- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.201
kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..
arkadaşlar ben 8 aydır evliyim normalde adetim düzenliydi..ama şuanda 25 gündür gecikti.adetim bir gün geçiyordu kan testi yaptırdım degerlerim 1.2 çıktı.en son 4 gün önce idrar yaptım negatif çıktı sizce neden hasta olmuyorum hamilemiyim çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum
kızlar benimde adetim hep gecikmeli olur 6 gün 10 gün 14 gün hep böyle geçen ay doktora gittim ultrasyna girdim doktor normal dedi adetin 3.günü gel dedi yine adetim 11gün gecikti ve bugün oldum acayip bel ağrım var karnım ağrıyo cuma günü doktora gitcem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?