Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar...benim adetlerim genelde 26-28 gün arasında düzenli geliyor ama bu ay 1,5 gün sürdü; genelde 3-4 gün sürer, 5.gün bile çok az gelir...herhangi bir ilaç kullanmadım, tiroit rahatsızlığım var ama 5 yıldır ve düzenli hormon alıyorum, yeni bir durum değil yani...dün içime sinmedi, gebelik testi bile yaptım, negatif çıktı...16 nisanda gelmişti adetim, test de negatif çıktı, artık hamile olmadığıma emin olabilirim bu durumda değil mi???...başka bir durum olma ihtimaline karşın yine de doktora gitmeliyim, belki de bazen herkeste oluyordur, ne dersiniz????

ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi (( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu

arkadaşlar zor durumdayım lütfen bana yardım edin
benim adet düzenizliğim var ve bu yüzden anne olamadım
kullandıgım ilaçlar etkisinde bu adet sürem baya bi uzadı 13 gündür kan görüyorum bu normalmi
ve bu böyle devam ederse yani bikaçgün daha uzarsa yumurtam çatlarmı yoksa kanın kesilmesinimi bekler cvp bekliyorum:18::18::18:

Mrb kızlar.....Bugün 36 gün oldu ama halen regl olmadım...Dün kanama başladı zannettim ilk belirtileri verdi bugün tık yok. Göğüslerim şiş karnım ağrıyo ama reglim devam etmedi.Bana yardım edin...

Benden dün kan geldi oldum zannettim bugünde kahverengi leke geldi.Artık Pazartesi doktora gidicem.

bende 2 kere kere kullandım norlevo ama bana hiç öle bi etki yapmadı

kızlar meraba aranıza yeni katıldım.yaklaşık 17 gündür benimde adetimde gecikme oldu,tabi herkes gibi önce gebelik testi yaptırdım sonuç negatif çıktı.Doktora muayene oldum sorun yok küçük zararsız bi kist var dedi ama benim içim içimi yiyiyordu çünkü ilk defa gecikme yaşıyordum.sıkıntıdan patladım resmen sonra annemin tavsiye üzerine nurs lokman hekimin civanperçemi poşet çayına başladım ve inanılmaz 3gün sonra adet oldum. tabi çok dua ettim o da ayrı konu ama ben çok şifa gördüm tavsiye ederim.YİNE DE TAKTİR SİZİN.

Canım bende geçen yılda gecikmeler oluyordu hatta 1 ay kahverengi leke geldi.Bende Civanperçemi içtim düzenli oldu ama kisti yok etmedi.Yasminle yok oldu kistim.Doktorun ilaç vermedi mi

benmde sürekli gecikiyor adet olmaya basladıgımdan beri 19 yasındaym ama hala düzelmedi..her ay bir hafta gec geliyor acaba düzelir mi zamanla yoksa doktora gitmeli miyim artk...?

Canım bende geçen yılda gecikmeler oluyordu hatta 1 ay kahverengi leke geldi.Bende Civanperçemi içtim düzenli oldu ama kisti yok etmedi.Yasminle yok oldu kistim.Doktorun ilaç vermedi mi

ben bekarken kist tedavisi gördüm yasminle kontrolde eridi dedi kadın doğum uzmanı.Sonra bir yıl sonra tekrar kontrale gittim küçük zararsız bi kistin var dedi ilaç vermedi.

lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun. şu an adetim gecikti. 27 sinde olmam gerekirken 7 gün gecikti. 6 gündür adet sancılarım var kasıklarımda aşırı derecede ağrı göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet karnımda şişkinlik var ama bir türlü olamıyorum. hamile olsam bu kadar erkenden bu belirtiler çıkmaz diyorlar karında şişkinlik vs. 2 kere idrar testi yaptırdım negatif çıktı. testler adet gecikmesinden 4-5 gün sonra kesin sonuç verirmiş. ama negatif. hamile de kalmak istemiyorum. ama buna rağmen adet ağrılarım var? bu kadar ağrıya rağmen gelmiyor. şimdi hamile miyim, yoksa adet görecek miyim?

emin ol gelicektir ben de bir aydır dertliydim senin gibi kendimi sıktım galiba ve gecikti hayatımda hiç böyle olmamıştı 3 dok gittim gelicek dediler gelmedi hep ağrıdı vs...ama en sonunda geldi tek diycem ilaç alma çay vs..içme kendi düzenine bırak ben çok zorladım sapıttı resmen aynı hatayı sen de yapma gelicek cnm sana söz bak gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…