- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
benim vardı 6ayöncesine kadar... ama simdi gecti hamile kaldım çok şükür. kilo verdim ve düzenli spor yaptım .tatlı faktörüde çok önemli. doktorun dediklerine uydum. kendiliğinden geçti. 3ay adet görmediğim oluyodu. çok fena bişey
ahh canım çok sevindim doktorunla da iyi bir elektrik yakalamana.sana destek olacak bir doktora denk geldiysen bu çok olumlu bir gelişme. bu hastalıkta en büyük düşman stres ve kilo. ikisi de hormonların baş düşmanı çünkükötükedihüso evet artık sen de bir anne adayısın. inş çabucak gelir meleğin sana. gencecik bir anne olursun inş..
sizin adınıza çok sevindim canım. inşallah en kısa sürede meleğin gelir. darısı benim başıma inşallahopuyorumnanaktanmrb arkadasım dün doktora gittim muayne oldum hastalıgım polıkıstık overmiş.akşamda eşimle konustum bebiş için tedaviye başlıyoruz çok mutluyum çokkk bu benim için süper bişey mutlulugumu paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
evet canım bende öylee ilaç kullanmasan 3-4 ay hasta olmadıgımı bılıyorum.bende kılo sorunun yok kılolu bı insan degılım sadece biraz göbek var.şuan hamıleseın galıba ne kadar tedavıden sonra hamıle kalabıldın canım bilgi verrisen sevinirim opuyorumnanaktan
canım öncelikle Allah sağlıkla meleğini kavuşturur inş sana. tedavi sürecinden bahseder misin bide şu tatlı faktöründen lütfen. bu hastalığı yenip gebe kalan arklardan hem moral alıyoruz hem de bilgi.. şimdiden tşk ederim
adetım 2 ay gectı test aldım cıkmadı bsy doktora gıtmedım henuz farlutal kullndım 5 gun gectı olac bıtelı hala bsy yok bu konuda bılgısı olan varmı.
adetım 2 ay gectı test aldım cıkmadı bsy doktora gıtmedım henuz farlutal kullndım 5 gun gectı olac bıtelı hala bsy yok bu konuda bılgısı olan varmı.
polikistik over.. kilo verdim gitti. korunmayı bıraktım 8ay sonra hamile kaldım. insallah allah isteyen herkese verir..
amin canim inşallahhh :))) tedavi gibi uzun dönemli bişi olmadı benim allaha şükür çünkü ben bekarken de adet düzensizliğim vardı. inanın moralim sürekli bozuluyodu cocuk sahibi olamicam diye korkuyordum. farlutal kullanırdım bekarkende ama sadece bi kac ay düzene giriyodum sonra yine aynı sıkılmıştım en sıon doktora gittim ve kilo vermem gerektiğini söyledi zaten hormonlarım yüzünden kilo alıyordum bide tatlı yumurtalıkları tembelleştiryormuş. bende tatlıyı kestim ve spora basladm yürüyüş yaptm hep bide kendi çapımda diyet. 13 kilo verdim o sıralarda korunmadık. Allah yüzümüze güldü... Çok stresliydim eşime belli etmiyodum her ay ama bu seferde olmadı die üzülüodum. en son test aldım mutusz mutsuz gittim testi yaptım şaşırdım . gerçekten mi dedim kendi kendime.. meğer olmuşşş :))))) gerçekten allaha şükrediyorum. İnşallah isteyen herkes bi an önce bebek sahibi olur. gerçi bende heyecanla bekliyorum Kızımı :))))):1rolleyes:
inş.canım kaç aylık hamılesın canım opuyorumnanaktan
benimde canım evlenmeden öncede vardı bu adet düzensizliği halada var şimdi bebek düşünüyoz bakalım allah nasip eder inş.canım.benım kılo 59 çokmu acaba bide bitki çaylarıyla zayıflasam olurmu acaba bilgi verirsen sevinirim canım opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum... doğuştan beynimden gelen bi sorunla regl olamıyorum doktora başvurduğumda bu teşhisi koydular öncelikle estrofem apını kullandım daha sonra onu bırakıp cyclo-progynova apını kulanmaya başladım hemen hemen 2 yıldır bu apı kulanıyorum düzenli kullandığımda regl im de düzenli oluyor ama kulanmadığım da da olmuyor ne yapmalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?