- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.181
arkadaşlar geçen ay doğum kontrol ilacı kullandım kasımın 20inde regl oldum bu ay korunmadık ve hala adet olmadım ilacı bıraktıktan sonra adet gecıkmesi olur mu? bugun ayın 19u ve 30. gün hamile olabilir miyim ki?
ayrıca 35 yasındayım yanı 20 yıldır duzensız 12 we 7 yasında ıkı kızım war cok sukur
bende de yaklaşık 1 yıldır düzensizlik var. 1 yıl öncesine kadar her ayın 25 inde adet olurdum,saat gibiydi. yaklaşık bir yıldır ise her seferinde 5-10 gün arası gecikmeler oluyor ve bu defa 11 gün geçti,hala bir belirti bile yok.çalışma hayatım stresli geçiyor ama geçen yıllarda hiç mi stres yaşamıyordum ben, ne sınavlar atlattım düzenim bozulmadı, o yüzden stresten olduğunu pek sanmıyorum.doktora gidersem de doğum kontrol hapı verir diye korkuyorum (ki muhtemelen verir) yumurtalıkları tembelleştirdiğini okumuştum d. kontrol haplarının. ayrıca o hapları bırakırsam kendiliğimden adet olmam daha da zorlaşır diye de düşünüyorum. diğer yandan da içim içimi yiyor bir sorunum varsa diyefikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, lütfen.
banada yardım edin çıkamadım işin içinden bunalımdayım.bekarken adetlerim düzenliydi,evlendikten sonra 1 yıl yasmin kullandım,4 ay önce ilacı bıraktım bu seferde gecikmeler oluyo.ekimdeki 45 gün gecikmeli oldu,aralıktaki 53 gün gecikmeli oldu ama 1 gün sürmedi bile.hormon ve kan testi yapıldı sağlıklıyım allaha şükür,doktor iyisin desede psikolojikmen kötüyüm,daha önceden bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsun daha ne kadar devam eder yada nasıl düzeldiler. [/COLOR]
Meraba ben 16 yaşındayım normalde adetim 1 ay 7 gün sürer yanı 37-40 gün arası sizce bu anormal bi durummu?
bide ben en son 15 kasımda adet oldum 1 ocak şimdi hala olmadım, off
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Migren gibi bir ağrıydı evet ama sinüzütde var bende. Ama bu olayın adet dönemime gelmesi beni korkuttu. Neydi o hiçbaşıma gelmedi.:çok üzgünüm: Her ay yaşayan arkadaşlara allah şifa versin. Korktum herşeyin başı sağlıkmış umarım regl olurum olursam hiç sevinmediğim kadar sevinicem heralde
Kızlar bende adet düznsizlği yaşıorum 2 ay oldu daha olamadmDoktorada gitmek istemyorum hap vericek hep aynı şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?