Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

arkadaşlar siteye yeni üye oldum benimde sorumun adetim çok az geliyor buda benim sinirimi bozuyor daha doğrusu korkuyorum henüz evlenmedim ya erken menepoza gireresem ilk başlarda 7 şimdi 2 kaç kez dr. gittim normalmiş stres yapma diyor ama bence öyle değil bir azalma var kesin adet arttırıcı otlar var mı ezbere ilaç da içemem arkadaşlar yardım bekliyorum benim gibi sorunu olanlar var mı

bugün kullanmaya başladım inşallah düzene girer ..çook dua edicem sana ŞenizŞeniz peki ne kadar zamanda etkisinigösterir acaba

Son düzenleme:
offf benim de adetim 10 gün kadar gecikti. aslında bütün belirtilerim var.göğüslerim şişti,sivilcelerim çıktı, ara ara kasıklarım ağrıyor ama bir türlü gelmiyorr.mevsim deişikliği olabilir ama çok gerildim gelsin artıııık..

arkadaşlar nolur bnada yardım edinn çok kötü durumdayım adetim tam 15 qün qeçti 2 kere test yaptım ama neqatif çıktı çok korkuyorum hamileyim die napabilirim yardım edinn

Merve 2 kere test yaptiysan hamile degilsindir belki ama
kan testi yaptirmak daha mantikli olur, hem emin olursun..
bence kesinlikle doktora git, kan testi yaptir. negatif cikarsa ve adetin yinede gelmiyorsa
stressten olabilir, onuda doktorunla görüs, belki ilac verir..

benim de 10 gün gecikmişti.ben de 2 kee test yaptım negatif çıktı.ama çok gerginlik yapmıştı.belki tesadüf ama arkadaşım papatya çayı iç demişti. daha yarısını içtim arada lavobaya gititm, gelmişti. deneyin denemekten ne çıkar.rahatlatıyorr.

kızlar ben doktora qidemem açıkcası :S ailemin bilmemesi lazım :S napcağımı şaşırdım bazı sitelerde testlere fazla qüvenmemek qerektiğini sölüo nolur bana yardım edin qecelerei uyuyamaz oldum çok korkuyorum hamileysem olucakları düşünemiorum

bu ara civan perçemi içtim 4 qün boyunca sarımsı yeşik qibi bi akıntım oldu şimdi kesildi onuda içmiorum artık allah aşkına bana biri yardım etsin 16 qün olcak nerdeyse hiç böle olmamıştı

selam arkadaşlar..bişi sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim..19 yaşındayım ve 2 aydır adetim normalden daha faklı olmaya başladı geçen ay adet olduktan bi 10 gün sonra tekrar oldu önemsemedim açıkçası ilk defa oldu diye ama bu ayda aynı şey oldu adetim bitmişti 2. haftada tekrar oldu sizcee neden acaba ??

kızlar çok mutluyum walla adet oldumm buqün allah hepinizinde qönlüne qöre wersinn :):):)

Merve moralini bozmuş olmak istemem ama şunu söylemek istiyorum, yerleşme kanaması denen bir şey var. Hamileliğin ilk ayında falan yine kanaman olabiliyor, sen regl sanabiliyorsun. Benim bir yakınımın başına geldi, kanaması olduğu için hamile değilimdir diye düşünmüş, bayağı bir büyümüş bebek, biraz daha anlamasa kürtaj olma zamanını aşacaktı.

Bildiğim kadarıyla yaygın bir durum değil ama sen regl oldum diye ihmal etme bunu olur mu.. Muhtemelen hamile değilsin, ama test yapmayı ihmal etme, ne olur ne olmaz...

arkadaşlar merhaba benim ufak bi sorunum var umarım en kısa zamanda yardımcı olabilirsiniz. Şöyleki yıllardır adet sorunu yaşayan bir insan değilim 28-30 günde mutlaka adetim gelir..ancak hesaplamalarıma göre 24 ünde gelmesi gereken adetim henüz gelmedi şuan itibariyle 2 güncük geciktim ve 1 inde tatile çıkıyırum hep gelir planıylada ne geciktirici kullandım nede söktürücü.Malum bu hapları kullanabilmek için 1 hafta 10 gün öncesinde başlamam gerekiyomuş ki yakalanmayayım..Yani geciktirici kullanmak için sanırım çok geç siklus dönemim bitti...Normalde 1 hafta öncesinde göğüslerimin ağrımasıyla belirtileri başlardı ama şimdi tık yok.sadece karnımda hafif ağrılar var sanırım birazda stres yaptım...sizce sökülesi için gripin,asiprin yada bitkisel çay falanmı içmem gerekiyo offf napıyım...yoksa tatilim heba olacaak (

selam arkadaşlar..bişi sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim..19 yaşındayım ve 2 aydır adetim normalden daha faklı olmaya başladı geçen ay adet olduktan bi 10 gün sonra tekrar oldu önemsemedim açıkçası ilk defa oldu diye ama bu ayda aynı şey oldu adetim bitmişti 2. haftada tekrar oldu sizcee neden acaba ??

ARKADAŞLAR Bİ AKIL VERİN YA LÜTFEN ?

haklısın deathly eger birde bi ilişki yasadısan takıntı stres baskı üstüne geliyor

yok ben yaşamadım bentakıntılı biriyim ondan.
bende kist olduğu icin ben anormalmiyim diger insanlardan sorusu ile kendi icimde karslıasıyorum.hani hic normal biseyim yok bu da mı anormal falan demeye baslamıstım ki kistler süüüpriz yaptı gecen gun hasta oldum mutluyum.ben alıstım kistlerle yasamaya.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…