- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Dilaycım benim sorunumda senin ki ile bire bir aynı gibi gözüküyor. Aynı ilacı doktor bana da vermişti. Uzun süre kullanıp bende yeter artık diye bırakmıştım. Ben yalnız civanperçemi yerine adaçayı ve rezene içiyordum. Adet kanamalarımda (bu çayları içtiğim süre) çok uzun ve çok kanamalı sürüyordu 8-10 gün arası ve bıkmıştım artık . Fakat geçen ay adaçayı falan içmeyi bıraktım ve adetim gelmedi. Simdi baktım gelmiyor gene başladım adaçayı içmeye. (Neyseki zararlı bir şey değil.) Ve çamurumsu kahverengi bir akıntım var şuan. Sanırım bir hafta sonra da regl olurum. Doktora bir kilo vereyim gidecem ama gene de kimyasal sokmaya pek gönüllü değilim artık. Fakat bu bitki çayları da nasıl boyle bir etki gösteriyor şaşılacak şey. Acaba yan etkileri var mı merak ediyorum açıkçası. Bir yerde kahverengi akıntılar kistlerin akması imiş diye bir şey okumuştum ama çok güvenilir bir kaynak mı hatırlayamıyorum. Bu da aklıma hep takılıyor.Kızlar bende geçen yıldan beri adet düzensizliği yaşıyorum.
Geçen yıl doktor Diane 35 verdi adetim olsun diye kullandım oldum ama sonra kullanmadım.Sonra Civanperçemi içtim 3 ay düzenli regl oldum.Sonra civanperçemini içmeyide bıraktım regl olamadım o ay.
Bu ay 1 hafta kahverengi çamurumsu leke geldi.Şimdide regl oldum ama kanamam çok fazla bugün 5. günüm bitmesi gerekirdi ama çok oluyo kan kaybından ölücem:gitme:
Hormonlarıma bakıldı ultrasyona girdim bişi çıkmadı
Böyle bi durum yaşayan var mı.Biraz karışık anlattım kusura bakmayın çok kötüyümmafoldumben
Dilaycım benim sorunumda senin ki ile bire bir aynı gibi gözüküyor. Aynı ilacı doktor bana da vermişti. Uzun süre kullanıp bende yeter artık diye bırakmıştım. Ben yalnız civanperçemi yerine adaçayı ve rezene içiyordum. Adet kanamalarımda (bu çayları içtiğim süre) çok uzun ve çok kanamalı sürüyordu 8-10 gün arası ve bıkmıştım artık . Fakat geçen ay adaçayı falan içmeyi bıraktım ve adetim gelmedi. Simdi baktım gelmiyor gene başladım adaçayı içmeye. (Neyseki zararlı bir şey değil.) Ve çamurumsu kahverengi bir akıntım var şuan. Sanırım bir hafta sonra da regl olurum. Doktora bir kilo vereyim gidecem ama gene de kimyasal sokmaya pek gönüllü değilim artık. Fakat bu bitki çayları da nasıl boyle bir etki gösteriyor şaşılacak şey. Acaba yan etkileri var mı merak ediyorum açıkçası. Bir yerde kahverengi akıntılar kistlerin akması imiş diye bir şey okumuştum ama çok güvenilir bir kaynak mı hatırlayamıyorum. Bu da aklıma hep takılıyor.
merhabalar,
dün tam 40gün oldu adet olmadım, kaset gebelik testi 4kez yaptım negatif, dun dr. a gittim kan testi yaptırdım bu sabah tel. ile sonucu öğrendim negatifmiş ve farlutal mı ne adet söktürücü verdi, bu akşam başlayacağım ama 2-3gün beklesem hamile olma ihtimalim var mıdır? tekrar test yapmaya gerek var mıdır? yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar ... herkese geçmiş olsun ..
bende dün doktora gittim..tahlil falanda istemişti.. ultrasonla baktı..
ultrason sonucuna göre yumurtalıklarımda multikist olduğunu söyledi..
bende 40-45 günde bir adet oluyordum..düzensizlik için gitmiştim doktora..
bu şekilde kisti olan var mı aranızda ? geçirmek için ne yapabilirim ? doktor herhangi bir ilaç vermedi ..
ama moralim çok bozuldu .. aslında çok önemsenecek birşey yok dedi ama yinede rahat değilim..
Sultancım kaç kilosun acaba ve boyun kaç paylaşır mısın?
Tahmin ettim Sultancım. Yağlar hormonların en büyük düşmanı sanırım. Acil kilo vermek lazım canım benimde boyum 170 ama kilom 76 oldu mafoldumben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?