Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım geçensene gittim hormonlarıma baktı ultrasyonla bi problem yok dedi farlutal verdi içtim düzenliydi işte bu son 3 4 aydır 10 gün gecikmeli adet görüyordum ama 43 gndr olamadım.

Canım benimde geçen yıl reglim olmuyordu lekelenme şeklinde kahverengi lekeler geliyordurdu 1 ayı aşkın.Bende hastaneye gittim hormonlarımda ve ultrasyonda birşey çıkmadı.Doktor Diane35 adlı ilaç verdi onu 1 ay kullandım reglim oldu sonra o ilacın yan etkisi fazla olduğu için bir daha da kullanmadım.
Sonra Civanperçemi içtim 3 ay adetim yine düzenli oldu.Civanperçemini içmeyi bırakınca yine kahverengi lekeler gelmeye başladı regl olamadım.Geçen ay gittim ultrasyona girdim kist çıktı.Doktor yasmin verdi kullandım 1 ay kistim kaybolmuş.Umarım bundan sonra reglim düzene girer.Çünkü ben regl olamayınca çok geriliyorumm:sinifsinif:

cnaım inan bende o kadar gerildim ki inan kırmaktan korkuyorum insanları kırmaktan artık.

yarına randevu aldım bakalım inşallah birşey çıkmaz ya korkuyorum inan ki. hele bu ara bi kaç kişi diyorki ilerde çocuk olmasında problem olabilir bu durum diyolar offf

Canım anlıyorum seniii:teselli:
Sen bakma onlara ne alakası var çocuk olmaması ile cahillik herşeyin bir tedavisi var.
Yarın git güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç korkma bende korkuyordum bak kist 1 ayda kaybolmuş.Stress de yapma o da etkiler

valla canım aynen her ağızdan bi laf çıkıyor birinden bi yardım edici cümle yok.

yarın sabah gidicem inşallah gelince durumu yazarım.

canım meşgul ediyorum seni ama bu kist denilen nasıl bi durum

evet arkadaşlar steres çok önemliymiş ben de yarın ilaçlı emar çektiircem hipofiz bezimin lütfen dua edin bana da sonuçlar iyi çıksın allahın izniyle çok korkuyorum

kızlar yardmmm 3 4 gundur ust dudagın basladıgı yerde bi sislik wardı agrıyodu we sanki kızarıklık da war siwilce ya da kıl donmesidir diye onemsemedim beklym dedmm az once kan geldii we regl olmama daa 10 gun falan war.olcagımı hissetmedmm hic karnım da agrmıyo.gayet de duzenlidir kanamalarım neler oluyoo canım cok sıkıldıı we alakaları war mıdırr sınawlarım yeni bitti epey stresliyim aslında haftalardır ondan mıdır bilemedm

valla canım aynen her ağızdan bi laf çıkıyor birinden bi yardım edici cümle yok.

yarın sabah gidicem inşallah gelince durumu yazarım.

canım meşgul ediyorum seni ama bu kist denilen nasıl bi durum

Tatlım benimkisi over kistti(folikül kist) yani
Kistlerinde çeşitleri oluyoo.
Benimkisi çok kanama yaptı mesela.
Ama ilaçla eritilebiliyoo
Regl düzensizliği yapıyo
İnş. senin birşeyin çıkmaz güzel haberlerini bekliyorumm:1hug:

canım bugün gittim doktora durumumu anlattım ultrasyonla baktı hiç bi problem yok dedi farlutal verdi. bu şekilde düzensizleştimi adetin farlutalı kullanırsın dedi.

diğer değerler hakkında çok bilgim yok ama prolaktininiz biraz yüksek.... sütle alakalı bi hormon ve 3 ila enfazla 20 olması lazım.. biraz yükselince adette gecikme yapar... dostinex ilacı (tabii dr konturolinde) hemen düşürür......

canım bugün gittim doktora durumumu anlattım ultrasyonla baktı hiç bi problem yok dedi farlutal verdi. bu şekilde düzensizleştimi adetin farlutalı kullanırsın dedi.

Hımmm anladım canım.Çok sevindimm
Bak gördün mü korkulacak birşey yokmuş
Canım peki kan tahlili istedi mi hormonlarına bakmak için

Hımmm anladım canım.Çok sevindimm
Bak gördün mü korkulacak birşey yokmuş
Canım peki kan tahlili istedi mi hormonlarına bakmak için

canım işte dedi kıllarında artma varmı dedi bende hayır dedim. sonra yasemincim birşey yok dedi iyisin dedi. bu kadar canımm CADIARZU

arkadaşlar ben 1 ayönce yani mart 17 sinde 2z düşük yaptım ama hala adet olmadım ne yapam doktora gideli 1 hafta oldu doktor olması lazım dedi neden daha olmamıs olabilir başına gelen var ise yardım etsın ne olur

a.s.SLM KIZLAR YAAA BENDE TOPıĞıNıZDE YENıYıM BENıM ADETLERıM ÇOK DÜZENSıZ ŞUAN 2 KERE KÜRTAJ OLDUM EN SON 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 2 MARTTA ADETM BAŞLADI DAMLA DAMLA 10 GÜN SÜRDÜ 8.GÜNÜMDE RAHıM FıLMı ÇEKıLDıM HEM YAPIŞIKLIK OLABıLıR ŞÜRHESıYLE HEMDE DÜŞÜK ARAŞTIRMASI ıÇıN ÇEKıLDıM 2 GÜN SONRA KANAMAM BAŞLADI 7 GÜN SÜRDÜ SULAR SELLER GıBı ADET OLDUM DAHA SONRA ADET BıTTı DAMALA DAMLA K.RENGı LEKENMEYE DÖNDÜ DOKTORA GıTTıM ıLAÇ VERDı AMA Bı ıŞE YARAMADI LEKENEM KESıLDı NıSAN 19 UNDA TEKRAR 2 GÜNLÜK LEKELENMEDEN SONRA 21 ıN ADET OLDUM 7 GÜN SÜRDÜ ŞUAN HALA K.RENGı AKINTI DEVAM EDıYOR ARA ARA KASIKLARIMDA HAFıF AĞRILAR VAR GEÇEN AY GıTTıĞıMDE KıST FELAN YOKTU AMA NEDEN BÖLE OLUYOR ACABA ADETLERıM ÇOK DÜZENLıYDı HAMıLE KALMADAN ÖNCE YARDIMINIZA ıHTıYACIM VAR ARKADAŞLAR:teselli:

Gecmis olsun arkadslar, muhtemelen kürtaj adet düzeninizi bozmus olabilir. zaten adet düzeni cok kolay bozulyor ya, kücücük bi stress bile yetiyor kafamçokkarıştı
Eger cok kafaniza taktiysaniz bi doktorunuza danisin derim

yerimseniben ÇOK HAKLISIN CNM BENİM İLK KÜRTAJIMDADA DÜZENİ BOZULMUŞTU AMA BÖYLE ARA LEKELENMELER OLMAMIŞ K.RENGİ ARA KANAMA DİYORLAR SANIRIM BU BİRAZ GARİP GELDİ BANA BEN RAHİM FİLMİNE BAĞLIYORUM YADA ENFEKSİYONA NE BİLİYİM YAŞAYAN OLSADA TECRÜBELERİNDEN FAYDALANSAK BİZDEhihoyyytalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…