Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba kızlar ben 2 aylık evlıyım ve cocuk ıstyorum ılk denememız olmadı ıkıncı denememızde 15 gun gecıktım ama normaldede bekarlıktan berı hep gecıkıyodum bu gecıkme bebegin tutmasını engellermi

canım benim annem de adet görmüyor yaşı daha fazla senin annenden ama menopoz da diyemiyorlardı tahlil yapıyorlar ama amam menopoza geçiş dönemi herhalde .aynı sorunu biz de yaşadık.çalışıyorum ama hep aklımda annemi ilk fırsatta iyi bir doktora götürmek.umarım önemli birşey yoktur anneninde.yaş belli olmuyor diye biliyorum ben bana biri söylemişti genç yaşta bile menopoza giren oluyormuş.

canım hayırlı olsun öncelikle bence bir doktora görün derim hamilelik düşünüyorsan önceden muayene olmanı tavsiye ederim hem folık asite de başlatıyorlar.hem de kafanda soru işareti kalmamaış olur.umarım en kısa zamanda bebiş haberi alırsın

arkadaşlar bir süredir regl olmadan birkaç gün önce 1 günlük kanamam oluyor, reglimin ilk günü yoğunluğunda bir kanama. sonra birden kesiliyor. 1 hafta sonra normal şekilde regl oluyorum. bu sorunu yaşayanlar veya sebebini bilenler var mıdır?

Psikolojik olarakta sürekli kendini geciktiğine odakladğında gelmiyo çünkü beyinden adetinin geciktiği sinyalleri geliyo bu son adetimde benim de öyle oldu heryerim şişti tam 6 gün geciktm sürekli kontrol edyrm bişi yok sonra bi yerde okudum ve uyguladım işe yaradı duş aldım sonra sanki adetmişim gibi pedimi koydum dışarı çıktım dolaştm biraz sonra eve geldm bi baktım harbiden gelmiş :):)

aynı sorun bendede var ama buna çare arıyorum kızlar çünkü o haplar beni senelerdir mafetti karaciğer enzimlerim yükselmeye başladı şimdide çok fena şekilde karaciğerlerimden sorunum var bu horman haplarının karaciğere etkisi çok.ben bitkisel birşey arıyorum artık ..bir yandanda şeker tedavisi görüyom ne yandan tutsam olmuyor şeker haplarıda karaciğerlerim hassaslaşmış oda dokunuyor.bitkisel şeker hastalığına yada adet düzensizliği yumurtalık tembelliği için bildiğiniz ot karışımı varmı

kizlar selamlar

bendede ayni problem var her zaman 5-6 gun gecikmeli olur zatende bu kez baya bi gecikti sinir stres oldum iyice.. gögüs agrisi sisligi...........duramiyorum ...

en son 5 kasimda regl oldum.. :26:

Arkadaşlar cevap verilir umudu ile yazıyorum:) Adetlerim düzenlidir.Adet günümde kahverengi akıntı ile başlayan bi akıntım oldu. buda yaklaşık bir buçuk gün sürdü. Daha sonra kırmızıya döndüm. Kasık ağrım var. özellikle sol kısmımda devamlı bir ağrı. dün gecede karnıma doğru yayılan bir ağrı vardı.her zaman ağrılı adet görürdüm, ama bu sefer beni çok rahatsız etmedi ağrılar.Sol taraftaki devamlı ağrıdan başka.
doktora gideceğim ama şimdi değil. Acaba kist falan olabilir mi diye düşündüm. Ya da çatlamayan yumurta. Adetten önce de ara ara karnım ve kasıklarım ağrıdı.Bazen şiddetliydi. Ben belki bebek olabilir diye düşündün her zaman ki gibi foss çıktı tabi.Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Ahh Allahım ne zaman bu çilem bitecek, imtihanım son bulucak ta bende hayırlı evlat sahibi olacağım.Çok yoruldum. Sana sığınıyorum.

benim de şu zamana kadar çok düzenli gelirdi ama tüm testler normal fakat gelmiyor. doktor stresten deyip tarlusal verdi yolladı. yarın son hapı alcam gelse artık çok mutlu olcam. tüm dengemi kaydırdı, üstümde hiç dişil enerji yokmuş gibi hissediyorum artık ya 6 aydır bekle bekle...

selam bnm de bi sorum olucak.doğumdan sonra adet günüm 15 güne çıktı 7.günden sonra kahverengi bir akıntı geliyor.doktora gidicm ilk fırsatta.önceden 6 günde biterdi.acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı?

bende de düzensiz oluyor..
erken değil hep geç
olması gereken günden hep 5-6 gün sonra oluyorum..
10 ay hap kullandım ama hormonlarımı bozdu ilaçlarla toparladım..
bide üstüne acaba hamilemiyim korkusu geliyo şimdi.. geç oldukça
normal olmam gerektiği gibi karnımda şişlik felan oluyoo ama düzensiz olması sürekli panik haline sokuyo..
ayın başında oluyordum ilaç kullanırken en geç 3ünde..
şuan hala olamadım(3 aydır ilaç kullanmıyorum) bekliyorum..
ilacın tek avantajı buydu günüde oluyordum 1inde ilacım bitiyodu 3ünde regl oluyordum..
off offf olsamda kurtulsamm.. bide hamilemiyim paniği fecci strese sokuyo benii

kızlar benim regl 1 hafta erken geldi normal de 3 hafta ya bir oluyo du şimdi 16 gün sonra oldu hemen ya neden erken geldi acaba?birde mekik hareketlerine başladım acaba etkisi var mı hani kaslar çalışıyoo ya

Benim adetim gününde olmuyor yani aslında kendi kendine bir düzeni var mesela bu ay 15 inde geldi bir daha ki ay 8 inde bir daha ki ay 1 inde geliyor sonra değişiyor 10 gün atıyor Ama as sorunum her arkadaşımın en az 4-5 gün sürerken benm ki en fazla 3 gün sürüyor hatta sadece 1 gün sürdüğü bile oluyor ve çok ağrılı geliyor acaba bir sorun var mıdır yoksa bu normal mi ?

Merhabalar. Nerdeyse 10 senedir adet görmeme rağmen hiçbir zaman düzenli adet olmamışımdır. Ancak özellikle son 1 senedir reglim acayip ağrılı / sancılı bir süreç olmaya başladı. Ben de artık tarihlerini yazmaya başladım ve son 4 aydır adet tarihlerimi yazsam inanamazsınız. 22 Eylül, 30 Ekim, 30 Kasım (bu ay da hayret ettim zaten!), 5 Aralık, 18 Ocak! Hem çok sancılı hem de kısa sürüyor adetlerim (2 günde kesiliyor ) Gitmeyeyim diyordum ancak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bursa' da jinekolog tavsiyesi yapabilecekler var mı? İlk defa gideceğim çünkü gerginim ve korkuyorum biraz...

arkadaşlar aranızda yeniyim. çok endişelendim. lütfen cevap verir misiniz?

adet düzenim 33-35 gün arasında değişebiliyor.

21 kasımda ertesi gün hapı almış ve akşam regl olmuştum.
daha sonra, 24 aralıkta olmam gerekirken,28 aralıkta regl oldum.
eşimle de en son 24 aralıkta birlikte olduk.
adetim 8-9 gün sürüyor. normal adet kanaması şeklindeydi.
adetim bitti. 6 gün geçti.(arada eşimle hiç birlikte olmadık)
daha sonra, 4-5 gün kadar hafif kanamam oldu ve geçti. (11-15 ocak)
ilk kez başıma böyle bir şey geldi.
araştırdım, yumurtlama dönemime denk geliyormuş ve yumurtlama kanaması olarak düşündüm.

fakat bugün az miktarda kahverengi lekelenme oldu.

bu kanamaların yerleşme kanaması olması mümkün mü?
çocuk istemiyoruz ve hiç bir belirtim de yok.

yoksa ciddi bi rahim problemim mi var? ilk kez ara kanama yaşıyorum.
doktora muhakkak görünmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…