düzensiz olmaya başladı,
en son 6 ocakta oldum ve bugün 21 ocak tekrar oldum, ondan önce 7 aralık - 21 ekim yani bu ay adetim biteli 10 gün oldu yine oldum
Bu kadar erken adet olan arkadaşlar var mı benim gibi, dr kontrolünde olan, acaba sorun ne olabilir?
ya bu sitede insanlari birlestiren ayni dertler herhaldearkadaşlar benimde adetim 35 gün yada 36-37 günde falan olurdu hatta geçen ay rekor yaptım 43 e çıktı.
sitede bal-çörek otu-tarçın karışımını okumuştum onu uyguladım adetin 2.günü başlayıp sabah akşam aç karnına bi kaşık yeniyo 11.güne kadar hem yumurtaları kaliteli yaıyo hemde adeti düzenliyomuş hemde adetim hiç ağrısız geçti nerdeyse normalde ağrı kesici alırdım ve bu ay adet belirtilerim başladı bile hemde bu gün daha 26.günüm galiba bu ay normal bir zamanda adet olucam.
üstelik ben doktorada gidiyorum bebiş için doktor hormon tahlilleri istedi benden adetin 3.günü adetimin düzensiz geç olduğunu söledim ama doktor hormon tahlillerin temiz herhangi bir sorun yok dedi muayenede etti kist vs.bişi de yok
benim vardı 6ayöncesine kadar... ama simdi gecti hamile kaldım çok şükür. kilo verdim ve düzenli spor yaptım .tatlı faktörüde çok önemli. doktorun dediklerine uydum. kendiliğinden geçti. 3ay adet görmediğim oluyodu. çok fena bişey
busem87 canım ben oldum o polikistik overden yumrtlayamama sıkıntsıdır adeti engeller kilo önemli nedenidir eğer kilo varsa ve verirsen düzene girer korkulacak bişeyi yoktur ben hap tedavisi gördüm farlutal kullandıım...
hakkınızda hayırlısı canım
canım gözün aydın hayırlısı olsun çok sevindim adına. doktorun nasıldı memnun kaldın mı peki?
teşekkür ederim canım çok sagol.dün muayne oldum işte polikistik over dedı doktorum tedavıye başlamam lazımmıs.ilaç verdi söktürücü farlutal onu kullanıyorum hastalıgım 3,günü tahlil falan yapcak.seşimlede akşam konustum durum bu bu dedım herşeyi anlattım o zaman tedaviye başla dedi çok mutluyum yaaa.evet canım doktorumdan memnun kaldım güler yüzlü bi bayan derdini dinliyor yol gösteriyor sana.ilk gidişimdi bu doktora ama iyi birine benziyor bakalım tahlillerimi bi yaptırayım inş.daha ççok memnun kalırım.
artık bendebi anne adayıyım.çok heycanlıyım yaaa biran once tedaviye başlamak istiyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?