Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorm sizdeki bu sıcak muhabbeti görünce yazmadan duramadm benim sorunm ara kanamalarm var 3 ay önce doktora gittim hiç birşey bulamadı geçmesi için duphaston isimli ilacı verdii bunla geçmesi gerekir 3 ay kullan dedi kullandıgım süre içerisinde normalleşmeye başladı ama ilacım bu ay bitti ama daha yogun kanamalarm var yarn doktora gideecem benim gibi sıkıntısı olan varmı lütfen cevap

Bunlar diger arkadaslarin dedigi gibi hamilelik belirtileri olabilir,
ancak son zamanlarda ilac vs. bu gibi seyler kullandinmi?
onlarinda etkisinden olabilirm igne dahi yaptirdiysan onun etkisinden olabilir.
benzer bir sorun bende yasadim cünki...
Umarim hersey istedigin gibi olur ve düzelir.... olumunekankayizsmile

merhaba arkadaslar acil bi cvba ihtiyacım var adetlerim düzensiz oldugu için nezmn adet olacagımı bilmiyorum bu haftaa adet görmem lazım söktürücü iğne yaptırsam kac günde adet görürüm acaba bi zararı olurmu kullanan varmı?

ben az önce üye oldum arkadaslar aslında paylaşmam gereken çok şey var umarım başınızı ağrıtmam.1 yıllık evliyim.son bi kaç aydır adetlerim düzensiz bi kere tam bi ay olmadım ve dr adet söktürücü verdi.şimdi de 15 gün geçti ve daha olmadım iki kere idrar testi yaptm negatif.aslında hamile olmadığımı biliyorm ama bi umut işte denedim.bi de kan tahlili yaptırmam gerekio.ya ne bilim korkuorm bu gecikmelerden bi sorun olur sonra da cocugum olmaz die.aslında ben biraz pinpirikliyimdir malesef karamsarmdr.ondan belki de böle kuruyorm kafam da bi de yumurtalıklarmda kist var ama dr ufak dedi.ondan mı gecikio acaba offff bilmiorm.çok strese giriorum.üye oldum ki sizlerle paylaşayım die.beni yalnız bırakmayacagınızı biliorum şimdiden tesekkürler....

slm arkadaşlar...benimde adet gecikme sorunum var...bu ay doktora gittim.bana progestan ilacı verdi.kullandım şimdi adetimin gelmesini bekliyorum..acaba bu ilaç etkili olurmu?ilaç bittikten 3 gün sonra adet olursun dedi ama bakalım inşallah olurum...hamile kalmak istiyorum.inşallah en kısa zamanda hamile kalırım.hayırlısı...

mrb leyla dr bana da vermişti adet söktürücü bittikten 3 gün sonra hasta oldum. yani sen de olursun kesin ilacı bitir ve bekle için rahat olsun bu arada hala adet olamadım bende.15 gün gecti ya off pzt doktora gidecem kan testi yaptırcam bebek var mı yok mu emin olmak için zor ama inş. vardır ya..

inş.canm ya.ama testler negatif.bi de kan testinde bakacam yarın.ufak da olsa bi umut işte.hala hasta olamadım onun gerginliği mahvedio hastalık yok bebek olsunda rahatlayayım bari.Allahm size de en kısa zamanda inş.bebek verir

arkadaslar merhaba ben 2 aylık ewliyım. 3 aydırda belara doğum kontrol ilacı kullanıyoruym. ama adet düzenim değişti. en son geln a0 gün kadar erken geldi fakat hala bitmredi 10 gündür dewam edio. benim daha önce 5-6 günde bitedi. bu ilaçtanmı acaba bana lütfen böyle bi olay basına gelen warsa yada bilgisi olan warsa cewap werebilirmi. moralim çok bozuluyo.. :çok üzgünüm:

bende kullanmıştım düzenliydi benim ki sorun olmadı ama bıraktıktan bi kaç ay sonra düzensizleşti çok geç oluyorum artık.15 20 gün bazen 1 ay olmuyorum son 6 aydır böle cocuk da düşünüyoruz.bence cocuk düşünüyorsanız ilerde doğum kontrol ilacını çok uzun süre kullanma yani ben tavsiye etmiyorum en fazla 6 ay falan kullan derim.

slm arkadaşlar ben 1.5 aylık evliyim.evlenmeden 10 gün önce regl oldum o gün doktorun önerdiği belera doğum kontrol ilacını kullanmaya başladım regl normalde 5-6 günde bitmesi gerekirken 10 günde ancak bitti.bu reglden 17 gün sonra yani 2 temmuzda tekrar regl oldum.ilacı bıraktım.5-6 gün normal regl sürecim sürdü.. regl olmam gerekirken bugünlerde hala regl olmadım gögüslerim kasıklarım şişti. belimde de ağrı var ama bi türlü regl olamadım.. üstelik henüz eşimle tam bi birleşme de olmadı ben çok korkuyorum üstüme falanda hiç boşalmadı. hamile değilimdir demi..:a015:

kızlar merhaba aynı dertten bende de var maalesef,, benmkisi yaklaşık 1 yıl kadar devam eden bir durum. işe başlayınca oldu. o yüzden 1 yıldır; 1 hafta gecikmeli yaşıorum hatta olabileyim diye genellikle bebe aspirini kullanıyorum 2-4 tane aldıktan sonra oluyorum.. ben aynı zmanda bekarım herkes evlenince düzelir gibi laflar edio ama bu manavdan elma almaya da benzemio ki ha deyince evlenelim bilemiorum en son çare işten ayrılmaya karar verdm siz ne önerirsiniz?

Kızlar herkese merhaba
Benim sol overde 3,5 cmlik bir çikolata kistim var ve en son sağdada 2 cmlik çıktı gebelik istiyorum ama 1 yıldır olmadı öncesinde 1 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım bu sene adetlerim çok düzensiz geçen ay 5 inde oldum bi ay olamadım sinir, sıkıntı, stres yapıyor artık gebeliktende geçtim adette olamıyorum kadın olmak ne kadar zormuş :gitme:

selamlar herkese,

arkadaslar ben 24 yasindayim. Bekarim. simdiye kadar cok ama cok nadir hatirliyorum duzensizlik yasadigimi regl doneminde. ama su son 2 aydir, 5 gun erken oluyor. Korkuyorum da ayni zamanda. Sebebi genelde strese bagli diye okuyorum cogu kaynakta ama cok ta stresli donemler gecirmiyorum. Doktora da gitmeyi dusundum aslinda.

Bakalim onumuzdeki ay nasil olacak...

Saglikli gunler herkese!

herkese şifanın sahıbınden şifa dılıyorum..

benımde heray 1 hafta gecıkmeyle bazen (sık sık) 10 gunu bulan gecıkmelerle adet oluyorum ... adetım gec oldugu kadar da 3 4 de bıtıyor ..evlendıkten sonra gececgını umıd edıyorum ..acıkcası kadın doguma gıdıp te o masaya yatıp gostermekte asla ıstemedıgım bısey..oylekı kasıntım oldugunda bıle doktor hanım gormek ıstedıgınde sıkayetıme gore ılac vermesını ıstedım ve o masaya yatmadım ..cekıngenlık var cok fazla..bilmiyorumkismile

selam arkadaşlar size güzel haberlerim var; birkaç ay önce adet düzensizligğimden bahsetmiştim , bir yıldır kesilmeyen ara kanamalarımdan ...evet çok şukur herşey yoluna girdi ...yaklaşık 2,5 aydır hayıt suyu içiyorum ve ara kanamalarım tamamen durdu ve adetim gerçekten çok düzenli gidiyor
ilgilenenlerin dikkatine a.s.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilk kez başıma geliyor
benim adetim ilk gördüğüm zamandan beri hep düzenlidir çok şükür hiç gecikmesi olmadı herzaman beklediğim zamanda gelirdi
ama bu ay tuhaflaştı ben agustosun 1de olmuştum normal günümdü neyse bitti 10 gün sonra tekrar geldi çok şaşırdım ohaoldumsmile hiç başıma böyle bişey gelmemişti etrafımdaki kişilere sordum kimse yardımcı olamadı internetten araştırdım bişey bulamadım mafoldumbenşimdi tekrar normal adetimin gelme zamanı ama hala yok acaba hamilelik gibi bişey olabilirmi yoksa başka bi nedenlemidir hafta sonuna kadar bekleyip test yapacam ama kafama çok takılıyor yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…