- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.021
Canım doktora gittin mi peki?
canım geçensene gittim hormonlarıma baktı ultrasyonla bi problem yok dedi farlutal verdi içtim düzenliydi işte bu son 3 4 aydır 10 gün gecikmeli adet görüyordum ama 43 gndr olamadım.
Canım benimde geçen yıl reglim olmuyordu lekelenme şeklinde kahverengi lekeler geliyordurdu 1 ayı aşkın.Bende hastaneye gittim hormonlarımda ve ultrasyonda birşey çıkmadı.Doktor Diane35 adlı ilaç verdi onu 1 ay kullandım reglim oldu sonra o ilacın yan etkisi fazla olduğu için bir daha da kullanmadım.
Sonra Civanperçemi içtim 3 ay adetim yine düzenli oldu.Civanperçemini içmeyi bırakınca yine kahverengi lekeler gelmeye başladı regl olamadım.Geçen ay gittim ultrasyona girdim kist çıktı.Doktor yasmin verdi kullandım 1 ay kistim kaybolmuş.Umarım bundan sonra reglim düzene girer.Çünkü ben regl olamayınca çok geriliyorumm:sinifsinif:
cnaım inan bende o kadar gerildim ki inan kırmaktan korkuyorum insanları kırmaktan artık.
yarına randevu aldım bakalım inşallah birşey çıkmaz ya korkuyorum inan ki. hele bu ara bi kaç kişi diyorki ilerde çocuk olmasında problem olabilir bu durum diyolar offf
Canım anlıyorum seniii:teselli:
Sen bakma onlara ne alakası var çocuk olmaması ile cahillik herşeyin bir tedavisi var.
Yarın git güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç korkma bende korkuyordum bak kist 1 ayda kaybolmuş.Stress de yapma o da etkiler
valla canım aynen her ağızdan bi laf çıkıyor birinden bi yardım edici cümle yok.
yarın sabah gidicem inşallah gelince durumu yazarım.
canım meşgul ediyorum seni ama bu kist denilen nasıl bi durum
Tatlım benimkisi over kistti(folikül kist) yani
Kistlerinde çeşitleri oluyoo.
Benimkisi çok kanama yaptı mesela.
Ama ilaçla eritilebiliyoo
Regl düzensizliği yapıyo
İnş. senin birşeyin çıkmaz güzel haberlerini bekliyorumm:1hug:
Merhaba
1985 Dogumluyum ve 2006 da evlendım, 13 yasında PKO oldugumu ogrendım ve o yastan ıtıbaren donem donem dogumkontrol (yasmın) hapı kullanmaya basladım (dr kontrolunde) artık eşimle bebek düşünuyoruz ben ocak ayında testlerımı yaptırdım dr um bana hamıle kalırsın ama sabretmen gerek dedı, ama dogumkontrol hapını bıraktıgımdan berı adetım 3 ayda bır oluyor yada daha uzun yada 2 ayda bır.. Daha onceden farlutal ıle adet oluyordum ama zararı olur dıye artık kullanımıyorum bu yuzdende adet tarıhım hıc bellı olmuyor...Agustos 09 da dogumkontrol hapını bıraktım bu surede gebelık olmadı ben 1 mart 2010 da tekrar ıdogumkontrol ılacı kullandım bu ay duzenlı adet oldum ve sonra tekrar bırdaha kullanmaksızın bıraktım artık ama bu suracte 6 ay kullanmamıs olmama ragmen gebelık hıc olmadı...Sızce yasmını bıraktıktan ne kadar zaman sonra gebelık mumkundur ayrıca test degerlerıme gore durumum nedır, doktorum bana sabır dıyor sadece ama ben net bılgı cok ıstıyorum ona gore asılama gerekıyorsa yaptırmak ısterım bıran once ayrıca esımde test yaptırdı sperm sayısı normal hıcbır degerı dusuk degıl...
Benım degerlerım;
TSH 1,135
PROLAKTIN 31,64
LH 4,45
FSH 4,51
TOTAL TESTOSTERON 0.221 ng/mL
DHEASO4 2.24 ug/mL
17 OH PROGESTERON 0.82 ng/mL
WBC 5.8 K/uL
LYM 2.4 41.9 %L
MID 0.3 6.0 %M
GRAN 3.0 52.1 %G
RBC 4.87 M/uL
HGB 14.3 g/dl
HGT 43.6 %
MCV 89.5 fl
HCH 29.4 pg
MCHC 32.8 g/dl
RDW 13.9 %
PLT 269. K/uL
MPV 7.7 fl
Ben elımdekı tum test sonuclaını sıze yazdım lutfen yardımcı olun ne yapmalıyım...
canım bugün gittim doktora durumumu anlattım ultrasyonla baktı hiç bi problem yok dedi farlutal verdi. bu şekilde düzensizleştimi adetin farlutalı kullanırsın dedi.
Hımmm anladım canım.Çok sevindimm
Bak gördün mü korkulacak birşey yokmuş
Canım peki kan tahlili istedi mi hormonlarına bakmak için
yerimseniben ÇOK HAKLISIN CNM BENİM İLK KÜRTAJIMDADA DÜZENİ BOZULMUŞTU AMA BÖYLE ARA LEKELENMELER OLMAMIŞ K.RENGİ ARA KANAMA DİYORLAR SANIRIM BU BİRAZ GARİP GELDİ BANA BEN RAHİM FİLMİNE BAĞLIYORUM YADA ENFEKSİYONA NE BİLİYİM YAŞAYAN OLSADA TECRÜBELERİNDEN FAYDALANSAK BİZDEhihoyyytalkisalkisalkisGecmis olsun arkadslar, muhtemelen kürtaj adet düzeninizi bozmus olabilir. zaten adet düzeni cok kolay bozulyor ya, kücücük bi stress bile yetiyor kafamçokkarıştı
Eger cok kafaniza taktiysaniz bi doktorunuza danisin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?