Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

meraba arkadaşlar bende adet düzensizligi yaşıyorum 8senelik evliyim 1oglum var 5 yaşında kızken düzensiz adet oluyordum ama o ay içersinde oluyordum oglum oldu 2sene hiç adet olmadım dr.gittim polikistlik.over oldugumu ögrendim ve tedaviye başladım teşis iki ana yumurtalarım %1 oranında ancak çalışıyormuş önce yumurtaları çalışır hale getirdik sonra yumurtlama oluşmadı ilaç tedavisine başladık klomen ve buna benzer ilaçlar kullandım sonuç alamadık şimdi göbekten iğne olucam ha buarada 1tane 8haftalık düşüğüm var allah hepimizin yardıcısı olsun şuda bi gerçekki insan tattıgı birşeyi daha çok istiyor ve özlemini çekiyor

merhaba... ben hep düzensiz adet gördüm aralık ayında evlendim ve eşimle korunmadan ilişkiye girdik daha sonrasında ertesi gün hapı kullandım ve bi kaç gün sonra kanamam oldu ama çok kısa sürdü 1 saat kadar... sonrasında hala adet görmedim gebelik testi yapıorum ve sonuç hep negatif çıkıyor gögüslerimde ağrı veya hassasiyette yok ama gece yattığımda sanki adet sancısı gibi sancım oluyor ve midem bulanıyor sizce adet söktürücüsü kullanmalı mıyım? bi fikri olan var mı

canım bence doktora danışmadan adet söktürücü alma madem adetlerin bu denli düzensiz doktora git derim ben yanlış bişey yapıpta kaş yapim derken göz çıkarırsın canım
geçmiş olsun...

arkadaşlar 22 ocakta normal günümde adet oldum.temizlendim.12. günde (2 şubatta) 2 gün süren anormal bir kanama oldu.Dr.a sordum normal ilk günü 2 şubat say dedi.Tiroid var ama TSH ım dengede. 20.günde ilişki sonrası kahverengi akıntı gelmeye başladı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?Dr.um bir sonraki adetinin ilk günü gel dedi.Kafam karıştı offff.

slm cnm geçmiş olsun bende aynı sorrun yaşıyorum yulbaşında adetliydim daha sonra 15 inde gene hastalandım temizlendim ilşki sonrası yada normal adet oluyrum sandım 26 sında gene oldum ve ilişki sonrsı bugün gene kanamam var kafayı yiycem dr gittim smr alındı 10 gün sonra belli olcak o zamana kadar ben kafayı yemessem tabii böyle bir durum yaşayan varmı yardım ne olurrr

Kızlar benim annemde de adet düzensizliği vardı hiçde geçmedi bir problemide yok bunun haricinde
aynısorun bende de var annem ırsi diyor.
bazen 2 ay üst üste gününde oluyorum sonradan değişebiliyo normal mi bilmiyorum fikri olan?

kizlar ya iki haftadir adet oluyorum hic böyle uzun sürmezdi :umursamaz: 1 hafta icinde biterdiii temizlenirdim , ama bu kez bi oldum tam bi hafta gecti ki baya da 2 gün hic yok gibiydi sonra tekrar basladi normal oluyomus gibi , doktora gidicem ama ayin sonuna anca , varmi bu konuda bi bilginiz ?

Benim önceden sorunum kist olduğu idi ( yaklaşık 15 - 16 yaşında ) ve o zamanlar gerekli hormon testleri vs ne gerekiyorsa a'dan z'ye yapılmıştı. Hormonlardaki sorunların küçük ölçekte olduğunu ve kısa süreli ilaç tedavisi aldığımı hatırlıyorum. Kistler içinde doğum kontrol hapı verilmişti. Uzun bir süre doğum kont. hapını kullanıp bıraktım. ılacı bıraktıktan 2-3 yıl sonra adet düzensizliği nedeni ile iyi denilen bir prof.a gittim. Ama o tanım koyamadığı şeyler gördü fakat bunun için ilaç kullanmam gerekmediğini söyledi. O zaman beni tarttı. Kot ayakkabı vs ile 71 kilo çıktım. Boyumda 170cm. Ve bana kilolu olduğumu , kilo verdikçe adet düzenimin yerine geleceğini söyledi. Şimdide durum daha önce yazdığım gibi.

kızlar bişi sorcan size.bende aynı adet düzensizliği var.bende bu ay olmadım ikinci aya girdim hala yok.fakat bazen ağrıo karnım belim veyada işte yumurtalıklarım falan.sizdede oluyomu bu.ara ara bu ağrıları yaşıomusunuz.teşekürler.bu arada hayırlı kandiller

arkadaşlar benimde adet düzensizliğim var bu ay örneğin ayın 18 inde çok az leke geldi sonra hergün az az kanamam oldu ayın 22 sinde çok az yoğunlaştı ve 25 de hala aynen devam ediyor. Nerdeyse 9 gün olacak hala adet dönemimdeyim yoğun değil ama az az anlamadım. Sizinde başınıza böle bir durum geldimi? :uhm:

bende en son ayin 19 unda olmustum hala bekliyorum olmadi gecen ayda cok gecikmisti yine gecikti ustelik bu ay sogan suyu icmistim bu arada evde hamilelik testi yaptim negatif adetim olunca doktora gidecem ama ne zaman olacak bilmiyorumCADIARZU

Slm arkadşlar,
4-5 aydır regl dönemlerim hep 5gün önce olmaya başladım. Sizce bi sorun varmıdır ??? :uhm:

aynen benimde öyle oldu.tam 3 tane gebelik testi yaptım negatif.
doktorada gitmeye korkuyorum.erteleyip duruyorum.
siz gittinizmi doktora?

merhaba arkadaslar benım bır suredır adet duzensızlıgım var doktora gttım yumurtlayamıyomusum gercı ılac verdı kullandım ama ılacla olurom ısde son ılacsız gecen ay oldum bana onerebılcegnız doktor varmı?

aceliya bu kullandığın ilacın herhangi bi yan etkisi oluyormu.kilo alımı,tüy vs. gibi?

canım ben doktorumu önerebilirim. burcu kardaş arslan. bakırköyde meydanda. çok memnunum ben. hatta başka bir şehirden sırf onun için geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…