Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım öncelikle Allah sağlıkla meleğini kavuşturur inş sana. tedavi sürecinden bahseder misin bide şu tatlı faktöründen lütfen. bu hastalığı yenip gebe kalan arklardan hem moral alıyoruz hem de bilgi.. şimdiden tşk ederim

evet canım memnun kaldım doktorumdan iyi birisi.kilom yok benım sadece birazcık göbek var ama tedavıde kilo alırmıyım bılmem .işim biraz stresli ama olsun stres yapmıyacam.inş.canım çabuk gelir melegım :1hug:

sizin adınıza çok sevindim canım. inşallah en kısa sürede meleğin gelir. darısı benim başıma inşallahopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
Bir sorum var bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm Adetim yıllardr düzenlidir günü ve saati şaşmaz 15 aylık evliyim ve 3-4 aydr korunmuyorum.Çocuk istiyoruz 26 günde bir olurdu geçen ay 2 gün bu ay 5 gün erken oldu bunun nedeni ne olabilir.

Ben senin kadar evli degilim ama sana sunu soyleyebilirim sebebi ilaclari birakmandir bu cok normal korkulacak bisey yok sanirim sabret ya biraz zaman gecsin eminim duzene girer hemde doktorlar bir haftaya kadar duzensizligi normal sayiyorlar bu benim bildigim tabi

adetım 2 ay gectı test aldım cıkmadı bsy doktora gıtmedım henuz farlutal kullndım 5 gun gectı olac bıtelı hala bsy yok bu konuda bılgısı olan varmı.

polikistik over.. kilo verdim gitti. korunmayı bıraktım 8ay sonra hamile kaldım. insallah allah isteyen herkese verir..

amin canim inşallahhh :))) tedavi gibi uzun dönemli bişi olmadı benim allaha şükür çünkü ben bekarken de adet düzensizliğim vardı. inanın moralim sürekli bozuluyodu cocuk sahibi olamicam diye korkuyordum. farlutal kullanırdım bekarkende ama sadece bi kac ay düzene giriyodum sonra yine aynı sıkılmıştım en sıon doktora gittim ve kilo vermem gerektiğini söyledi zaten hormonlarım yüzünden kilo alıyordum bide tatlı yumurtalıkları tembelleştiryormuş. bende tatlıyı kestim ve spora basladm yürüyüş yaptm hep bide kendi çapımda diyet. 13 kilo verdim o sıralarda korunmadık. Allah yüzümüze güldü... Çok stresliydim eşime belli etmiyodum her ay ama bu seferde olmadı die üzülüodum. en son test aldım mutusz mutsuz gittim testi yaptım şaşırdım . gerçekten mi dedim kendi kendime.. meğer olmuşşş :))))) gerçekten allaha şükrediyorum. İnşallah isteyen herkes bi an önce bebek sahibi olur. gerçi bende heyecanla bekliyorum Kızımı :))))):1rolleyes:

benimde canım evlenmeden öncede vardı bu adet düzensizliği halada var şimdi bebek düşünüyoz bakalım allah nasip eder inş.canım.benım kılo 59 çokmu acaba bide bitki çaylarıyla zayıflasam olurmu acaba bilgi verirsen sevinirim canım opuyorumnanaktan

aslına sen kilolu değilsin bu iş kiloyada bağlı olmuyo kimisinde. senden daha zayf arkadasım var oda 6ay adet olamıodu :1shok: hormonlar yüzünden.. doktoruna sormanda fayda var.

selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum... doğuştan beynimden gelen bi sorunla regl olamıyorum doktora başvurduğumda bu teşhisi koydular öncelikle estrofem apını kullandım daha sonra onu bırakıp cyclo-progynova apını kulanmaya başladım hemen hemen 2 yıldır bu apı kulanıyorum düzenli kullandığımda regl im de düzenli oluyor ama kulanmadığım da da olmuyor ne yapmalayım

canım prolaktin horrmonu mu sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…