- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
ya kizlar bendede ayni sorun varmis bende evlenmeden once adet duzensizligim vardi simdide 35 gunde oluyodu en son 47 olunca dr a gittim kistler varmis yumurtaliklarim tembelmis catliyamiyormus bizde bu ay adetim olunca tedaviye baslayacaz alina bakarsaniz ben bebek bi sene olmasa baslayacaktim ama kistlere bagli hormon bozuklugunu ogrenince ertelemek ancak zamn kaybi olur insallah bende iyilesirim inaniyorum hamilede kalabilirim doktor tedavisi zor olmadigini soyledi
bişey değil canım. insan yanlız kalınca daha cok kafasına takıyo destek olmayınca.. :) sen takma. hersey yoluna girer allahın izniyle
bişey değil canım. insan yanlız kalınca daha cok kafasına takıyo destek olmayınca.. :) sen takma. hersey yoluna girer allahın izniyle
canım senin hormonların nasıldı? fsh falan kaçtı?
allahın izniyle kotu bırsey yoktur canım sen ıcını ferah tut.kendını uzme.bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif yarın da dr gideceğim..eğer hamile değilsem neden regl olamıyorum?
slm kızlar sogan suyunu denemedeyıysenız hemen deneyın ben denedım adım 42 gunde gelıodu 30 gunde geldı sayesınde cok sevındım
nasıl hazırlıyoruz canım soğan suyunu ve kac defa içtin eger bu konuda aydınlatırsan cok sevınırım.olumunekankayizsmile
canım bır orta boy soganı dorte boldum bır bardak su koydum 5 dakka kaynattım bıraktım ılıklasınca sabah aksam ıctım bazen bır kere ıctım bazen ıkı kez ama eskı gunume dondum cnm
burnunu tıka ıc burnunu acmadan agzına bır bıskuvı at kokusunu anlamıyorsun bıle zaman zamanla ole alısıryorsun kı yemek suyu gıbı gelıo ınsana:dance:
10 gün gecikme ile nihayet bugün ilaç falan kullanmaya gerek kalmadan regl oldum..ama bu gecikmelerin nedenini araştıracak dr.
merhaba.ben bu adet görmek için alınan haplarla ılgılı bısey sormak ıstıorum .acaba o alınan haplar nekadar sure ıcerısınde etkısını gosterıo ve %100 adet goruomuyuzz ?ayrıca bu ılacların ısımlerı nee? yardımcı olursanız cok sevınırımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?