- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
aceliya bana yumurtlayamıyorsun demedi sadece tembel çalışıyor evlendiğinde doğum kontrolhapı kullanma dedi şimdi düzenli oluyorum ama kanamada günüde çok kısaldı menepoza mı giriyorum ne( yakında evlenicem çok korkuyorum çocuğum olmazsa diye (...senin çok mu düzensizdi şimdi nasıl?
slm arkadaşlar bende 2 ay önce prolaktin ve troid ilacı kullanmıştım ilçlarım bitti ama iki aydan beri hiç bir adet belirtisi olmadan hasta oluyorum ne bi gööğüs sancım nede karın ağrım acaba neden bilen varmı acaba....
arkadaşlar an itibariyle civanperçemi çayını tecrübe ediyorum işallah bi faydası olur tadı acı kokusu fena değil doktora gitmeye korktum aslında evlenmeden önce gitmem gerekiyo hormonal mi yoksa kist gibi bi durummu söz konusu bilemiyorum yumurtalıklarımda problem olacağından ve ilerde bebeğim olmayacağından çok korkuyorum
şubatın 3ünde adet olmam gerekiyodu halen gelen giden bişey yok belirtileri var ama arada sırada 1 haftalık gecikmeler oluyordu ama bu kadarı hiç olmamıştı
eğer faydasını görürsem haber vericem arkadaşlar
Merhaba, bekarken aynı sıkıntıları bende yaşıyordum ve problem bulunamıyordu.Belli bir süreden sonra adetim düzensizleşmişti, bende birkaç doktora gittim Yasmin verdiler (doğum kontrol hapı) adetlerimi düzenlemesi için.Kullandığım sürece hep düzenli adet gördüm ama bu arada kilo da aldım.Sende de kilo artışı oldu mu? 1,5 yıllık evliyim, ilk aylar Yasmin kullanmaya devam ettim.Sonra bırakayım dedim,düzene girecek mi acaba diye ve bıraktım.İlk 4 ay yine düzenli adet gördüm.Ama kış gelince işyerimde ayaklarımı ve kendimi üşüttüm, ne kadar giyinsem de buraların soğuğuna fayda etmedi.3 ay kadar adet görmedim, şişkinlik hissi, ağrılar ve yine doktora gittim.Vajinal ultrasonla baktı ve polikistik over çıktı.Ben de sana verdiği haptan Farlutal kullandım ve hastalandım.Şimdi gelecek ayı bekliyorum yine olacak mıyım, olmayacak mıyım diye.burası tam bana göreymiş..
23 yaşındayım 1 yıla kadar müthiş düzenli adet görüyordum hiç bi aksama gecikme olmadan. geçensene kurban bayramında memleketteydim ve merkeze gitmek için beklerken kar bastırdı ayaklarım tüm vücudum dondu ve akşama kadr o kıyafetlerdeydim sonra geldik evimize 1 ay sonrasıydı tekrar bi üşütme daha yine aynı şekilde veee bunlardann sonra düzensizlikler 3-4 ay adet olmadığımı biliyorum kendimi patlıcak bomba gibi hissediyordum dayanamadım artık doktora gittim hormonlarıma baktı bi problem yok dedi ismi tam aklıma gelmiyor fergutan mı ne? öyle bi ilaç verdi 3 ay düzenliydi
ve yine düzensizlikler başladıııı?? bana yardımcı olun arkadaşlar ben ne yapayım bekarım kendimi hamile mi oldum acaba işte yoksa hormonlarımda mı problemler başladı???????? ayyy bir sürü soru bunaldım inanın...
Merhaba, bekarken aynı sıkıntıları bende yaşıyordum ve problem bulunamıyordu.Belli bir süreden sonra adetim düzensizleşmişti, bende birkaç doktora gittim Yasmin verdiler (doğum kontrol hapı) adetlerimi düzenlemesi için.Kullandığım sürece hep düzenli adet gördüm ama bu arada kilo da aldım.Sende de kilo artışı oldu mu? 1,5 yıllık evliyim, ilk aylar Yasmin kullanmaya devam ettim.Sonra bırakayım dedim,düzene girecek mi acaba diye ve bıraktım.İlk 4 ay yine düzenli adet gördüm.Ama kış gelince işyerimde ayaklarımı ve kendimi üşüttüm, ne kadar giyinsem de buraların soğuğuna fayda etmedi.3 ay kadar adet görmedim, şişkinlik hissi, ağrılar ve yine doktora gittim.Vajinal ultrasonla baktı ve polikistik over çıktı.Ben de sana verdiği haptan Farlutal kullandım ve hastalandım.Şimdi gelecek ayı bekliyorum yine olacak mıyım, olmayacak mıyım diye.
Ben dr a sormamıştım ama gelecek ay da olmassam kullanayım mı diye sen sordun mu canım, acaba sürekli kullanımın bir sakıncası olur mu.Ben zaten yeniden gideceğim başka bir dr a 1-2 hafta içinde.O da aynı şeyleri mi önerecek teyit etmek istiyorum.Havalar tam düzelmeye başladı, üşümem diye sevinmiştim, işyerim yine buz gibi.Sanırım o da çok etkiliyor.canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben farlutal ı birkez kullandım o yüzden kilo artışı olduğunu düşünmüyorumda. bu adet gecikmelerinde kendimi kilomdan 10 kat daha artmış gibi hissediyorum hastalığım olup bittikten sonra normal halimi alıyorum. farlutala gelince cidden çok işe yaradı eğer iki gün içinde olmazsam gidip eczaneden alacağım inşallah..
Ben dr a sormamıştım ama gelecek ay da olmassam kullanayım mı diye sen sordun mu canım, acaba sürekli kullanımın bir sakıncası olur mu.Ben zaten yeniden gideceğim başka bir dr a 1-2 hafta içinde.O da aynı şeyleri mi önerecek teyit etmek istiyorum.Havalar tam düzelmeye başladı, üşümem diye sevinmiştim, işyerim yine buz gibi.Sanırım o da çok etkiliyor.
Bilmez miyim o sıkıntıları, evlenince hele ayrı dert.Hep hamilemiyim acaba diye düşüne düşüne yaşamak bilmiyorumkismilecanım sormamıştım ama sadece adet düzenleyici olduğu için olmaz sanırım yinede eczaneye sorarım bide ben dr yazdı gittiğimde.. valla bende soğuğa hiç gelemiyorum kış mevsimi benim için zarar bir senedir. bir olsaydım hayırlısı ile şu içimin sıkıntısı geçecek çok boğuyor varyaohaoldumsmile
Bilmez miyim o sıkıntıları, evlenince hele ayrı dert.Hep hamilemiyim acaba diye düşüne düşüne yaşamak bilmiyorumkismile
Valla canım ben de bekarken ilişkim olmamasına rağmen hamile miyim acaba fln gibi saçma düşüncelere çok kapılıyordum.Mantıksız olduğunu bile bile insan düşünüyor kaydirigubbakcemile3 Komik ama öylevalla yaa.. o değilde hadi sen evlisin ondan düşünüyorsun.. daha birşeyler yaşamamış insan için bu dönemde gecikmeler oldumu bu tarz korkularımız niye olur ki buna anlam veremiyorum :bbo::bbo:
Valla canım ben de bekarken ilişkim olmamasına rağmen hamile miyim acaba fln gibi saçma düşüncelere çok kapılıyordum.Mantıksız olduğunu bile bile insan düşünüyor kaydirigubbakcemile3 Komik ama öyle
Yaa bi de ben bekarken jinekoloğa gittiğimde tahlillerde ya da ultrasonda bişey çıkmadı ama 7 aydır da adet görmüyodum.Artık doğuracam heralde fln deyip gittim annemle dr a. Kadın ne dese beğenirsin al bu doğum kontrol hapını kullan, bişey yok evlenince geçer. delikafadulden Geçmedi nitekim akannehirayy varya dün dayanamadım iş yerinden arkadaşa sordum senin hastalığın geciktimi böyle düşüncelere kapılıyonmu diye kızz kapılmam mı diyo ohhh bee dedimm.. komik valllaaaa şakkıdı
evlendimi hiç düşünmüşecemmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?