- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bu ay yani ocakta hiç olmadım hamilede değilim nedeni ne olabilir ne olur yardım edin bana benim durumda olan varmı
slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bu ay yani ocakta hiç olmadım hamilede değilim nedeni ne olabilir ne olur yardım edin bana benim durumda olan varmı
3 hafta gecmeden aradan tekrar oldum mafoldumben cok yoruyor beni bu düzensizlik , birde arkadslar afedersiniz ama ilk kahverengi koyu bisey bulasmis sonradan normal adet kani geldi nedir bu ya :sinifsinif:
canım kendini üsütmüs olabilirsin iltihabtan dolayıda öyle gelebilir
benim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..
NOLUUR YARDIM EDİİN
canım muhakkak hormon bozuklugu vardır tek bı doktora gıt ılacla duzene sokarlarbenim derdim çok büyük 3 4 senedirde bunu çekiyorum.hastalığım 2 aya yakın bir süre boyunca dewam edyyor..yani anlıcağınız 2 ay çekiyorum kanamayı..kanmamın durmaa süresi de 10 gün falan sonra kabus yine başlıyorr...kanamada azımsanacak miktarda değil ...büyük parçalar da geliyor..5 6 doktora gittim br sürü kan tahlili ve ultrasona girdim..doğum kontrol hapı verdiler.ilaçları kullandığım süre içinde düzgündü ilaçları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar aynı şey başladı..artık bıktım bir gün bıçakla rahmimi çıkarabilirim o derece asabım bozuluyor..sizden de bir fikir alsam çok iyi olacak..
NOLUUR YARDIM EDİİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?