Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

gebelik testini tekrarlayın lütfen.
sonuç yine negatifse ve ilk defa adet düzensizliği yaşıyorsanız bu bir gecikme belirtisi değildir. gecikme diyebilmek için birden fazla aynı şeyin tekrarlanması gerekir.
anormal tüylenme ve adet düzensizliği görülürse pko'nun tekrarlama ihtimalini göz önünde bulundurun.

yaşadığınız stres, beslenme alışkanlıklarınızın değişmesi neden olmuş olabilir.
tekrarlamadığı sürece korkacak bir şey yok.
üst üste yatmanızla en ufak bir alakası bile yok.

Bende aynı sorunları yasıyorum haziran ve temmuzda gününde geldi 29 agustosyta gelecegne hala daha gelmedi bir brlktelgm oldu ama 1 kez oldu fakat hamilelk gbi bsey olamaz cnkü içime gelmedi xs off sizce problem nedr yardm edin

adetlerim başladığından beri düzensiz..kaç kez doktora gittim hep aynı bilindik ilaçlar..şişiren rahatsız eden..aktardan bir bitki karışımı aldım onu kullanınca oluyorum bırakınca tık yok.en son 8 ağustosta adet gördm 26 ağusta kahverengi akıntım başladı ve tam 10 gün sürdü sonra bir daha olmadım.test yaptım negatif.kistlerim olduğunu doktor söylemişti ama çok önemli olmadığını da söylemişti..artık bıktım olamıyorum neden bilmiyorum ergen kızlar gibi yüzümü sivilce bastı karnım şişti ama tık yok..

merhaba arkadaşlar....benimde son 2-3 aydır adet düzensizliğim var.2 ay adet olamadım ki; 23-24 günde adet olurdum..adet olunca da temizlenmem tam 1 ay sürdü...doktora gittim alttan ultrason ile baktı kist gibi bir şey var ama çatlamamış yumurtada olabilir dedi...adetimin 2.günü hastaneye gelip kan vermemi söyledi(hormon tahlilleri içinmiş)adet günüm geldi ve geçiyordu ki kahverengi içinde küçük küçük parçalar olan akıntı gibi bişey geliyor...normalde kahverengi akıntı hemen ardında koyu renk kan gelirdi... şuan 3. günüm ama kan yok...bu durumda adet olmuş sayılıyor muyum?????? kan görmediğim için tereddütte kaldım...lütfen bir fikir verin....

merhabalar... son üç aydır adet düzensizliği yaşıyorum. normalde 28 günde bir mutlaka hastalanırdım. ama temmuzda bir iki gün geç ağustosta 2 gün erken adet oldum. fakat bu ay tam 13 gün geciktim ve hiç hastalanacakmışım gibi bir belirti de yok. sevgilimden ayrıldıktan hemen sonra adet olmuştum. ondan beri de görüşmüyoruz. zaten hiçkimseyle bir birlikteliğim de olmadı. son zamanlarda beni çok üzen olaylar yaşadım o etkilemiş olabilir mi? yani bu kadar geciktirir mi? yoksa doktora görünme zamanım geldi mi, bilmiyorum. çok mu anormal bi durum onu da bilmiyorum. daha önce jinekologa hiç gitmedim. bilgisi olanlar beni bir bilgilendirirse çok sevinirim. iyi akşamlar.

mandate bir iki gün erken gelmesi ya da iki gün gecikmesi adet düzensizligi sayılmaz. ama 13 gün geciktiyse bi doktora gıt derim
stresten kaynaklı olabilir tabii ama olmayadabilir. ciddi bisiy oldugunu sanmıyorum. benide üc aydır düzensiz

benimde düzensiz canlarım.ama hep boyle.2ay olmadıgımı bılırım.bu ay ne hıkmetse 2 kere oldum 15gun arayla. doktora gıtmeyı dusundum ama utanıyorum ultrason kontrol bunlardan..:S doğal bır formul yokmu ya bende bıktım sureklıı hıc bır tarıhı aklımda tutamıyorum cunku uymuyo hıç

merhabalar.
benim adetim kendimi bildim bileli düzensizdi. 2 ay 7sinde oluyorsam 2 ay 15inde 20sinde oluyordum. Son 3 aydır 17sinde oluyorum ama 7 gün sürüyor. eskisinden daha farklı kanamam var.. cok fazla kanamam oluyor ve rengi bazen acık bazen koyu. anlayamıyorum neden böyle olduğunuu.. adetimden 1-2 hafta sonra test yaptım negatif. 3 aydır kendimi hamileymiş gibi hissediyorum karnım şişti,göğüslerimde mavi damarlar belirginleşti. Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Fikirlerinizi öğrenebilirmiyim...

normalde çok düzenli adet olurdum ama şimdi 4 aydır adet olmuyorum. kadın doğuma gittim, ultrasonla falan baktılar çok şükür sorun yok. strestendir, ani kilo kaybındandır falan diye yolladılar. birkaç ay daha gecikirse gelirsin hormon testleri yaparız dediler. hani gayet normal birşeymiş gibi konuştular (!). insanın moralini bozuyor bu tür şeyler. sürekli bir gerginlik var üstümde rahatlatıcı bitkiçayları falan hiçbirşey işe yaramıyor. sürekli testler için kan vermekten gına geldiği için hala gidip de bi hormon testi yaptıramadım. o değil adet söktürücü falan da kullanmak istemiyorum. gerçi birkaç tanıdığım var bu şekilde adeti kesilmiş, birinin 6 ay sonra gelmişti durduk yere, ilaç falan da kullanmadı. belki de oluruna bırakmak lazım ama işte insanda sürekli bir gerginlik ve huzursuzluk yaratıyor.

merhabalar..
kendimi bildim bileli adetim hep düzensiz olur, 1-2 ay olmadığım zamanlar dahi oluyordu üniversite dönemlerimde. 26 yaşındayım. 5-6 yılı aşkın süredir doğum kontrol hapı kullanıyorum. yaklaşık 4 yıl önce bırakmayı denemiştim ama yine eskiye dönmüştü düzensizliğim, ve 3-4 yıldır da aralıksız kullanıyorum. uzun süre kullanmanın da iyi olmadığını duyuyorum ama bana doktor evlenip de çocuk sahibi olmaya karar verene kadar kullanman gerekiyor demişti, yıllar önce.. geçen yıl tekrar kontrole gittim ama hormonlarım normal seviyede çıktı tabi ilaç da kullandığım için. şimdi 1 aydır ilaç kullanmıyorum, yıllardır ilk defa.. bi süre kullanmayıp öyle hormonlara baktırayım istiyorum, en son gittiğim doktor da öyle demişti.. sizce 1 ay kullanmamak yeterli olur mu hormonların normal seyrine dönmesi için? bu ay kontrole gideyim diyorum ama acaba birkaç ay daha beklesem mi ilaç kullanmayıp da..

bendede vardı duzensızlık ılc kullandım gectı

benim adetim mesiygna denilen aylık iğneyi kullanmamla şaştı. Erken oluyodum ama hiç geciktiği olmamıştı. İğneyi ağustos ayında sadece 1 kez yaptırdım. Bu kadar sürer mi yan etkisi gecikme yapar mı bu iğne kullanan varmı arkadaşlar? gebelik yok kesinlikle 2 kez kan tahlili yaptırdım değer 0,1...3 kasımdan bugüne hala hasta olmadım.

merhaba arkadaşlar ben de adet düzensizliği yaşıyorym ilk gecikme 10 gün 2.gecikme 8 gün oldu.ilkini hava değişimi dedim ama geçen ay da oldu yani 2.kez.Aralık ayının 14 ünde olmam gerekli düzenli olacaksa eğer,bu ay da beklemek istedim belki düzelir düzelmezse doktora gideceğim ama içinizde var mı benim gibi yani tarih gecikmesi yaşayan ,sonuçlarınız ne oldu acaba henüz anne olmadığım için tedirginim biraz bir sorun çıkacağından

Arkadaşlar annem 41 yaşında, 4 aydır adet olmuyor. Son zamanlarda çok düzensizdi zaten. Spirali var, (hamile olabilir mi falan derseniz, değil bilginize). Menopoza girme süreci olabilir mi? Erken değil mi? Anneannem 50 yaşında menopoza girmiş, annemin bu durumunun içinden çıkamadık. Kan tahlili vermiş bir şey çıkmamış, yarın simir alınacakmış. Bir fikriniz var mı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…