- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.301
Arkadaşlar annem 41 yaşında, 4 aydır adet olmuyor. Son zamanlarda çok düzensizdi zaten. Spirali var, (hamile olabilir mi falan derseniz, değil bilginize). Menopoza girme süreci olabilir mi? Erken değil mi? Anneannem 50 yaşında menopoza girmiş, annemin bu durumunun içinden çıkamadık. Kan tahlili vermiş bir şey çıkmamış, yarın simir alınacakmış. Bir fikriniz var mı? :44:
merhaba kızlar ben 2 aylık evlıyım ve cocuk ıstyorum ılk denememız olmadı ıkıncı denememızde 15 gun gecıktım ama normaldede bekarlıktan berı hep gecıkıyodum bu gecıkme bebegin tutmasını engellermi
mrb canım bendede aynı sorun var bende ergenlikden beri ilaç kullanıyorum dogum kontrol hapı kullanmayınca hasta olamıyorum kullandıkdan sonra hasta oluyorum.3ay 4ay hasta olmadıgımı bılıyorum sonra doktora gıdıyorum doktorda bana farlutal diye bi hap verıyor beşgünlük sabah akşam kullanıyorum hap biter bitmez hasta oluyorumgeçen ay doktora gittim yumurtalıklarımda kist varmıs adet duzensızlıgım ondanmıs yumurtalıklarım tembel çalısıyormuss ilaç kullanmam şartmıs hastalıgımın 3,günü tahlil yaptırcam bakalım ne çıkcak bu sorundan ne zaman kurtulcaz:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?