- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.281
ben de 9 aylık evliyim sat 27 haziran. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. hala adet olmadım. bekarken pko tedavisi görmüştüm. allaha şükür birşeyim kalmamıştı tekrarlamış olabilir mi? ya da benim test beni yanıltmış olabilir mi?
Arkadaşlar erkek arkadasımla üst üste yattık sadece ve çıplak değildik,ertesi gün sabah regl oldum,daha 2 hafta önce olmustum adet neden erken oldu yardımcı olurmusunuz? :44: bu ara cok stresliydim ve ayrıca yaklaşık 15 gündür de diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. bunların bi etkisi olmuş olabilir mi??? :18:
merhabalar..
kendimi bildim bileli adetim hep düzensiz olur, 1-2 ay olmadığım zamanlar dahi oluyordu üniversite dönemlerimde. 26 yaşındayım. 5-6 yılı aşkın süredir doğum kontrol hapı kullanıyorum. yaklaşık 4 yıl önce bırakmayı denemiştim ama yine eskiye dönmüştü düzensizliğim, ve 3-4 yıldır da aralıksız kullanıyorum. uzun süre kullanmanın da iyi olmadığını duyuyorum ama bana doktor evlenip de çocuk sahibi olmaya karar verene kadar kullanman gerekiyor demişti, yıllar önce.. geçen yıl tekrar kontrole gittim ama hormonlarım normal seviyede çıktı tabi ilaç da kullandığım için. şimdi 1 aydır ilaç kullanmıyorum, yıllardır ilk defa.. bi süre kullanmayıp öyle hormonlara baktırayım istiyorum, en son gittiğim doktor da öyle demişti.. sizce 1 ay kullanmamak yeterli olur mu hormonların normal seyrine dönmesi için? bu ay kontrole gideyim diyorum ama acaba birkaç ay daha beklesem mi ilaç kullanmayıp da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?