Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

sen yine her ihtimale karşı test yap. birşey yoksa doktora git.
bazen yumurta çatlamaz ve folikül kisti oluşur böyle zamanlarda da regl olduktan sonra ara kanama olur.

merhaba kızlar,
bekarkende çok düzenli bi adetim yoktu çok zayıfım diye düşünüyodum.Evlendim hamile kaldım ve 8 haftalıkken düşük yaptım.Herhangi bir tedavi görmedim kürtajdan sonra, 3,4 ay kadar sonra çok sancılanmıştım hastaneye gittiğimde kis var dendi bişey yapılmadı.Şuan 2 yıldır korunmadığımız halde çocuğumuzda olmuyor ayrıca adetlerim çok düzensiz yani nisanda adet oldum,ondan sonra haziran7,temmuz 10 ve 21 ağustos gibi ne yapmam lazım bilmiyorum bilmiyorumkismile

doktora gıtmıyormusun .. kist cocuk olusumunu engelleyebılır.. ayrıca duzensız adet te cocugun olmasına manidir..en kısa zamanda doktora gıtmenı tavsıye ederım

slm canm benimde ara kanamalarım oluyodu doktor ilaç verdi 5 ay kullandm bu ay görmedim denecek kadar azdı bunu nasıl ve ne zaman kullandın birde aktarlarda satılıyormu hayıt tohumu

slm canm benimde ara kanamalarım oluyodu doktor ilaç verdi 5 ay kullandm bu ay görmedim denecek kadar azdı bunu nasıl ve ne zaman kullandın birde aktarlarda satılıyormu hayıt tohumu

Selam ubudi,ben ilk once hayit suyu ile basladim; aktardan almistim ve ustunde tarif ettigi gibi kullandim ... tarif soyleidi; bir cay bardaginin 3 te 1 ini hayit suyu doldurup ustunu su ile tamamladiktan sonra icin. Bunu gunde iki kez sabah ve aksam yaptim daha sonra bu bittiginde hayit tohumu aldim onuda gunde ikikez kulandim ;
bir caykasigi (iyice doldurmadan ) hayit tohumunu biraz ezip cezvede kaynattiktan sonra cay gibi ictim ve 3 ay duzenli kullandim ... yani suyla beraber toplam 3 ay
fakat daha ilk ayin sonunda ara kanamamdan eser kalmamisti ve gunu belli olmayan adetim cok duzene girdi...
insallah seninde isine yarar canim, acil sifalar diliyorum...a.s.

sagol canm cevabın için deneyecegimzemuszemuszemuszemus

slm kızlar bende de evlenmeden önce arada oluyodu ama evlenince ilk yılı 50 günde 51 günde adet görmeye başladım çok şiştim ve stres oldum
dr gittik tahlıllerin normal dedi ama beyinde bebek istediğin için baskı uygulamışsın dedi biraz rahat ol deddi ama nerdeeeee
cyclo progynova verdi ve şubattan beri bebek istiyoruz 6 aydır içtim ilacı 28-29. gün adettim
ama hala bebek olmadı
hayıt hep duydum dengemizi bozmaz dimi??

arkadaslar hayit bitkisinin hormon duzenleyici oldugunu ve butun hormonlari dengeledigini yani fazlalari azaltip azlarida cogaltarak dengeledigini okudum ve adetler duzene girincede hamile kalmak cok kolaylastigi icin bebek isteyenlerin kullanmasi tavsiye ediliyor...
hatta ben kullanicagimda tereddut etmistim cunku kadinlarin hamile kalmasini cok kolaylastiriyormus bende bi kazaya kurban gidersem diye biraz urkmustum acikcasi ...
fakat su an duzene giren adetimi ve kesilen ara kanamalarimi hayit a borcluyum ....
insaallah hepinizin isine yarar hepinize acil sifalar diliyorum... opuyorumnanaktan

sağol cnm evet herkes söylüyo bende bu ay inş bebeiş olmazsa başlıycam regl gelirse opuyorumnanaktan

nasıl kullanıldığını yazar mısın mevrouw ben de kullanmak istiyorum
adet geçikmesi geldiğinde de az gelmesi iyice moralimi bozdu benim (

selam akillibidik, daha once yazmistim nasil kullandigimi ayni yaziyi kopyaladim daha fazla sormak istedigin varsa elimden geldigi kadariyla yadimci olabilirim....
insaallah isine yarar a.s.

arkadaşlar bendede adet düzensizliyi var.gerçi yeni dogum yaptıgım için henüz belli olmaz ama aynı hiç düzelmiyo.3 ay bilemedin 4 ayda bi adet olurdum doktora gittim ama hiç bişey yok.bizde baba tarafından ırsiymiş doktorda olabilir dedi.ama bu bende çok şişkinlik yapıyo.

canim yeni dogum yaptimdiyorsun , eger bebegini emziriyorsan adet gormemen yada bikac ayda bir gormen normaldir bu genelde butun bayanlarda aynidir bence icin rahat olsun ......

Mrb kızlar
Bende yaşadım adet düzensizliği.Bende de kahverengi lekelemeler oluyordu ve regl olamıyordum.Doktora gitim birşey yok dedi.Yasmin yazdı adeti düzenlemek için diye ama ben kilo aldırır diye duyunca kullanmadım.Civanperçemi içtim 3 ay ve düzenli regl oldum.Sonra onu içmeyi bıraktım regl yine olamadım.Sonra annem doktora götürdü kist olduğunu öğrendim.Doktor yine yasmin verdi ve yine annemin zoruyla 3-4 ay kullandım.İlk 1 ayda kistim kayboldu.ve şu an reglim düzenli oluyo çok şükür.
Bence doktora gitmeyi ihmal etmeyin derim.....kaydirigubbakcemile5

merhaba kzlar bendede adet düzensizliği warr :1no2: hep 10 - 15 gün geçiklemeli hatta 2- 3 ay olmadığımı biliyorum düzene girer die hep bekledim 2 yıl içinde düzene giriyor die biliyordum.. bu yıl adetimin 5. yılı hala düzene girmedi senağlama bu ay ramazanda 10 gün kadar lekelenme gibi oldu bir oluo bir duruo... buqünde yine açık kahwerengi gibi olmuş napim ben yha doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası kötü bişi dicek die bi yardım edin bana kızlar yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…