- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.161
neden tedavi göremediniz anlamadım doktora gittiğinizi yazmışsınız...2 hormonun ters çalışmasından kaynaklanır genelde bu tarz düzensizlik kesinlikle doktora gitmelisiniz adetin 3. günü kan verip hormon değerlerinize baktırın ona göre size uygun ilacı doktor versin...
bende polkistk overe yakın bir hormon bozukluğu vardı 1 yıl belara kullanarak doktor kontrolünde iyileştim... yani doktora gitmeniz lazım kafanıza göre ilaç olmaz ya da başkalarının kullandıkları size uymayabilir......ilaçların da içilme şekilleri var bu tarz şeyler doktora gidilmeden sakıncalı...mesela adet düzensizliğinde belaraya adetin 4. günü gece başlanıyor.. yani bilmek şart bilmeden doktorsuz tedavi olmaz ki...
slm arkadaşalar
siteye daha yeni üye oldum.çok faydalı bir site. emeği geçen herkese tskler
benımde adet düzensizliği sorunum var. yaklaşık 3 veya 4 ayda bir adet oluyorum.eylül aynın başında doktora gittim.düzensizlik ve akıntı olduğunu soyledim.bana doğum kontrol hapı verdi.kullandım bittikten bi süre sonra adet oldum.adetimin 3. günü hotman testi yaptırdım.yaptırdıktan sonra o doktora gıdemedım ama ablamın doktoruna gosterdım tahlıllerımı.hiç bir sorun yok dedi. ama bu ay yine gecikti kasım 3 te olmam gerekiyordu.
ne yapmam lazım arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz?
dogum kont. hapı kullanmak istemiyorum.onu kullandıktan sonra yan etki yaptıgını düşünüyorum. çünkü vücudumda bu zamana kadar hiç çıkmayan sivilceler çıktı. acaba haptan olabilirmi?
slm arkadaşalar
siteye daha yeni üye oldum.çok faydalı bir site. emeği geçen herkese tskler
benımde adet düzensizliği sorunum var. yaklaşık 3 veya 4 ayda bir adet oluyorum.eylül aynın başında doktora gittim.düzensizlik ve akıntı olduğunu soyledim.bana doğum kontrol hapı verdi.kullandım bittikten bi süre sonra adet oldum.adetimin 3. günü hotman testi yaptırdım.yaptırdıktan sonra o doktora gıdemedım ama ablamın doktoruna gosterdım tahlıllerımı.hiç bir sorun yok dedi. ama bu ay yine gecikti kasım 3 te olmam gerekiyordu.
ne yapmam lazım arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz?
dogum kont. hapı kullanmak istemiyorum.onu kullandıktan sonra yan etki yaptıgını düşünüyorum. çünkü vücudumda bu zamana kadar hiç çıkmayan sivilceler çıktı. acaba haptan olabilirmi?
cnm aynı sorun bendede var üc ay dört ayı buluyor yasım bu arada 19 senin yasın kac?ben iki üc yere gittim önemsiz kistlerin oldugunu söylediler ve ilaç tedavisine bile gerek yok 18 19 yaslarda kendiliginden düzelir dediler fakat 19 yasımdayım yaklasık 4 yıldır bu sorn var acaip morelimi bozuo hormon testide yaptırdım herahngi bi sorunda cıkmadı neden bole anlamadım
hmm ozaman bilmiyorum canim stressten olabilirmi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?