Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..

Canım bende forumlarda yorumları görünce aldım hayıt tohumunu.8 Gündür kullanıyorum.Göğüslerimdede dolgunluk yaptı.İnşallah adet düzensizliğime iyi gelir.Doktora çok gittim ancak herşey normal çıktı.Bakalım hayıtın bir faydası olcak mı? Bu arada 14 şubata Endokrinoloji polk.randevu aldım...Ayrıntılı Troid hormonu baktırcam.

Merhabalar,

Ben de 2 aydır adet olamıyorum.. geçen hafta gittim dr.yumurtalıkların bıraz yavas çalışıyor dedı, adet olabılmem ıcın ılaç verdı. Dun bitti ilacım sımdı beklemedeyım... 4 aylık evlıyım cok yenı ama bebeğim olmaz dıye çok korkuyorum... Adetımın 3. gunu de hormon testlerı yapılacak bakalım ne olacak ondan sonra....

kızlar slm benm de yumurtlalıklarım yavas calısıormus dr dogm kntrol hapı verdi 6 ay kullandım fakat on kilo aldm hapı bıraktım duzenszlesti yine adetim 20 gundur olmuotum lutfen bitkisel kür yada ay flan içen varsa bilgilendirblr msınız beni

arkadaşlar ben 8 aydır evliyim normalde adetim düzenliydi..ama şuanda 25 gündür gecikti.adetim bir gün geçiyordu kan testi yaptırdım degerlerim 1.2 çıktı.en son 4 gün önce idrar yaptım negatif çıktı sizce neden hasta olmuyorum hamilemiyim çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

merhaba,

Ben de aynı sebeple gittim DR. ( Benim 2 ay geçmişti) Hamıleyım sandım 2 kere kan testi yaptırdım ama negatıf cıktı. Hormon testı ıstedı DR. Onu da yaptırdım sut hormonlarım ( prolaktın hormonu) yuksek cıktı. Adet olmamı engellıyormus.. suan ılaç kullanıyorum, ilaç bitince yine yaptırıcam aynı testi. İnşallah düşmüştür.. Çünkü gebeliği de engellermiş bu hormonun yüksekliği ((((( İhmal etmeden bi Dr. ile görüşün mutlaka...

mrb herkese ben foruma yeni üye oldum güzel faydalı paylaşımlar var benimde adet düzensizliği problemim var bazen sık adet görüyorum bazende arada leke şeklinde görüyorum sonra normal vaktinde adet olyorum2buçuk sene önce doğum yaptım doğumdan sonra hemen düzene girmedi ozaman normal karşıladım bi dr gitmedim şimdide 5-6 aydır böyle oluyor bazen normal geliyo aynı zamanda panik atak tedavisi görüyorum hep strese bağladım bu durumu en yakın zamanda dr gidicem artık ama yinede paylaşmak istedim bilgisi olanlar veya aynı durumu yaşayanlar varsa paylaşırmısınz...

bende de bazen oluyor 2 aydır hep 20 30 gün gecikmişti Allahtan bu ay gecikme olmadan geldi 2 günde gecikme sayılmaz heralde ama ben yine de bir doktora gitmek istiyorum ne olur ne olmaz:44:

Benim adetlerin en az 10 gün geçikiyor en fazla da 25 gün.Kistim falanda yok.doktora gittim demir eksikliği anemisi var normal dedi İlerde hamile kalamamaktan korkuyorum ya ((

kızlar sizden acil cvb bekliyorum..benim bu ay gebelikle ilgli bazı şüpelerim vardı.kaşıntım olunca doktora gittim geblik yok dedi. 3,5 .m kist varmış DESOLETT verdi kist için adet olunca başlıcaktım bu ayın 22 sinde adet oldum ama kahverengi leke geliyo benden bu kisttenmi ilaçdanmı yoksa gebelikten mi sizce azda olsa bilgiisi olan yazsın lütfenn ilaç almaya korkuyorum çünkü peçeteyle bile baktığımda gelmiyo bişi az açık leke geliyo.

kızlar benimde adetim hep gecikmeli olur 6 gün 10 gün 14 gün hep böyle geçen ay doktora gittim ultrasyna girdim doktor normal dedi adetin 3.günü gel dedi yine adetim 11gün gecikti ve bugün oldum acayip bel ağrım var karnım ağrıyo cuma günü doktora gitcem korkuyorum

lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun bel ağrım, sancım var ayrıca üşüyorum düşük nasıl oluyo korkuyorum ağrım artıyo

çoğunlukla aynı sorunlar var sanırım ama ben biraz farklı bişey diyeceğim..mesela ilk seneler 5 gün geliodu şimdilerde gün azaldı(kan yok yahu sanki.5 günde kaç kez wcye giderdim değiştirmek için şimdi o bile öle azaldıki...böle olanda varmı?hiç doktora gittiizmi bu sebepten??

selamlar
ben de doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri adetlerim düzensizleşti
doktora gittim
ultrasonla baktı bugün de hormon testi yapıldı herşey normalmiş
6 ay boyunca duphaston kullanacaksın dedi
bu kadar uzun süre kullanan var mı
bebek yapmamı engellemez değil mi bu ilaç

galiba kimsee bendeki gibi sorun yok(herkesin tam gününde gelip bitio gibi yahu bilen bana fikir verecek olan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu:92:
öncede belitmiştim yorumumda;sanki kan yok çıksın die..bende erken yaşta men. girmekten korkuyorum

yazdıklarınız sanki benim hastalığımı tarif ediyorsunuz.. ben 25 yıldır migren hastasıyım bu tür şikayetler ben de ayda 2-3 kez tekrarlıyor...nöröloji uzmanına gidip migren olup olmadığına emin olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…