- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Yaa bi de ben bekarken jinekoloğa gittiğimde tahlillerde ya da ultrasonda bişey çıkmadı ama 7 aydır da adet görmüyodum.Artık doğuracam heralde fln deyip gittim annemle dr a. Kadın ne dese beğenirsin al bu doğum kontrol hapını kullan, bişey yok evlenince geçer. delikafadulden Geçmedi nitekim akannehir
Ben bittikten sonra 9.gün olabildim.Herkeste farklılık gösteriyor sanırım.Bakalım bekleyip görüciiiz :hulya:anamm sanki ilacımız onlar kaydirigubbakcemile2 doktorların çoğuda öyle diyor varya.
canım benim inşallah hayırlısı ile adet görürsün merak etme. farlutalı bitir ve bekle ben bittikten sonra 3. gün olmuştuma.s.
Evet, ben de katılıyorum bende de bekarken de adet düzensizliğim vardı rekorum 9 ay :) kaç kere gittim jinekoloğa ama ultrason muaynesinden ve testlerden birşey çıkmadı. Bu arada kilo da aldım. Doğum kontrol hapı kullandım düzene girdi yıllarca düzenli oldum.Evlenip çocuk isteyince hapı bıraktım, adet görmedim 3 ay. Doktora gidince de pko çıktı. İhmal etmeyin, mukakkak gidin doktora.slm kızlar benmde adet düzensizliğim wardı bi sefernde 6 ay adet görmedim çok düzensiz dr a gittim pco çıktı 7aylık ewliyim bebiş istioss hamiş kalmak için tedavi görüyorum eğer adet düzensizliğiniz warsa zaman kaybetmeden bi jinekolojiye başvurun arkadaşlar
canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben farlutal ı birkez kullandım o yüzden kilo artışı olduğunu düşünmüyorumda. bu adet gecikmelerinde kendimi kilomdan 10 kat daha artmış gibi hissediyorum hastalığım olup bittikten sonra normal halimi alıyorum. farlutala gelince cidden çok işe yaradı eğer iki gün içinde olmazsam gidip eczaneden alacağım inşallah..
Merve, farlutal kullanımı için doktora danıi derim ben,
Ben danışmdan uzun süre kullandım, meğersem zararlı imiş.
Canım ben de kullanıyorum farlutal, ben 8-9. günümde oluyorum. İlk ben de panik yaptım neden gelmedi die, ki ben de ilkinde 1ini kaybettiğimden eksik içmiştim senin gibi kaydirigubbakcemile3 bir de 1,5 yıllık evliyim. Ben de düğünden 1,5 ay önce sıkı bi rejim, spor ve biraz da paraya kıyıp parafin ve adını bilmediim bi yöntem daha denedim. Hayalimdeki gibi gelin oldum, panik olma ama sıkı çalış, olur opuyorumnanaktandoktor verdı ilacızaten ama ben sonuncuyu ıcemedım kaybettıgım ıcın.bugunde 7.gın acaba son hapı içmedıgımdenmı gelmıyor cumaya kadar gelmezse haftaya dra gıdecegım yenıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?