- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.041
bende her ay düzenli birşekillde günü gününe oluyorum ama bittikten sonra birhafta geçmeden az az gene geliyo neden kaynaklanıyo bu sizce
bende her ay düzenli birşekillde günü gününe oluyorum ama bittikten sonra birhafta geçmeden az az gene geliyo neden kaynaklanıyo bu sizce[/QU
evet eylul benimkide tam bir yil once oyle baslamisti adetim kesildikten bir hafta sonra az az yine kan geliyodu akinti gibi simdi iyice cogaldi ve uzadi...............
arkadaşlar mrb benimde adet düzensizliklerim var.her ay gecikiyor hatta bazen olmadığım da oluyor.1,5 ay sonra düğünüm var.doktora gittim yasmin verdi ama herkes bir şey söylüyor.doğum kontrol hapını evlenmeden kullanmak yumurtaları tembelleştiriyormuş.bilgisi olan varmı?
mevrouw hmm tşkr ederim banada cocuğun olunca düzelir diyolar ama bilmiyorum ilaçta içmek istemiyorum zarar verir diye ama anca içince geliyo bidaha da gelmio bu seferde karnım şişiyo mecburen gelmesi gerekiyo inş düzelir peki ben doktora gitmeye devam ediyim mi kii ?? :S:S
umay_17 banada polikistik over teşhisi konuldu iki kistim oldugu söylendi şuan diane 35 kullanıyorum ama endişeliyim daha yeni başladım kilo aldırdıgı evlilikte zarar verdigini okudum açıkcası çok kullanmak istemiyo
Doğum kontrol hapını uzun süre kullana bir hasta olrak kullanmamanı tavsiye ederim. Çok fazla zararı var. Ben çok pişmanım. Her adet düzensizliği olan ve tüylenene polikistik over diyorlar ve diana 35 yazıyorlar. En son gittiğim prof. Bu hapları kullanmamam gerektiğini söyledi. Doğal, bitkisel çaylar kullan... En önemlisi stersten uzak dur canım.... Çocuk sahibi olmak isteyince de çok sıkıntı yaşarsınn..
umay_17 banada polikistik over teşhisi konuldu iki kistim oldugu söylendi şuan diane 35 kullanıyorum ama endişeliyim daha yeni başladım kilo aldırdıgı evlilikte zarar verdigini okudum açıkcası çok kullanmak istemiyo
Doğum kontrol hapını uzun süre kullana bir hasta olrak kullanmamanı tavsiye ederim. Çok fazla zararı var. Ben çok pişmanım. Her adet düzensizliği olan ve tüylenene polikistik over diyorlar ve diana 35 yazıyorlar. En son gittiğim prof. Bu hapları kullanmamam gerektiğini söyledi. Doğal, bitkisel çaylar kullan... En önemlisi stersten uzak dur canım.... Çocuk sahibi olmak isteyince de çok sıkıntı yaşarsınn..
Arkadasim bende hormon bozuklugu, tüglenme ve ayrica adet düzensizligi var. Bu yüzden doktor da bana Diane 35 yazdi, onu kullaniyorum 2 -3 aydir.
Ben öyle kilo alma veya herhangi bir yan etki yasamadim, Bu hap bana iyi geldi, tabi herkese ayri oluyodur, herkese iyi gelmeyebilir. Ama bi kilo alma filan yasamadim onu söyliyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?