- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Kızlar bende geçen yıldan beri adet düzensizliği yaşıyorum.
Geçen yıl doktor Diane 35 verdi adetim olsun diye kullandım oldum ama sonra kullanmadım.Sonra Civanperçemi içtim 3 ay düzenli regl oldum.Sonra civanperçemini içmeyide bıraktım regl olamadım o ay.
Bu ay 1 hafta kahverengi çamurumsu leke geldi.Şimdide regl oldum ama kanamam çok fazla bugün 5. günüm bitmesi gerekirdi ama çok oluyo kan kaybından ölücem:gitme:
Hormonlarıma bakıldı ultrasyona girdim bişi çıkmadı
Böyle bi durum yaşayan var mı.Biraz karışık anlattım kusura bakmayın çok kötüyümmafoldumben
dilaycım benim durumum aynen senin gibi adet düzensizligim için 1yıl dian 35 kullandım bırakalı 10 ay oldu her ay gecikmelide olsa adet oluyoum son iki ay kahverengi lekem oldu ve kesildi bugünde adet olmalıydım kahverengi olmaya başladı neden bilmiyorum 2 gün beklicem doktora gidecemeyvahedigeldismile (iyi bir doktor)geç olmadan teşhis koysunCADIARZU
Canım ben regl oluyorum ama bu seferde 10 gün sürüyo reglim bu ay 12. günüm oldu halen oluyorum ve fazla oluyo.Reglim başlamadan 1 hafta kahverengi leke geliyoo.
Bende tekrardan hastaneye gidicem pazartesi.Ama çok korkuyorum stres oldum.
Ben Diane35 kullanmadım kilo yapıyo dediler.Doktor Diane35 kullanmıyorsan yasmin kullan dedi kullanmadımmafoldumbenmafoldumben
Psikolojik olarak çöktüm çok etkiliyo günlük yaşamımı:çok üzgünüm:
Umarım kötü birşey çıkmaz.
Doktora gittiğinde yazar mısın canım.Umarım birşeyimiz çıkmazz:1hug:
merhaba..7 aylık evliyim.4 aydır adet olamıyorum.doktora gittim.hormon testi yaptı.memelerden beyne giden süt damarların genişlemiş dedi.ilaç verdi 3 tane.birini kullandım 2 gün adet oldum.çok az.diğerine başladım yüzünde sivilce vücudumda kıllanma başladı.bi doktor sinirsel olduğunu söyle.zaten adet olamadığım için sinirlerim bozuk.yeni gelinim ne de olsa.eşimin akrabalarının neler diceğini siz tahmin edin artık.
2 ay aradan sora adet oldum canım söyledigin gibi ruh halim berbat ben bide bebek istiyorum bu ay hamile olmazsam doktora gidecem sende haber ver canım inşşlh mühim bişeyin yoktur :teselli:
Canım şimdi hastaneye gidicem.eyvahedigeldismile
İnş. tatlım
Aslında stress yapmamamız gerekiyo daha da tetikliyo stres :gitme:
canım msj yeni okudum dokor ne dedi umarım kötü birşey yoktura.s.
of yaa bendede yine düzensizlik başladı kızlar.2 buçuk aydır adet olmadım yaa sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?