Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba kızlar
bendede adet düzensizliği var kendimi bildim bileli hep düzensiz 24 yaşındayım.2 haftadır adetim sürüyodu ilk defa oldu geçen yaz.doktora gittim erkeklik hormonu fazla dedi progestan isimli bi ilaç yazdı onu kullandım kesti 2 günde.birde doğum kontrol hapı verdi 1 ay devam ettim zaten kiloluyum çok acıktırıyodu bıraktım 2.5 ay olmuyorum ama çok geliyo ayakta bile zor duruyorum.doktora gitmeyide istemiyorum alttan muayene ediyo vajinimus olduğum için istemiyorum.

3 gun daha aaz olmus stres yada kıst sebep olabılır
ilaç kullanıyormusun

benım 50 gun oldu catlıycamm kafayı yıyıcem artıkk :sinifsinif:

stres kist var hepside
olmadıgım için kafama takılan en büyük şey. cok agresif cok sinirli dolaşıyorum ortalarda
biri nasılsın dese zıkkımın kökü sanane dicem nerdeyse boshayallersmile

yanlız degılım bu sorunlarda en cok bu yuzden sevıyorum bu siteyı

DıLEK666 benım arkadasımda var ne kıstı var ne hormon bozuklugu hıcbırsey yok ama sureklı dogum kontrol hapı ıcıyor doktora gıdıyor cocuk meselesınıde takma kımlerın olmuyorkı

ecrın87 ben yaptırmadım canım

bendede progestan ve dogum kontrol hapı var progestanı ıcıyorum sımdı sureklı acıktıyor ama yemıyorum ben duzenlı yıyorum az

canım bende de vardı ama gectı sukur.insallah gecer cok kötü oluo ınsan bende kıloluydum iice sisiyodum. umarım haplar care oluer. ama kilo vermeyide dene en büyük etken bazen o oluo:S

canım bende de vardı ama gectı sukur.insallah gecer cok kötü oluo ınsan bende kıloluydum iice sisiyodum. umarım haplar care oluer. ama kilo vermeyide dene en büyük etken bazen o oluo:S

doğum kontrol hapı kullandığım zaman diyet yapamıyorum ki acayip acıkıyorum.3 kilo verdim 3 haftada.senin nasıl geçti tedavin hala kullanıyomusun ilaç.

[
ecrın87 ben yaptırmadım canım

bendede progestan ve dogum kontrol hapı var progestanı ıcıyorum sımdı sureklı acıktıyor ama yemıyorum ben duzenlı yıyorum az[/QUOTE]

bilgi için teşekkrüler canım nasıl bşişey merak etmiştim.bende dogum kontrol hapı kullandım hep ama hala dzene girmedi hastalıgım ve 1ay öce polikistik over oldugumu ögrendım ve şimdi bebiş için tedavıye başlaycam inş. opuyorumnanaktan

canım nasılsın bebiş nasıl bu sen ben hanı polikistik olupda hamıle olan varmı demiştim hatırladınmı canım .sende ben hem polikistik hemde hamıleyım demıştin bana çok yardımcı olmustun benı rahatlattmıstın .kilo verip haanıle kaldıgını söylemiştin hatırladın mı canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar birşey sorucam dr bana progestan verdi bende kullandım ,aslında adetle ilgili bi sorunum yok yaram vardı ve polibim onlar için tedavi oldum ve yasaklı dönemim bittikten sonra drum bana progestan verdi çünkü çocuk istediğim için hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi.benim merak ettiğim progestan adet azalması yaparmı çünkü benim adetim çok fazla olurdu ve 5 gün sürerdi şimdi adet oldum ama az oldu 2 .günümde bitti şu an 3.günü az az geliyo böyle bi etkisi varmı acaba.

ekep sorun hakkında bı bılgım yok doktoruna danısabılırsın canım yada ılacın yat etkılerını oku bakalım yazıyormu boyle bısey

evet canım yapar. progesteron ara kanamaları gidermek için de kullanılıyor. ben de kullanmıştım bana da yapmıştı. ama yine de doktoruna bir danış derim ben

Kızlar merhaba a.s. benim de sorunum regl düzensizliği.en son 27 aralıkta oldum ve ondan once 3 ay boyunca gelmedi. Ayrıca reglim eskiden 4 5 gun surerken artık bir yıldır 7 8 gun sürüyor. 27 aralıkta olmadan once bir hafta boyunca bitki kürü uyguladım regl söktürücü o şekilde geldi. Baktım gene gelmiyor gene uyguladım bitki kürünü ve adetim gene gelmeye basladı. iyi hoş gelsin ama neden 7 8 gün ( bitki kürünü uygulamadan evvelde 7 8 gün geliyordu) bu süreyi kısaltmanın bir yolu var mı mafoldumben

canım sen doktora gittin mi hiç sorunun ne olduğunu öğrendin mi? 7 gün doktorların anormal olarak nitelendirdiği bi adet günü değil aslında. ara kanamaların oluyorsa progestoron verecektir. ama sorununun ne olduğunu yazmamışsın mesela pko ise bu süre uzayabilir ya da miyonun varsa..

sanrım kullanıcı ismini değiştrdin :) iiz çokşükür büyümeye devam işte. sen neler yapıosun?opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…