- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.101
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilk kez başıma geliyor
benim adetim ilk gördüğüm zamandan beri hep düzenlidir çok şükür hiç gecikmesi olmadı herzaman beklediğim zamanda gelirdi
ama bu ay tuhaflaştı ben agustosun 1de olmuştum normal günümdü neyse bitti 10 gün sonra tekrar geldi çok şaşırdım ohaoldumsmile hiç başıma böyle bişey gelmemişti etrafımdaki kişilere sordum kimse yardımcı olamadı internetten araştırdım bişey bulamadım mafoldumbenşimdi tekrar normal adetimin gelme zamanı ama hala yok acaba hamilelik gibi bişey olabilirmi yoksa başka bi nedenlemidir hafta sonuna kadar bekleyip test yapacam ama kafama çok takılıyor yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen
selam arkadaşlar size güzel haberlerim var; birkaç ay önce adet düzensizligğimden bahsetmiştim , bir yıldır kesilmeyen ara kanamalarımdan ...evet çok şukur herşey yoluna girdi ...yaklaşık 2,5 aydır hayıt suyu içiyorum ve ara kanamalarım tamamen durdu ve adetim gerçekten çok düzenli gidiyor
ilgilenenlerin dikkatine a.s.
slm canm benimde ara kanamalarım oluyodu doktor ilaç verdi 5 ay kullandm bu ay görmedim denecek kadar azdı bunu nasıl ve ne zaman kullandın birde aktarlarda satılıyormu hayıt tohumu
Selam ubudi,ben ilk once hayit suyu ile basladim; aktardan almistim ve ustunde tarif ettigi gibi kullandim ... tarif soyleidi; bir cay bardaginin 3 te 1 ini hayit suyu doldurup ustunu su ile tamamladiktan sonra icin. Bunu gunde iki kez sabah ve aksam yaptim daha sonra bu bittiginde hayit tohumu aldim onuda gunde ikikez kulandim ;
bir caykasigi (iyice doldurmadan ) hayit tohumunu biraz ezip cezvede kaynattiktan sonra cay gibi ictim ve 3 ay duzenli kullandim ... yani suyla beraber toplam 3 ay
fakat daha ilk ayin sonunda ara kanamamdan eser kalmamisti ve gunu belli olmayan adetim cok duzene girdi...
insallah seninde isine yarar canim, acil sifalar diliyorum...a.s.
arkadaslar hayit bitkisinin hormon duzenleyici oldugunu ve butun hormonlari dengeledigini yani fazlalari azaltip azlarida cogaltarak dengeledigini okudum ve adetler duzene girincede hamile kalmak cok kolaylastigi icin bebek isteyenlerin kullanmasi tavsiye ediliyor...
hatta ben kullanicagimda tereddut etmistim cunku kadinlarin hamile kalmasini cok kolaylastiriyormus bende bi kazaya kurban gidersem diye biraz urkmustum acikcasi ...
fakat su an duzene giren adetimi ve kesilen ara kanamalarimi hayit a borcluyum ....
insaallah hepinizin isine yarar hepinize acil sifalar diliyorum... opuyorumnanaktan
Selam ubudi,ben ilk once hayit suyu ile basladim; aktardan almistim ve ustunde tarif ettigi gibi kullandim ... tarif soyleidi; bir cay bardaginin 3 te 1 ini hayit suyu doldurup ustunu su ile tamamladiktan sonra icin. Bunu gunde iki kez sabah ve aksam yaptim daha sonra bu bittiginde hayit tohumu aldim onuda gunde ikikez kulandim ;
bir caykasigi (iyice doldurmadan ) hayit tohumunu biraz ezip cezvede kaynattiktan sonra cay gibi ictim ve 3 ay duzenli kullandim ... yani suyla beraber toplam 3 ay
fakat daha ilk ayin sonunda ara kanamamdan eser kalmamisti ve gunu belli olmayan adetim cok duzene girdi...
insallah seninde isine yarar canim, acil sifalar diliyorum...a.s.
arkadaşlar bendede adet düzensizliyi var.gerçi yeni dogum yaptıgım için henüz belli olmaz ama aynı hiç düzelmiyo.3 ay bilemedin 4 ayda bi adet olurdum doktora gittim ama hiç bişey yok.bizde baba tarafından ırsiymiş doktorda olabilir dedi.ama bu bende çok şişkinlik yapıyo.
merhaba kzlar bendede adet düzensizliği warr :1no2: hep 10 - 15 gün geçiklemeli hatta 2- 3 ay olmadığımı biliyorum düzene girer die hep bekledim 2 yıl içinde düzene giriyor die biliyordum.. bu yıl adetimin 5. yılı hala düzene girmedi senağlama bu ay ramazanda 10 gün kadar lekelenme gibi oldu bir oluo bir duruo... buqünde yine açık kahwerengi gibi olmuş napim ben yha doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası kötü bişi dicek die bi yardım edin bana kızlar yhaa[/QUOTE
canim, benimde kendimi bildim bileli duzensiz gidiyordu evlendikten sonra biraz daha iyi gitti yani az cok gunu belli oldu derken ilk cocuktan sonra duzenli adet gormeye basladim...
ucuncu cocuktan sonra tekrar basladi duzensizlikler, cok uzun suren ve siddetli kanamalar ve aralarda gelen lekeler; dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktorum fakat benim bunyemkaldirmadi dayanamadim ve biraktim. en son careyi bitkisel cozumlerde buldum 3 ay duzenli hayit suyu ve tohumu kullandim su an gercekten ara kanamam kalmadi ve cok sukur duzenli gidiyor ...........
tabiki senin durumunun ne oldugunu bilmen gerekiyor sadece basit bir adet duzensizligi ise kolay; bunu ogrenmen icinde sana tavsiyem bir doktora gorunmen ... insaallah sadece adet duzensizligidir ve cok kolay hallolur acil sifalar diliyorum ...............
sakin doktora gitmeyi ihmal etme a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?