Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

düzenli kullanmalısın canım kafanada takmamalısın saati saati yutman gerekiyor saati şaşmamalı opuyorumnanaktan

bende uzun bir süredir adet düzensizliği yaşıyorum her ay farklı bir tarihte oluyo...nedenini ne olabilir arkadaşlar....

bende uzun bir süredir adet düzensizliği yaşıyorum her ay farklı bir tarihte oluyo...nedenini ne olabilir arkadaşlar....

ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ KATILDIM.CANIM BENIM AYNI PROBLEM BENDEDE VARDI VE HEP ONEMSIZ GORUP DOKTORA GITMEZDIM.AMA GECENLERDE GITTIM VE YUMURTALIKLARIMIN GEC CALISTIGINI SOYLEDI VE BUNA UYGUN BIR TEDAVI GORUYORUM SIMDI.BENCE HIC AKSATMA VE DOKTORA GIT INSALLAH ONEMLI BIRSEY YOKTUR CANIM.opuyorumnanaktan

19 hafta oldm işte 5. ayın içindeyim :))):asigim:

canım inşşllh kızına kavuşursun. Allah tamamına erdirsin... benmde adet düzensizliğim var 6 aylık evliyim evlendikten sonra her ay oldum ama çok az... dr gittim fsh 88 çıktı yumurtan yok dedi çok üzüldüm cyclo+ aspirin 1 ay kullandım 45 düştü 1 ay ara verdim başka dr gittim çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı. adet oldum tekrar ilaca dün başladım... inşllh fsh düşer yumurta olur da Rabbim bizede nasip eder. senin fsh kaç tı ? hormonların nasıldı?

çok geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda meleğine kavusturur inş.canım

merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim.henüz 4 aylık evliyim 34 yaşındayım.evlenmeden önce adetlerim inanılmaz düzenliydi hiç şaşmazdı evlendiğimden beri bende bir gariplik var.son aylardan örnek vermek gerekirse:
14 nisan-14 mayıs-13 haziran-14 temmuz-14 ağustos-15 eylül-( bu arada evlendim) evlendikten sonra:
21 ekim-15 kasım-19 aralık-ve bugün 25 ocak hala adet olmadım..idrar testi yaptım negatif çıktı.zaten adet olacakmışım gibi hissediyorum ama olamıyorum..evlendikten sonra benim gibi adet düzeni şaşan var mı acaba? biz çocuk istediğimiz için hiç korunmadık bu arada..

canım bende 6 aylık evlıyım ve aynı durum adet duzensızlıgı bendede oldu bır arkadasa daha aynı seye yazmıstım ordan okumussundur belkı doktora gıttım ve yumurtalıklarımda sorun oldugu cıktı.bence en yakın zamanda doktora gorun en ıyısı bu.olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim.ultrasonda mı çıktı yoksa tahlil mi yapıldı canım? daha doğrusu nasıl bir yol izlendi?

rica ederim canım ilk ultrasonda baktı daha sonra tam emın olmak ıcın kan tahliline yolladı canım bunun sonucunda bır tedavıye basladık.suan hersey yolunda gıdıyo tatlım.adet gecıkmesınden sonrakı ılk adetımı goruyorum suan doktorumun dedıgıne gore ılaclarımı zamanında ıcersem herseyın yoluna gırecegı.erken tedavi herzaman ıyıdır.bence fazla bekleme tatlım hemen bır uzmana basvur.olumunekankayizsmile

insallah canım hamile oldugun haberini yazarsın buraya sevinirim.. sıkıntın olursa yaz bana :)) dert etme allah bi şekilde veriyo zamanı var demekki. verende o alanda o sonucta. dua et sen ..opuyorumnanaktan

amin canım inş.hemen yazarım valla bakalım bir an önce hasta olup tahlıl yaptırmayı beklıyorum.sonra tedavi iştee en kısa zamanda kalırım inş.canım :Saruboceq:.bu hastalıgın olumsuz yonunu çok duydum canım ama çok sagol sen beni çok rahatlattın destegın içinde çok teşekkğrler canım

bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif yarın da dr gideceğim..eğer hamile değilsem neden regl olamıyorum?

bişey değil canım. insan yanlız kalınca daha cok kafasına takıyo destek olmayınca.. :) sen takma. hersey yoluna girer allahın izniyle

ya kizlar bendede ayni sorun varmis bende evlenmeden once adet duzensizligim vardi simdide 35 gunde oluyodu en son 47 olunca dr a gittim kistler varmis yumurtaliklarim tembelmis catliyamiyormus bizde bu ay adetim olunca tedaviye baslayacaz alina bakarsaniz ben bebek bi sene olmasa baslayacaktim ama kistlere bagli hormon bozuklugunu ogrenince ertelemek ancak zamn kaybi olur insallah bende iyilesirim inaniyorum hamilede kalabilirim doktor tedavisi zor olmadigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…