- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.121
merhaba kzlar bendede adet düzensizliği warr :1no2: hep 10 - 15 gün geçiklemeli hatta 2- 3 ay olmadığımı biliyorum düzene girer die hep bekledim 2 yıl içinde düzene giriyor die biliyordum.. bu yıl adetimin 5. yılı hala düzene girmedi senağlama bu ay ramazanda 10 gün kadar lekelenme gibi oldu bir oluo bir duruo... buqünde yine açık kahwerengi gibi olmuş napim ben yha doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası kötü bişi dicek die bi yardım edin bana kızlar yhaa[/QUOTE
canim, benimde kendimi bildim bileli duzensiz gidiyordu evlendikten sonra biraz daha iyi gitti yani az cok gunu belli oldu derken ilk cocuktan sonra duzenli adet gormeye basladim...
ucuncu cocuktan sonra tekrar basladi duzensizlikler, cok uzun suren ve siddetli kanamalar ve aralarda gelen lekeler; dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktorum fakat benim bunyemkaldirmadi dayanamadim ve biraktim. en son careyi bitkisel cozumlerde buldum 3 ay duzenli hayit suyu ve tohumu kullandim su an gercekten ara kanamam kalmadi ve cok sukur duzenli gidiyor ...........
tabiki senin durumunun ne oldugunu bilmen gerekiyor sadece basit bir adet duzensizligi ise kolay; bunu ogrenmen icinde sana tavsiyem bir doktora gorunmen ... insaallah sadece adet duzensizligidir ve cok kolay hallolur acil sifalar diliyorum ...............
sakin doktora gitmeyi ihmal etme a.s.
Teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan ben bekarım ewli deqilim daha o y
sden sadece adet düzenliqidir die düşünüyorm... belkide bi hastalıqım war ama wücudum bir tepki wermediği için bilemiyorumm şimdilik :umursamaz: en yakın zamnda doktora gidicem inşş :Saruboceq: inş kötü bişe çıkmazz.. Sewqilerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Arkadaşlar neredeyse iki gün oldu cevap bekliyorum. Yok mu soruma cevap verecek?Merhabalar, sitenizi tabii ki sorunumu ararken buldum ve kayıt olayım dedim. Yeni üyelerdenizim. Ama buraya sormak daha doğru olur dedim şimdilik. Ben 31 Ağustos günü adet olmuştum. O sırada tatilden dönme günümüzdü. Aslında 5 Eylül'de olmam gerekiyordu. Fakat 6 gün önce başlayınca düzensizliktir dedim. Benim ağrılı geçtiğinden hap almak zorunda kaldım. Appranax içtim. O biraz açıkcası kanamayı kesiyor. Yani şiddetli kanı azaltıyordu. Neyse asıl sorun şu. 5 Eylül gibi de adetim bitti. Fakat iki gündür bir şey farkettim. İç çamaşırıma baktığımda kahvernegimsi bir renk gördüm. Tuvallette tuvalet kağıdıyla silerken pembemsi renk gördüm. Yani kandı. Fakat ped taktım çünkü adet oldum zannettim. Ama pede baktığımda sadece ufak kahverengi kalıntılar vardı. Şar şar olmuyordum. Kime sorsam ya mevsim değişikliği ya da stres sıkıntı dedi. Ama adet olmama yakın böyle hep o ağrıları önceden hissederdim. Ama adet olmayacağımı biliyordum. O ağrılar yoktu. Şimdi belimde hafif bir ağrı var. Ya tam adet olacağım ya da başka bir sebep var. Peki bunun nedeni ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar neredeyse iki gün oldu cevap bekliyorum. Yok mu soruma cevap verecek?
Merhaba arkdaslar aynı sorun bendede var suanda 22 yasındayım ılk adetımı 16 yasında oldum ve 2. adetımı tam 1 sene sonra ondum ondan sonra duzenlı olarak her ay adet oldugumu hatırlamam. sureklı 2-3 ay arayla adet oluyorum ve yazları hıc olmuyorum sadece gecen yaz 1 -2 kere oldum bu ya yıne adet olmadım suanda adetımın gecıkme suresı tam 2,5 ay ve sınırlerım cok bozuk bunedenden dolayı 2 kez gebelık testı yaptım ama ondada gebelık gıbı bı durum cıkmadı sebebı ne acaba cok merak edıyorum.Doktorada alttan bakarlar dıye aslında gıtmeye cekıınıyorum.Acaba sızlerın istanbul avrupa yakasında bıldıgı ıyı bır doktor (hastane ) varmıdır. Ve bu durumda hangı bolumden randevu almam gerekır bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız cok sevınırım.
senağlama mafoldumben
Merhaba arkdaslar aynı sorun bendede var suanda 22 yasındayım ılk adetımı 16 yasında oldum ve 2. adetımı tam 1 sene sonra ondum ondan sonra duzenlı olarak her ay adet oldugumu hatırlamam. sureklı 2-3 ay arayla adet oluyorum ve yazları hıc olmuyorum sadece gecen yaz 1 -2 kere oldum bu ya yıne adet olmadım suanda adetımın gecıkme suresı tam 2,5 ay ve sınırlerım cok bozuk bunedenden dolayı 2 kez gebelık testı yaptım ama ondada gebelık gıbı bı durum cıkmadı sebebı ne acaba cok merak edıyorum.Doktorada alttan bakarlar dıye aslında gıtmeye cekıınıyorum.Acaba sızlerın istanbul avrupa yakasında bıldıgı ıyı bır doktor (hastane ) varmıdır. Ve bu durumda hangı bolumden randevu almam gerekır bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız cok sevınırım.
senağlama mafoldumben
cnm öncelikle dr gitmelisin üzülme bekarmışsın tedavın sonucu evlenene kadar inş düzelir ve ii bir dr bul ama araştır
önce vajınal ultrosonla bakarlar kasık ultroson ve adet getirici verir sana zten kist vs. yoksa eğer adet 3. günü hormon testi ister onlarda da basıt çıkarsa ilaçla adet olmanı sağlar bekar olduğun için doğum kontrol hapı verecektir bu haplar 3-6 ayda düzene sokuyo sakın kendini üzme tamam mı senin önceliğin bu dr işi olsun ve hemen git ihmal etme
Merhaba tatlımm ilk önce qeçmiş oLsun dliyorum sana... Ben awrupa yakasında oturuyorum ama doktor hastane bilmiom ne yazıkki sana önerebileceqim bi yer yok senağlama ama jinekoloqa qitmen qerekio sadece bunu biliyorum çok fazla yardımcı olamadım k. bkma tatlım... Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar anlatırlarsa daha çok yardımcı olabileceqimize inanıyorum... bu şekilde bilmeyen arkadaşlarımız( ben de dahil) öqrenmiş olurus
Şimdiden teşekkürlerr
Cevapladıgın ıcın tesekkur ederım ama 10 aylık evlıyım :) evlılıgımın ılk baslarında 1-2 ay dogum kontrol hapı kullandım ozaman duzendeydı ama ben omrumun sonuna kadr hapta kullanmak ısemyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?