P
pocule
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
arkadaşlar 22 ocakta normal günümde adet oldum.temizlendim.12. günde (2 şubatta) 2 gün süren anormal bir kanama oldu.Dr.a sordum normal ilk günü 2 şubat say dedi.Tiroid var ama TSH ım dengede. 20.günde ilişki sonrası kahverengi akıntı gelmeye başladı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?Dr.um bir sonraki adetinin ilk günü gel dedi.Kafam karıştı offff.
kızlar bişi sorcan size.bende aynı adet düzensizliği var.bende bu ay olmadım ikinci aya girdim hala yok.fakat bazen ağrıo karnım belim veyada işte yumurtalıklarım falan.sizdede oluyomu bu.ara ara bu ağrıları yaşıomusunuz.teşekürler.bu arada hayırlı kandiller
kızlar bişi sorcan size.bende aynı adet düzensizliği var.bende bu ay olmadım ikinci aya girdim hala yok.fakat bazen ağrıo karnım belim veyada işte yumurtalıklarım falan.sizdede oluyomu bu.ara ara bu ağrıları yaşıomusunuz.teşekürler.bu arada hayırlı kandiller
aceliya bu kullandığın ilacın herhangi bi yan etkisi oluyormu.kilo alımı,tüy vs. gibi?merhaba arkadaslar benım bır suredır adet duzensızlıgım var doktora gttım yumurtlayamıyomusum gercı ılac verdı kullandım amaılacla olurom ısde son ılacsız gecen ay oldum bana onerebılcegnız doktor varmı?
merhaba arkadaslar benım bır suredır adet duzensızlıgım var doktora gttım yumurtlayamıyomusum gercı ılac verdı kullandım amaılacla olurom ısde son ılacsız gecen ay oldum bana onerebılcegnız doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?