- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.261
ben kendimi bildim bileli düzensizdr adetim.doktora gittim bi kaç kez bir sorun yok dediler.bekarım şu an umarım evlenin sorun olmaz.stresten çok etkileniyor benmkisi ve cumartesi kpss sınavı var ve bu ay yine gelmedi kesin sınav günü gelir:) civanperçemi almıştım ama o da iğrenç kokuyor.Ne yapsamki şimdi soğankürü fln mı uygulasam.k.bakmayın bütün msjları okuyamadım:44:belki de vardı soruma cvp..
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum herkese selamlar... 2 yıllık evliyim bebek şuan için istemiyoruz ama en son adetimi 21 haziranda oldum temmuz geçti halen tık yok mevsim yada strese bağlıyorum ama testte yaptırmadım. Sanırım korkuyorum...
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum herkese selamlar... 2 yıllık evliyim bebek şuan için istemiyoruz ama en son adetimi 21 haziranda oldum temmuz geçti halen tık yok mevsim yada strese bağlıyorum ama testte yaptırmadım. Sanırım korkuyorum...
kızlar henüz 26 yaşındayım. geçen sene ekim ayında adet düzensizliği yaşamaya başladım ki 11 yaşında adet görmeye başladığımdan beri hiç aksamaz.
sonra doktora gittim sadece üstten yumurtalıklarıma bakarak stresten dedi ve farlutal verdi.bunu içip hastalandıktan sonra yasmine kullanacaksın 3 ay boyunca dedi.
farlutal ile hastalandım yasmini kullanmaya başladım düzene girdi fakat bırakınca yine kesildim. tekrar farlutal arkasından yasmine ve bırakınca tekrar kesiliyorum.
en son farlutal ile 16 temmuzda adet olmuştum ama o da bi garipti, kahve telvesi gibi. sonra 5 ağustosta başka bir dr a gittim, o da üstten yumurtalıklarıma bakıp stresten dedi (1 senedir ne stresi anlamadım). 17 sine kadar hastalanmazsan farlutal kullan, adetinin 2. veya 3. günü de hormon testi yaptır dedi fakat bu sefer farlutal ile de hastalanamadımbiteli 10 gün oldu. ilişki sırasında da inanılmaz bir kuruluk var ve acı hissediyorum, zaten çok isteksizim eşim de yanlış anlıyor sen artık beni istemiyorsun diyor sizce erken menapoz olabilir mi bu yaşta?
arkadaslar bilen bır cvp yazsın evlenemden önce adetlerım de en fazla 3-5 gun gecıkme oluyordu o da olursa evlenelı 7 ay oldu her şey ii gıderken hazıran ayından berı düzensız temmuz da adet oldum bir de bugun oldum gunlerdır beklıyordum yanı 45 gun arayla adet oldum 2 dır böyle ılkınde doktora mantar yuzunden gıttım adet gecıkmem de vardı gebelık testı yaptı negatıf cıktı bu ay idrar testı yaptım 2 gun önce yıne negatıf zaten korunuyoruz ilaçla degıl hanı onların etkısı olsa tmm dıcem ama ben neden 45 gunluk gecıkme yaşıyorum hazırandan berı cok korkuyorum herhangı bır hastalıgım mı var diye((( bılen bırı cvplarsa sevınırım.
merhaba..benimde adetim 4 5 gün geciktikarnım fena halde şiş..hamile olma gibi bi durumda söz konusu değil napmam lazım yardımlarınızı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?