Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

kizlar bende sürekli senelerdir adet düzensizligi var ama hic tedavi falan görmedimm. ama artik bi doktora gidiyim dedim. doktorum iyi bi doktor gibi gelmedi bana sebep bile söylemedi sadece dogum kontrol hapi yazdi.. ama ben emin deilim kullansammi diye bu sebeple baska doktora basvurucam önce derken iki gün önce adet oldum ama yinede yenibi doktora gidicem..

dogum kontrol hapina baslasammi diger doktora gitmeden cünkü gec randevu veriyor..yoksa baslamayip yeni doktorumu beklesem bilemedim..zaten haftaya kan testi yapilcak baska bi doktorda.. sizce ne yapmaliyim? adetim yarin falan biter.. bittikten sonra baslasam dogum kontrol hapina?
doktorlar sadece dogum kontrol hapi verip yolluyor bende dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum kilo alirim diye...lütfen bilgisi olanlar cevap verirseniz cok sevinirim

kizlar ben bisey sorucam 12 haziran adet gunum bugun hafif lekelenme oldu
bu cok erken degilmi ya normal mi bu?

24 ve ya 26 gunde bir adet oluyorum genelde hep degisiyor:26:

merhaba bayanlar yardımınıza cok ihtiyacım var en son nisan 4 te hasta oldumm daha sonra mayıs ayında yne 4 ü 5 i gbi 10 süren kahverengi akıntı seklinde lekeler geldi haziran btyo hc bir tık yok her belrti var kasıklarım agrıyo gögüslerim sişti ay basında ama suan sadece kasık agrım var civan percemi içiyrum bi faydası yok sanki 2 gündür içiyrm doktorada gtmek istemyrm suan hasta olayım snra gidicem yardım edin lütfenn

hamile olabilirmisin

slm bayanlar. bişe danışmak istiyorum. normalde adet günlerim hep düzenli oluyordu. Fakat en son 30 mayısta regl olmuştum. sonra bitti. ve 12 haziranda tekrar regl oldum bugün biter gibi oldu, bu düzensizlikte nedir aksilikte şu ki 12 temmuz tatile gidicektim. şimdi ben bir daha ne zaman regl olabilirim ki , ay sonu kendi günümde mi yoksa tatil günümemi denk gelicek ? :S belirsizlik canımı sıkıyor. bu durumu yaşayan yaşamayan bilgi verir misiniz?

bu konuda bilgisi olan var mı?
aralık ayında norlevo kullandım ve adetlerim 3 5 gün gecşkmeli olmaya başladı ve nisan ayında 1ay gecikti ve dr. gittim enfeksiyon olduğunu söyledi bir antibiyotik ve farlutal önerdi. farlutalı kullandım. 5.gün kanama başlayınca kutu bitmeden bıraktım. fakat artık 15 günde bir adet görmeye başladım. hormon testi yapıldı. ilkindi iki homon yüksekti. ikincisinde herşey normaldi. ama ben hala 15 günde bir adet oluyorum böyle bişey yaşayan var mı? bu durum gebeliğe engel midir
teşekkürler

24 yaşındayım her ay düzenli şekilde regl görüyorum ve bekarım.Fakat son 2 aydır reglim bittikten 1 hafta sonra reglin 1. günkü yoğunluğunda ki gibi tekrar 2-3 gün bu şekilde kanamam oluyor.Bu durum beni endişelendirmeye başladı ve ne yapmam konusunda kararsız kaldım bekar olduğum için.Doktora gidicem ama ilk önce bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi buradan?

arkadaşlar merhaba..1 yaşında oğullarım var doğumdan sonra adetlerim gayet düzenliydi geçen ay 1 hafta gecikti...ultrasonda doktor polikistik görünüm var dedi ama tahliller normal çıktı..gebelikte yok.stresten dedi doktor farlutal verdi ve 2 tablet kullandım adet gördüm...bu ayda yine 3 gün geçti..yine mi stres yanii( bi de pko da hangi hormon tahlilleri isteniyo???..doktor sadece 3 hormon baktı zaten biri beta-hcg di...diğer ikisi tsh ve prolaktindi yanlış hatırlamıyosam(test sonuçlarını da bulamıyorum kaybettim) sonuçlar normaldi ama bana bakılan hormon sayısı az gibi geldi..yardımcı olursanız çok sevinirim..

Sanırım kendi kendimize yazar olmuşuz.. Kimsenin minikte olsa bilgi verme veya yazma isteği yok.. Bilmiyoruz demenizde yeterli olabilirdi. En iyisi doktora başvurayım.. Teşekkürler bayanlar!!..
:44: :44:

BENDE AKTARDAN HAYIT SUYUNU ALDIM 15 GÜN İÇERİSİNDE ETKİSİNİ GÖSTERDİ.21. GÜNÜMDE ADET OLDUM BU KADAR İŞE YARAYACAĞI AKLIMA BİLE GELMEZDİ.15 GÜN HİÇ AKSATMADAN SABAH VE AKŞAM YEMEKTEN HEMEN SONRA İÇTİM.ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞIYORUM 2 YILDIR İLAÇLA ADET GÖRÜYORDUM.7 AYLIK EVLİYİM VE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ADET OLMAMI SAĞLADI HEMDE Bİ TANE BİLE İLAÇ İÇMEDEN BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM 3 AY BOYUNCA DÜZELİ OLARAK KULLLANMAYA DEVAM EDİCEM İNŞALLAH BEBEK SAHİBİ OLURUM ALLAHIN VERDİĞİ Bİ MUCİZE BU BİTKİ HERKESE KULLANMASINI ÖNERİYORUM ....

ben 5-6 gün gecikmeleri düzensizlikten saymıyorum, yılda 3-4 kere olduğumu biliyorum ben. artık canı hangi aylarda gelmek isterse... hep düzelir diye bekledim, düzelmeyince doktora gittim. testosteron (erkeklik hormonu) seviyem olması gerekenin üstündeymiş, o yüzden düzensiz oluyormuşum. hem onu baskılasın hem de düzene oturtsun diye doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi, şimdi hem düzenli, hem de ağrılarım az.

devamlı düzensizlik şikayeti olanlar bence doktorlarına danışıp doğum kontrol hapı kullansınlar. mis gibi valla.

Evet düzensizlikte doktorlar direkt doğum kontrol hapı öneriyorlar fakat benim bir de mide problemim var ilaç içemiyorum.Uzun süredir düzenli olan adetim bu ay 1 ay gecikmeli geldi...Evliyim bir de.İkide bir gebelik testi yaptım durdu iyi mi.

ben kendimi bildim bileli düzensizdr adetim.doktora gittim bi kaç kez bir sorun yok dediler.bekarım şu an umarım evlenin sorun olmaz.stresten çok etkileniyor benmkisi ve cumartesi kpss sınavı var ve bu ay yine gelmedi kesin sınav günü gelir:) civanperçemi almıştım ama o da iğrenç kokuyor.Ne yapsamki şimdi soğankürü fln mı uygulasam.k.bakmayın bütün msjları okuyamadım:44:belki de vardı soruma cvp..

merhaba kızlar ya bnde adet duzensızlıgı var hıcbı ay duznlı olmaz olana kdrda canımı yıo baslamdan 10gun onceden asabıyetım baslıo 1ayın 15gunu ruh halım fena oluo ıkılı ılıskıllerımdede sorun yasıyorum bu yuzden sadece bndemı bole bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…