- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.141
Benimkide gecikti bu ay 3 gün oldu hala tık yok.Normalde 3-5 gün önce olurdu hep.Hamile değilim ilk defa böyle gecikti... 8 aylık kızım var emzirmem etkiliyordur eminim ama 2 aydır oluyordum düzenli olarak.Bu ay neden gecikti anlayamadım..........
Ben gecen ayın 12 sinde adet oldum..benm adet günlerim 2 gün öncesnden gelio yazdan bu aya kadar..Ama bu ay olmadım daha adet belrtilerimin tümü var 3 gündr adet sancısı cekiorm her tarafm patlıcak derecede sisti ve adet öncesi akıntılarm var...Hasta olmusum gibi hissediorm wcye gidiorm kanama yokHamilelk testide yaptım negatif..Acaba adet söktürücü ilaç veya bitki kullansam yararı olurmu ?Bana bu konuda yardmcı olurmusunuz?
Ben gecen ayın 12 sinde adet oldum..benm adet günlerim 2 gün öncesnden gelio yazdan bu aya kadar..Ama bu ay olmadım daha adet belrtilerimin tümü var 3 gündr adet sancısı cekiorm her tarafm patlıcak derecede sisti ve adet öncesi akıntılarm var...Hasta olmusum gibi hissediorm wcye gidiorm kanama yokHamilelk testide yaptım negatif..Acaba adet söktürücü ilaç veya bitki kullansam yararı olurmu ?Bana bu konuda yardmcı olurmusunuz?
merhaba bende siz gibi adet düzensizliğinden dert yananlardanım.fakat benimkisi sizinkilerden biraz farklı 7 günde 10 günde bir oluyorum.henüz 19 yaşında 1 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.evlilik sonrası daha da düzensiz oldum. çocuk isteği ile beraber de doktora gitmeye karar verdim.muayene oldum.doktor polikistik over teşhisi koydu.çok nadir görülen bi durum olduğunu genelde adeti gecikenlerdebu soruna rastlanıldığını söledi ve düzenleyici verdi bir kaç defa fakat hiç bir faydasını göremedim.ardından doğum kontrol hapı verdi fakat oda çok uzun süreli fayda sağlamadı. bu arada 1 yıl içinde 20 kilo aldım 55 kilodan 75e yükseldim ve tüylenme gibi bir sorunum olmaya başladı.artık ilaçlardan mı yoksa polikistik overden mi anlayamadım.doktor değiştirmeye karar verdim.fikri ve tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?