Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım zaten en önemli detay senin yaptığın şey. pozitif bir doktor bulmak ve moralini yüksek tutmak.. daha önce de yazmıştım benim doktorum nerdeyse erkekleri hamile bırakıcaz rahat ol her derdin çaresi var der. bu anlayışla çok kısa zamanda sonuç alırsın. stres yapmamak çookk çokk önemli. çünkü hormonlar bayılıyor stres yapalım da onlar da cirit atsınlar istedikleri gibi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar sogan suyunu denemedeyıysenız hemen deneyın ben denedım adım 42 gunde gelıodu 30 gunde geldı sayesınde cok sevındım

slm kızlar sogan suyunu denemedeyıysenız hemen deneyın ben denedım adım 42 gunde gelıodu 30 gunde geldı sayesınde cok sevındım

nasıl hazırlıyoruz canım soğan suyunu ve kac defa içtin eger bu konuda aydınlatırsan cok sevınırım.olumunekankayizsmile

nasıl hazırlıyoruz canım soğan suyunu ve kac defa içtin eger bu konuda aydınlatırsan cok sevınırım.olumunekankayizsmile

canım bır orta boy soganı dorte boldum bır bardak su koydum 5 dakka kaynattım bıraktım ılıklasınca sabah aksam ıctım bazen bır kere ıctım bazen ıkı kez ama eskı gunume dondum cnm

burnunu tıka ıc burnunu acmadan agzına bır bıskuvı at kokusunu anlamıyorsun bıle zaman zamanla ole alısıryorsun kı yemek suyu gıbı gelıo ınsana:dance:

10 gün gecikme ile nihayet bugün ilaç falan kullanmaya gerek kalmadan regl oldum..ama bu gecikmelerin nedenini araştıracak dr.

canım benım cok tesekkur ederım.ıcmek zor olacak ama saglık ıcın deger...:d

benım adet duzensızlıgım vardı.ve cok sancılı gecıyordu.agrı kesıcı ıgneyle rahatlıyordum sadece.kadın dogum uzmanına gıttım.bana dogum kontrol hapı ve bıtkısel bır ılac verdı.ama adetım 1 hafta gecıktı.o 1 hafta boyunca hep agrım vardı.tekrar gıttım doktora ve adet getirici bi ilaç verdi 6 gün kullanmamı soyledı.salı gunu ılacım bıttı ve ben hala hasta olmadım.ama hala cok agrım var.hergun kesın hasta oldum dedırtcek derecede agrım oluyo.2 gun oncede koyu renkte bı akıntı geldı hatta adet oldum sandım.sımdı agrım cogaldı.sızce adetım yaklastıgı ıcın mı bu akıntı oldu yoksa terslık mı var cunku ıdrar tahlilimde kanda cıkmıstı..

merhaba.ben bu adet görmek için alınan haplarla ılgılı bısey sormak ıstıorum .acaba o alınan haplar nekadar sure ıcerısınde etkısını gosterıo ve %100 adet goruomuyuzz ?ayrıca bu ılacların ısımlerı nee? yardımcı olursanız cok sevınırımm...

merhaba canım dr. bana adet görmem için farltual diye bi ilaç verdi kullandım bikaç gün sonra adet gördüm.tabi ilacın etkisi her bünyede farklı olur sen yine de bi dr a git bence

arkadaslar regl asırı gecikiyor ve oluncada ilk gün normal 2. azalıyor 3.gün bitiyor önceden böyle degildi dogumdan 1 yıl sonra oldu neden oluyor bilmiyorum doktora ğittim ve bisey demedi bi fikri olan varmı

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bu ay yani ocakta hiç olmadım hamilede değilim nedeni ne olabilir ne olur yardım edin bana benim durumda olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…