- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
sanırım öyle bişey reg olamıyorum bu hap sayesinde oluyorum
19 hafta oldm işte 5. ayın içindeyim :))):asigim:[/QUOTE
süper yaaa.Allahım bizede nasip eder inş.içimi çok rahatlattın canım çok sagol opuyorumnanaktan
busem ben hapı sabah1 aksam1 olarak kulladım hap bıtelı 5 gun oldu ama hala tık yok.napcam bılmıyorum
aslına sen kilolu değilsin bu iş kiloyada bağlı olmuyo kimisinde. senden daha zayf arkadasım var oda 6ay adet olamıodu :1shok: hormonlar yüzünden.. doktoruna sormanda fayda var.
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum... doğuştan beynimden gelen bi sorunla regl olamıyorum doktora başvurduğumda bu teşhisi koydular öncelikle estrofem apını kullandım daha sonra onu bırakıp cyclo-progynova apını kulanmaya başladım hemen hemen 2 yıldır bu apı kulanıyorum düzenli kullandığımda regl im de düzenli oluyor ama kulanmadığım da da olmuyor ne yapmalayım
bende uzun bir süredir adet düzensizliği yaşıyorum her ay farklı bir tarihte oluyo...nedenini ne olabilir arkadaşlar....
bende uzun bir süredir adet düzensizliği yaşıyorum her ay farklı bir tarihte oluyo...nedenini ne olabilir arkadaşlar....
19 hafta oldm işte 5. ayın içindeyim :))):asigim:
canım inşşllh kızına kavuşursun. Allah tamamına erdirsin... benmde adet düzensizliğim var 6 aylık evliyim evlendikten sonra her ay oldum ama çok az... dr gittim fsh 88 çıktı yumurtan yok dedi çok üzüldüm cyclo+ aspirin 1 ay kullandım 45 düştü 1 ay ara verdim başka dr gittim çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı. adet oldum tekrar ilaca dün başladım... inşllh fsh düşer yumurta olur da Rabbim bizede nasip eder. senin fsh kaç tı ? hormonların nasıldı?
merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim.henüz 4 aylık evliyim 34 yaşındayım.evlenmeden önce adetlerim inanılmaz düzenliydi hiç şaşmazdı evlendiğimden beri bende bir gariplik var.son aylardan örnek vermek gerekirse:
14 nisan-14 mayıs-13 haziran-14 temmuz-14 ağustos-15 eylül-( bu arada evlendim) evlendikten sonra:
21 ekim-15 kasım-19 aralık-ve bugün 25 ocak hala adet olmadım..idrar testi yaptım negatif çıktı.zaten adet olacakmışım gibi hissediyorum ama olamıyorum..evlendikten sonra benim gibi adet düzeni şaşan var mı acaba? biz çocuk istediğimiz için hiç korunmadık bu arada..
teşekkürler canım sagol opuyorumnanaktan
insallah canım hamile oldugun haberini yazarsın buraya sevinirim.. sıkıntın olursa yaz bana :)) dert etme allah bi şekilde veriyo zamanı var demekki. verende o alanda o sonucta. dua et sen ..opuyorumnanaktan
amin canım inş.hemen yazarım valla bakalım bir an önce hasta olup tahlıl yaptırmayı beklıyorum.sonra tedavi iştee en kısa zamanda kalırım inş.canım :Saruboceq:.bu hastalıgın olumsuz yonunu çok duydum canım ama çok sagol sen beni çok rahatlattın destegın içinde çok teşekkğrler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?