Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

arkadaşlar benimde adetim 35 gün yada 36-37 günde falan olurdu hatta geçen ay rekor yaptım 43 e çıktı.
sitede bal-çörek otu-tarçın karışımını okumuştum onu uyguladım adetin 2.günü başlayıp sabah akşam aç karnına bi kaşık yeniyo 11.güne kadar hem yumurtaları kaliteli yaıyo hemde adeti düzenliyomuş hemde adetim hiç ağrısız geçti nerdeyse normalde ağrı kesici alırdım ve bu ay adet belirtilerim başladı bile hemde bu gün daha 26.günüm galiba bu ay normal bir zamanda adet olucam.
üstelik ben doktorada gidiyorum bebiş için doktor hormon tahlilleri istedi benden adetin 3.günü adetimin düzensiz geç olduğunu söledim ama doktor hormon tahlillerin temiz herhangi bir sorun yok dedi muayenede etti kist vs.bişi de yok

mrb arkadaşlar bugun hastaneye gittim.doktorum hastalıgımın polikistik over oldugunu söyledi hastalıgımın üçüncü günü gidip hormon tahlilleri yaptırcam.tahlillerime göre doktorum tedaviye başlayacak.bakalım inş.kötü bişey çıkmaz.çocuk için tedavi görmem gerekebilirmiş bakalım bu akşam eşimle konuşucam.inş.çocuk ister bende biran önce tedaviye başlarım.benim için dua edin arkadaşlar

iyi akşamlar arkadaşlar, benim de adetim düzensiz olmaya başladı,
en son 6 ocakta oldum ve bugün 21 ocak tekrar oldum, ondan önce 7 aralık - 21 ekim yani bu ay adetim biteli 10 gün oldu yine oldum
Bu kadar erken adet olan arkadaşlar var mı benim gibi, dr kontrolünde olan, acaba sorun ne olabilir?

polikistik over hastası olan varmı ?

benim vardı 6ayöncesine kadar... ama simdi gecti hamile kaldım çok şükür. kilo verdim ve düzenli spor yaptım .tatlı faktörüde çok önemli. doktorun dediklerine uydum. kendiliğinden geçti. 3ay adet görmediğim oluyodu. çok fena bişey

bazen hormonlardan dolayı olabiliyo. istersen bi doktora görün.

selam kızlar öncelikle hepinize merhaba siteye yeni üye oldum çok sıcak ve güzel oratmı var... benim sizlere bi sorum olacak yaklaşık 3 -4 aydır düzensiz adet dönemi geçirdim.. geçen ay farlutal denen hapla getirttim... sınava hazırlanıyorum ve bu ay ailesel stres yaşıyorum fakat 2 gündür kasık ve bel bölgemde aşırı baskı ve ağrı var ...neden olabilir acaba kist olma ihtimali yüksek mi?** yardım ederseniz bi de bu konuyu kafama takmamış olurum şimdiden teşekkür ederim...

busem87 canım ben oldum o polikistik overden yumrtlayamama sıkıntsıdır adeti engeller kilo önemli nedenidir eğer kilo varsa ve verirsen düzene girer korkulacak bişeyi yoktur ben hap tedavisi gördüm farlutal kullandıım...

Alıntı:
deja__vu kullanıcısından alıntı
daha önce kist vardı bende zaten bikaç yıl evvel tedaviyle sildi.

daha sonra bikaç ay önce de yine gitmiştim doktora o zaman da dedim bu sorunumu,

doktor baktı kist falan yok dedi sanırım stresten falan oluyor bilmiyorum başka nedeni ne olabilir ki,

ultrasona da girdim hiçbişey çıkmadı çok şükür.

ya dajavu benimde aynsi oluyordu bi kac yil once kistten tedavi oldum ilaclardan sonra bayagi duzelmisti simdi bu ay yine gec oldu dedim bebekmi yok kistten supheleniyorum haftaya hem hormon tahlili hemde ultrason yapacam insallah bende senin gibi bisey cikmaz

ya bu sitede insanlari birlestiren ayni dertler herhalde
bende bes aydir 35 36 gunde bi oluyodum bu ay 47 oldu keske deneseydim ama adetim 3 gun bitti bi dahaki aya deneyecem bende faydasini gorursen bizede haber ver insallah

evet canım bende öylee ilaç kullanmasan 3-4 ay hasta olmadıgımı bılıyorum.bende kılo sorunun yok kılolu bı insan degılım sadece biraz göbek var.şuan hamıleseın galıba ne kadar tedavıden sonra hamıle kalabıldın canım bilgi verrisen sevinirim opuyorumnanaktan

kizlar benimde 3.gun bitiyor 4 ve 5 tede biraz oluyor..doktora da soyledim ama bisey demedi normal mi yani bu..:bbo:eskiden 5 gun olurdu simdi olmuyoreyvahedigeldismile

mrb.kilo sorunum yok canım kılom iyi sadece biraz göbek var.bende hap kullandım diana35 kullandım bıraktıgım zaman 2-3ay hasta olamıyordum sonra doktorum bana farlutal veroyordu.dünkü doktorumda farlutal verdı hastalıgım 3,günü tahlıl yaptırcam canım sonrada bebiş için tedaviye başlayacazopuyorumnanaktan bilgi için çok teşekkürler canım birazda olsa rahatladım opuyorumnanaktan

canım gözün aydın hayırlısı olsun çok sevindim adına. doktorun nasıldı memnun kaldın mı peki?

canım gözün aydın hayırlısı olsun çok sevindim adına. doktorun nasıldı memnun kaldın mı peki?

teşekkür ederim canım çok sagol.dün muayne oldum işte polikistik over dedı doktorum tedavıye başlamam lazımmıs.ilaç verdi söktürücü farlutal onu kullanıyorum hastalıgım 3,günü tahlil falan yapcak.seşimlede akşam konustum durum bu bu dedım herşeyi anlattım o zaman tedaviye başla dedi çok mutluyum yaaa.evet canım doktorumdan memnun kaldım güler yüzlü bi bayan derdini dinliyor yol gösteriyor sana.ilk gidişimdi bu doktora ama iyi birine benziyor bakalım tahlillerimi bi yaptırayım inş.daha ççok memnun kalırım.
artık bendebi anne adayıyım.çok heycanlıyım yaaa biran once tedaviye başlamak istiyorum opuyorumnanaktan

ahh canım çok sevindim doktorunla da iyi bir elektrik yakalamana.sana destek olacak bir doktora denk geldiysen bu çok olumlu bir gelişme. bu hastalıkta en büyük düşman stres ve kilo. ikisi de hormonların baş düşmanı çünkükötükedihüso evet artık sen de bir anne adayısın. inş çabucak gelir meleğin sana. gencecik bir anne olursun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…