- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 683
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
3 gun daha aaz olmus stres yada kıst sebep olabılır
ilaç kullanıyormusun
benım 50 gun oldu catlıycamm kafayı yıyıcem artıkk :sinifsinif:
canım muhakkak hormon bozuklugu vardır tek bı doktora gıt ılacla duzene sokarlar
merhaba kızlar
bendede adet düzensizliği var kendimi bildim bileli hep düzensiz 24 yaşındayım.2 haftadır adetim sürüyodu ilk defa oldu geçen yaz.doktora gittim erkeklik hormonu fazla dedi progestan isimli bi ilaç yazdı onu kullandım kesti 2 günde.birde doğum kontrol hapı verdi 1 ay devam ettim zaten kiloluyum çok acıktırıyodu bıraktım 2.5 ay olmuyorum ama çok geliyo ayakta bile zor duruyorum.doktora gitmeyide istemiyorum alttan muayene ediyo vajinimus olduğum için istemiyorum.
canım bende de vardı ama gectı sukur.insallah gecer cok kötü oluo ınsan bende kıloluydum iice sisiyodum. umarım haplar care oluer. ama kilo vermeyide dene en büyük etken bazen o oluo:S
canım bende de vardı ama gectı sukur.insallah gecer cok kötü oluo ınsan bende kıloluydum iice sisiyodum. umarım haplar care oluer. ama kilo vermeyide dene en büyük etken bazen o oluo:S
ecrın 87 bebegın hıc bekletmeden gelır ıns.
merhaba arkadaşlar birşey sorucam dr bana progestan verdi bende kullandım ,aslında adetle ilgili bi sorunum yok yaram vardı ve polibim onlar için tedavi oldum ve yasaklı dönemim bittikten sonra drum bana progestan verdi çünkü çocuk istediğim için hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi.benim merak ettiğim progestan adet azalması yaparmı çünkü benim adetim çok fazla olurdu ve 5 gün sürerdi şimdi adet oldum ama az oldu 2 .günümde bitti şu an 3.günü az az geliyo böyle bi etkisi varmı acaba.
Kızlar merhaba a.s. benim de sorunum regl düzensizliği.en son 27 aralıkta oldum ve ondan once 3 ay boyunca gelmedi. Ayrıca reglim eskiden 4 5 gun surerken artık bir yıldır 7 8 gun sürüyor. 27 aralıkta olmadan once bir hafta boyunca bitki kürü uyguladım regl söktürücü o şekilde geldi. Baktım gene gelmiyor gene uyguladım bitki kürünü ve adetim gene gelmeye basladı. iyi hoş gelsin ama neden 7 8 gün ( bitki kürünü uygulamadan evvelde 7 8 gün geliyordu) bu süreyi kısaltmanın bir yolu var mı mafoldumben
doğum kontrol hapı kullandığım zaman diyet yapamıyorum ki acayip acıkıyorum.3 kilo verdim 3 haftada.senin nasıl geçti tedavin hala kullanıyomusun ilaç.
sanrım kullanıcı ismini değiştrdin :) iiz çokşükür büyümeye devam işte. sen neler yapıosun?opuyorumnanaktancanım nasılsın bebiş nasıl bu sen ben hanı polikistik olupda hamıle olan varmı demiştim hatırladınmı canım .sende ben hem polikistik hemde hamıleyım demıştin bana çok yardımcı olmustun benı rahatlattmıstın .kilo verip haanıle kaldıgını söylemiştin hatırladın mı canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?