Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

benim de adet günlerim düzensiz arkadaşlar.bazen 1-2 ay düzenli bazende 35-40 günde geliyor yaklaşık 3 yıldır böyle şuan hayıt tohumu içiyorum.kızlar siz neler yapıyorsunuz bitkisel olarak..

selam kızlar ben 5 yıldır adet görüyorum ama şu şekilde 2 ayda yada 3 ayda bir görüyorum ve hep oldum olası böyle o 2 aylık mesafede çok az kanamam oluyor 2 yada 3 gün ama yok denebilecek kadar az 1 yıl önce doktora gittim hormon testi yaptılar hiçbir problem çıkmadı 3 ayda bir olmak canımı sıkıyor sizce bunun nedeni nedir bilmediğim bir hastalığımın olması söz konusumu 20 yaşındayım şuan lütfen yardımeyvahedigeldismile

mafoldumbenselam arkadaslar, benimde cok duzenli adetlerim var sayilmaz fakat son zamanlarda cok kotulesti.
iki ay onceki adetimtam 2 hafta boyunca kesilmedi . doktora gitmek zorunda kaldim kan testlerim normal cikti, herhangi bir kist falanda gorunmedi,hormon bozuklugu dedi dr. ostrojen hormonu verdi (ostrofem)kanamam cogaldi 3 hafta sonra kesildi simdi bu ay tekrar basladi adetim dr dogum kontrol hapi verdi adetin 3. gunu basladim, fakat bugun adetin 13. gunu hala kanamam var. ve bu ilac beni mahfetti. butun hayatim alt ust oldu . midem bulaniyor siddetli migren ataklari ve sistim sanki hizla kilo aliyorum yada sisiyorum gercekten berbat durumdayim.....kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kızlar bende geldim tam 2aydır adet olamıyorum
yaa düşükten sonraa bide yumurtalık kistim çıktıı:/5cm basit kist hormonlar e2 düşmüşş çok moralim bozulldu sogan kürü uyguladım..dr yasmin verdi..bakalım..

selam kardelen,
benimde genc kizligimda adetlerim cok duzensizdi hatta 7-8 ay adet gormedigim olurdu dogum kontrol ilaclari kullandigimda gorurdum adet. gittigim doktor benim ilerde cocugumun olabilmesi icin kisa bir tedavi gormem gerektigini soylemisti. fakat evlendim ve hemen hamile kaldim:CüvCüv: hatta adetlerim daha duzene girdi tam gunu belli olmasada her ay normal olarak adet goruyorum .
bu arada ben 11 yillik evliyim ve 3 kizim var:teytey:

arkadaşlar mrb benimde adet düzensizliklerim var.her ay gecikiyor hatta bazen olmadığım da oluyor.1,5 ay sonra düğünüm var.doktora gittim yasmin verdi ama herkes bir şey söylüyor.doğum kontrol hapını evlenmeden kullanmak yumurtaları tembelleştiriyormuş.bilgisi olan varmı?

canım benim geçmiş olsun öncelikle bende de adet düzensizliği var bende doktora çıktım policistic over sendromu yani yumurtalıklarda kist oluşumu varmış bana da diena35 verdi. kullandım adetlerim gerçekten düzene girdi cildi güzelleştiriyor çok faydasını gördüm ayrıca kısırlık falan yapıyor diyorlar ama tamamen uydurma üzülme hiç ben doktora sordum özellikle rahimi besliyor bu ilaç bıraktıktan sonra gebe kalma ihtimalin çok yüksek dedi.1 yıldır kullanıyrum için rahat olsunopuyorumnanaktan

kardelencigim, bende cocugun olunca duzelir diyebilirim cunku doktorun bi sorun olmadigini zaten soylemis .bide dogumkontrol ilaclari kullanirsan eger birakir birakmaz hamile kaliyosun ben bunu yasadim ve cevremde bircok arkadasimda ayni seyleri soyluyor .kardesim evlendiginde kullandi 1 yil kadar ve biraktigi ay hamile kaldi ...
artik kendin nasil hissediyorsan oyle davran diyebilirim
eger gercekten ihtiyac duyuyosan kullan yok istemiyorum diyosan yinede sen bilirsin tabi bu arada doktorunun tavsiyelerini goz ardi etme ... acil sifalar opuyorumnanaktan

merhaba ben 26 aralıkda sezeryanla dogum yaptım 3 şubatta ılk adetımı oldum ıkıncı adetım 7 mart nısanda adet olmadım dr a gıttım ve adet sokturucu kullandım ılac bıttı bır kac gun sonra 7 mayıs da adet oldum....neden nısan ayında olmadım bu ayda olmazsam menepoza mı gırıyorumm yoksa dıye cok korkuyorum dr hıc bırseyın yok herseyın normal havalardan ya da stresde olabılır dedııı...sızce nedenn yasayan varmı böyle sıkıntıı

Bende sancılı adet geçiriyordum adetimden birkaç gün önce kasılmalar oluyordu. bu ay çok şiddetli kasılmalarım oldu serum ve igne yedim hiç bir faydası olmadı ultrasonla bakıldıgında kist oldugu ve patladıgını ögrendim o yüzden ufak bir adet sorununda kadın dogum doktoruna gitmek gerekir

umay_17 banada polikistik over teşhisi konuldu iki kistim oldugu söylendi şuan diane 35 kullanıyorum ama endişeliyim daha yeni başladım kilo aldırdıgı evlilikte zarar verdigini okudum açıkcası çok kullanmak istemiyorum

Kardelencim öle doktora gitmeden olmazki
kafana göre ilac da alamassin
hormonlari filan bozarsin allah korusun
git doktorunla acik acik konus, adetim gelmiyor de
o zaten adet söktürücü ilac veriyor, adetin gelmesi icin onu kullaniyorsun.
bana öyle yapti
sonrada dogum kontrol hapina basladim
Simdi hersey iyi cok gidiyor cok sükür

kızlarrrr benim adetim de 2 hafta kadar gecikti.. normalde bu kadar aksama hiç olmaz bikaçgün ileri ya da geri gidebilir ama 2 haftadan bahsediyorum bu arlar stresliyim ondandır diyolar ama bilemiyorum kine yapabilirim eczaneden adet söktürücü istedim dr vermeden vermiyolar ..hamilelik falan da yok... göğüslerim karnım agrıyo ama gelmiyo bi türlü ne yapabilirim??

ahhhhh ahhhh bana da hiç bir ilaç tesir etmiyor...benm yıl 365 gün ise 300 günü kanamam oluo..bir arkadaş burdan civanperçemli bir bitkisel çayy karışımı vermişti..kendisinde de aynı sorun varmış kullanmış geçmiş.ben de kullanmaya başlıcam bakalım ne olacak yazarım buraya da..sizler de üzülmeyin dersi veren allah dermanını da verirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…