Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

slm kızlar
bende cuma gunu doktora gıttım hormon testı yaptırdı
50 gundur adetım gelmıyordu
hormon bozuklugu cıktı
bı sokturucu hap verdı
bıde diane 35 ısımlı dogum kontrol hapı verdı
bende sızın aranıza katılayım dedım
bu ılacı kullananlarınız vardır

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bu ay yani ocakta hiç olmadım hamilede değilim nedeni ne olabilir ne olur yardım edin bana benim durumda olan varmı

her şey olabilir. sadece streste olabilir. polikistik de olabilir prolaktin yüksekliği de. adet düzensizliğinin tek bir sebei yoktur ki. o yüzden en kısa zamanda doktora git canım..

3 hafta gecmeden aradan tekrar oldum mafoldumben cok yoruyor beni bu düzensizlik , birde arkadslar afedersiniz ama ilk kahverengi koyu bisey bulasmis sonradan normal adet kani geldi nedir bu ya :sinifsinif:

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bu ay yani ocakta hiç olmadım hamilede değilim nedeni ne olabilir ne olur yardım edin bana benim durumda olan varmı

canım o dogumdan sonra 1 yıl için normal 1yıl boyunca hiç olmayanlarda var oda sundanmıs 1 yılda rahim kendini zor toplarmı herkeste degil am çogu insanda bu böyledir rahat ol yinede bir doktora görün derim çünkü dogum yapmıs kadınlar nasıl olsa bi tane var diyerek kendini bırakıyor oda üsütmeye sebep oluyor iltihablanma varsada düzenli olmaz

arkadaşlar benim düzensiz kanamam oldu doktora gittim lüteinleştirici hormonum çok yüksek çıktı bununla ilgili bilgisi olan varmı????

merhaba kızlar burda hemen hemen herkes adet düzensizliği veya gecikme yaşamış
bende de şimdi böyle bir problem var
35 yaşındayım ve adetlerim genelde düzenlidir bugüne kadar gecikme olmadı ama bazen erken olduğum olmuştur bu ay 11 gün geçti ve halen yok hamilelik de yok iki kere kan testi yaptım negatif
başkada jinekolojik bir problemim yok bildiğim
ekimde 2. tüp bebek yaptırdım pozitifti ama 8. haftada yani aralık 2 de kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 24 gün sonrada adet oldum normalinde 3-4 gün süren adetim 1 hafta sürdü kürtajdan sonra uzun sürebilirmiş o zaman gecikme olsaydı sorun etmezdim çünkü gecikme olabilirmiş ama şimdi neden gecikti acaba tirodtlerimde normal halen hiçbir belirti de yok göğüs ağrısı şişkinliği kasık ağrısı karın şişkinliği hiçbir belirti yok
kd doktoru bana çok uzak bu hafta işlerimin yoğunluğu nedeniyle gidemiyorum ama haftaya adet olsamda olmasamda gidicem bir problem varmı diğe
sizler gecikmelerden sonra ne zaman adet oldunuz ve doktor ne söyledi yazarmısınız

benim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..

NOLUUR YARDIM EDııN

benım 50 gun oldu halen daha yok

EYLUL08 hormonlarına baktır bence benımde hıc gecıkmezdı aynı gunde baslar aynı gunde bıterdı ılk bu ay bole oldu hormon bozuklugu cıktı ılac verdı sokturucu sonrada dogum kontrol hapı ıcıcem bakalım
ama çatlamak uzereyım

cevabın için sağol giz09 gidicem inşallah yakında hormon bozukluğu olabilir ama şimdi çok strese girdim artık bu kadın olmak çok zoooor ya

dilek666 geçmiş olsun canım senin durumunla ilgili bir bilgim yok ama zor olduğuna eminim doktor kontrollerini aksatma canım mutlaka vardır bir sebebi en kısa zamanda düzelmen dileğiyle

Bendede gecikme oluyor ya :mymeka:

ahada bönnn 3 gün gecti normal mi? ola
yada kistim vardı o gitmedi ondan mı? :mymeka:

3 gun daha aaz olmus stres yada kıst sebep olabılır
ilaç kullanıyormusun

benım 50 gun oldu catlıycamm kafayı yıyıcem artıkk :sinifsinif:

güzelim adet zaten 10 günü geçerse bi denğesizlik oluyor senin sorunun çok önemli bençe benim ablam adet oldu 15 gün devam etti durmayınca doktora gitti sonra doktor biraz daha kan kaybetseymisin seni kaybederdik dedi hormon ilacı verdi durdu hemen sonrada bidaha olmadı sen bence sürekli doktor degistirerek degilde iyi bi doktora git sonuna kadar tedavini ol eger doktorunu sürekli degistirirsen bi fayda göremezsin çünkü hepsi baslangıc olarak hafif ilaç verir vucudunu denemek için

[/arkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maılgÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım
u]

benim hem düzensiz hemde doğum sancısı çeker gibi sancılı. sanırım bir gün anne olacağım o kutsal gün bile o sancı regl olduğum sancının yanında hafif kalacak. neden böyle bilmiyorum... doktora da gidemiyorum çekiniyorum. çok zor, allah hepimize yardımcı olsun. kadın olmak çok zor.

canım muhakkak hormon bozuklugu vardır tek bı doktora gıt ılacla duzene sokarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…